Hát nem tudom... Nekem eddig sem voltak olyan lényegesek, bár tudom, hogy rengeteg munkát fektettek bele, mégis inkább Selena miatt vették meg az albumokat...
Mindenesetre inkább maradt volna velük, sokkal jobbak voltak azok a számok, mint a mostaniak...
Ezért hagyta ott Selena Gomez a The Scene-t
2013. augusztus 03. 19:48
2013. augusztus 03. 19:48
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Nem értem mi bajuk van egyeseknek, ebbe a kijelentésébe semmi nagyképű vagy fellengzős nem volt. Nekem sokkal jobban tetszik ez a mostani albuma, mint az eddigiek!
2013. augusztus 03. 19:57
|
|
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 695 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline
|
Én szerintem jók voltak együtt (mint banda). De szerintem Selena boldogulni fog szólóban is, hisz gyönyörű hangja van!!
2013. augusztus 03. 20:23
corny4, igazad van.
Én speciel sosem rajongtam Selena Gomez-ért,de úgy néz ki,hogy a Disney sztárok manapság nagy hírnévnek örvendenek. A torkából fakadó hang olyan erőtlen,hogy simán elveszik a tömegben..
Én speciel sosem rajongtam Selena Gomez-ért,de úgy néz ki,hogy a Disney sztárok manapság nagy hírnévnek örvendenek. A torkából fakadó hang olyan erőtlen,hogy simán elveszik a tömegben..
2013. augusztus 03. 20:28
Idézet (JessxL0L @ 2013.08.03. 19:20)
Chelsy, feltűnt, hogy az összes Selenáról szóló cikkhez írsz kommentet, de az összesnél csak lemondod? Akkor miért kell elolvasni, ha ennyire utálod?
Álljatok már le azzal, hogy meg akarjátok mondani, ki milyen cikkhez szólhat hozzá. Amíg normálisan fogalmazza meg a véleményét, addig mindenki oda ír, ahová akar.
2013. augusztus 03. 20:29
Jajj könyörgöm annyira gáz amit műveltek , komolyan.
Nem tudtok mást csinálni csak hisztizni , ha valaki lemeri írni a véleményét ? Fogja fel a kicsi fejetek , mindenkinek más a véleménye , és mindenkinek joga van ezt leírni .
Nagy a szátok , hogy ne olvassuk el mi a cikket , akik nem szeretik annyira Selenát , hát akkor ti pedig ne olvassátok el a mi véleményünket , na , erre mit mondtok ? Firkáljátok csak le azt , hogy Selena ilyen jó , meg olyan jó , egy cikk alá és ne törődjetek azzal más mit ír. Menni fog ? Köszönöm !
On: Biztosan Selena akarta ezt az egészet. (Nem azért mert én minden áron szidni szeretném , mivel nekem ő csak közömbös , olyan embert én nem utálok akit nem is ismerek , inkább a rajongói akasztanak ki , de mindegy. ) Mivel régebben még azt mondta , azért mert színészkedni akar, most meg , valljuk be elég más dalokat csinál , elakart szakadni a régi stílustól. Az meg a másik , a zenekar miért akart volna , mivel , hogy Selenával koncerteztek elég sokat kereshettek , valamint sok fellépésük is volt. Az egy másik dolog , hogy a fellépés megtekintése (sajnos) nem miattuk történt , de az már más tészta.
Nagy a szátok , hogy ne olvassuk el mi a cikket , akik nem szeretik annyira Selenát , hát akkor ti pedig ne olvassátok el a mi véleményünket , na , erre mit mondtok ? Firkáljátok csak le azt , hogy Selena ilyen jó , meg olyan jó , egy cikk alá és ne törődjetek azzal más mit ír. Menni fog ? Köszönöm !
On: Biztosan Selena akarta ezt az egészet. (Nem azért mert én minden áron szidni szeretném , mivel nekem ő csak közömbös , olyan embert én nem utálok akit nem is ismerek , inkább a rajongói akasztanak ki , de mindegy. ) Mivel régebben még azt mondta , azért mert színészkedni akar, most meg , valljuk be elég más dalokat csinál , elakart szakadni a régi stílustól. Az meg a másik , a zenekar miért akart volna , mivel , hogy Selenával koncerteztek elég sokat kereshettek , valamint sok fellépésük is volt. Az egy másik dolog , hogy a fellépés megtekintése (sajnos) nem miattuk történt , de az már más tészta.
2013. augusztus 03. 20:30
Én személyszerint imádtam a The Scene-s korszakát,de természetesen mint szóló úgy is támogatom.Azért remélem hogy lesz még közös jövőjük,mégis csak az Ő zenéjükön nőttem fel.Valamint annak nagyon örülök hogy Greg (dobos) Selena-val maradt.*-*
2013. augusztus 03. 20:31
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4450 Csatolások: 138110 Azonosító: 155975 offline
|
Hát én szeretem Sel-t és ezzel nem leszólni akarom,de szerintem sokkal jobb dalokat készített a bandával.A mostani számai közül csak a Come&Get it jó.A többi nem igazán.
2013. augusztus 03. 20:32
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
nekem jobban tetszett a bandával
2013. augusztus 03. 20:33
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
Szerintem Selena a The Scene nélkül is tarolni fog.
2013. augusztus 03. 21:00
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Utálom.
Azért kezdem ezzel, hogy másokat is idegesítsek
Befejezhetnétek ezt a nyafogást, meg affektálást, hogy "jujjci, szegény Szalonnáról ne mondjatok már rosszat, ő tökéletes, ha nem tetszik nem kell olvasni" - AKKORISELOLVASOM! Sőőőt, jogom van saját véleményhez, amiben azt is leírhatom, hogy utálom, mert se hangja, se színészi tehetsége. Na erre mit szóltok? Semmit, mert ez egy szabad oldal, szabad fórumokkal, és az szól hozzá a cikkhez, aki akar, és az hordja le annak, aki akarja.
A rajongóknak üzenem, hogy nektek meg ha nem tetszenek a negatív kommentek, nem kell őket elolvasni. Ennyi, hisztisek.
A cikkhez hozzászólva: sehogy sincs egy incifikarsznyi hangja se, csak jók a háttérmunkálatok. Így is - úgy is borzalmas.
Azért kezdem ezzel, hogy másokat is idegesítsek
A rajongóknak üzenem, hogy nektek meg ha nem tetszenek a negatív kommentek, nem kell őket elolvasni. Ennyi, hisztisek.
A cikkhez hozzászólva: sehogy sincs egy incifikarsznyi hangja se, csak jók a háttérmunkálatok. Így is - úgy is borzalmas.
2013. augusztus 03. 21:18
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
hát én valamiért soha nem úgy néztem rá hogy egy zenekar énekese
hanem Selena ÉS EGY zenekar.
amúgy én valahogy AZT a Selenát jobban csíptem. mikor kicsit rockosabb dalai voltak, és mindenféle háttérvokál meg táncos nélkül lépett fel. Így olyan műnek tűnik az egész. Vagyis én 100%-ig élőzene párti vagyok, lehet csak azért látom így. Mindenesetre kiváncsi leszek az új turnéjára. Ő is elég sokat fejlődött zene terén. Mármint nem feltétlen a jó irányba, csak.. változott a stílusa.
de ha belegondolunk az elején minden tinisztár rockos stílusban kezdi. legalábbis valami hasonlóban. Aztán Demi elment az r'n'b felé, Selena az ilyen diszkós zenék felé, Miley.. hát.. arról meg fogalmam sincs mert nem kínzom a fülem hogy meghallgassak tőle 1 számnál is többet. a We can't stop bőven elég volt...
amúgy én valahogy AZT a Selenát jobban csíptem. mikor kicsit rockosabb dalai voltak, és mindenféle háttérvokál meg táncos nélkül lépett fel. Így olyan műnek tűnik az egész. Vagyis én 100%-ig élőzene párti vagyok, lehet csak azért látom így. Mindenesetre kiváncsi leszek az új turnéjára. Ő is elég sokat fejlődött zene terén. Mármint nem feltétlen a jó irányba, csak.. változott a stílusa.
de ha belegondolunk az elején minden tinisztár rockos stílusban kezdi. legalábbis valami hasonlóban. Aztán Demi elment az r'n'b felé, Selena az ilyen diszkós zenék felé, Miley.. hát.. arról meg fogalmam sincs mert nem kínzom a fülem hogy meghallgassak tőle 1 számnál is többet. a We can't stop bőven elég volt...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: