Schobert Norbi gúnyt űzött a túlsúlyos nőből
2013. augusztus 04. 10:46
|
atiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 208208 offline
|
Norbi honnan tudta, hogy a lány nem fogyott már? Megkérdezte? Van egy ismerősöm, akinek ugyanígy beszólhatna, pedig már több mint 15 kg-ot fogyott. Csak éppen még ennyi van rajta, de ha így halad az is lemegy. Csak hát ugye aki most ránéz és nem tudja az előzményeket az ezzel sem lehet tisztában. És akkor most meg kell alázni egy olyan embert aki inkább elismerésre méltó mert már elért annyit ami másnak nehéz? Olyanról beszéljen az ember, amiről tud is... Egyébként meg olyan ismerősöm is van, akin sok súlyfelesleg van és irigylésre méltóan boldog élete van már sok éve. Norbi örüljön azoknak akik követik és hagyja békén azt akinek ez nem áll szándékában... Újabb ügyfeleleket szeretne? Ez a lány biztos nem lesz az... és még néhányan, akiknek nem tetszett amit írt.
2013. augusztus 04. 11:05
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
Akárki akármit mond én ezt nagy bunkóságnak tartom, egy ember nem lehet ilyen egy másikkal. Igen lehet, hogy igaza van, de azt nem csak így lehet közölni, lehet kulturált és normális hangnemben is, mert mindenkinek meg kell adni a tiszteletet, akárhogy is néz ki, ezt még az iskolában is tanítják.
2013. augusztus 04. 11:24
|
|
Nina11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 364 Csatolások: 0 Azonosító: 205617 offline
|
Igen az igazság néha fáj,egyetértek hogy ez nagy bunkósság volt amit kijelentett de igaz. "Mindezt azért, hogy nyam-nyam a fehér liszt és cukor elolvadjon a szájában. Megéri?" Nem nem éri meg és ha nála ez nem egy betegség akkor letudna fogyni mindenki le tud csak jönnek a kifogások. Szóval én részben egyetértek Norbival is.
2013. augusztus 04. 11:31
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
szerintem inkább hallgasson
"
2013. augusztus 04. 11:32
|
|
Vikusz 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 156300 offline
|
Ez a lány így tökéletes,te csóró szemétláda! Mások pénzéből élsz! Miközben a fogyis kajáid annyira szarok,hogy ha ránézek már hányok,sőtt ha rád nézek már hányok!
2013. augusztus 04. 11:57
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Jobb ha elhallgat. Ő is volt régen ekkora, arról nem is beszélve, hogy a gyereke is elég duci...Pedig gondolom reggel-este az update kaját nyelik. Persze mikor ezt megírta valaki nekim facebookon akkor meg volt felháborodás.
2013. augusztus 04. 12:04
|
|
D.KPOPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.20. Hozzászólás: 464 Csatolások: 0 Azonosító: 196411 offline
|
Inkább hallgasson!! Régen egy dagadt ember volt, és a gyarekét sem mobdhatjuk egészsègesnek!! Jó, igaza van egy kicsit, mert rámehet az egészségére, ès nem lesz annyira boldog élete!!
2013. augusztus 04. 12:39
Àpdét Norbi egy xarrágó rohadék!!! A saját gyereke a hájba fullad bele az nem èrdekes. Aki egyetért vele az se normális. Rajtam 25 kg felesleg van. Na és?! Jól érzem így magam, így szeretnek. Akinek nem tetszünk mi kövérebbek nem kell ránk nézni. Bezzeg ha mi kiraknánk egy sovány ember képét akkor hogy kapnánk az ìvet hogy ilyen-olyan szemetek vagyunk meg stb. Érdekes a kövéreket senki nem védi csak a csontkollekciokat. Meg csak az az elfogadott ha bem vagy 50 kg-nál több. Undorító és ocsmány dolog ami az utobbi években folyik , hogy csak az a szép meg jó meg minden egyéb aki sovány. Hát én senki kedvéért nem fogyok legfeljebb a sajátomért. Undoritó vagyok? Meglehet. De elfogadom magam és ez a lényeg. Ha magamnak sem tetszenék mának sem.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. augusztus 04. 12:46
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Gondolom a hölgyemény tisztában van a súllyával és szeretne lefogyni, de az sem lenne probléma, ha ő így érezné magát jól a bőrében.
Norbinak pedig valamilyen szinten igaza van, de a véleményét normális hangnemben is kifejthette volna.
Norbinak pedig valamilyen szinten igaza van, de a véleményét normális hangnemben is kifejthette volna.
2013. augusztus 04. 13:05
fúj de utálom ezt az embert. és mi van akkor, ha a képen látható lánynak betegsége van és azért ilyen? .. akkor is a nyami nyami mi?
2013. augusztus 04. 13:23
|
|
Directionerfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 208207 offline
|
Hát és ha duci mi van akkor? Inkább az mint csontkollekció!Utálom ezt a Patkány fejű embert!
2013. augusztus 04. 13:33
|
|
Sayuriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.23. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 202452 offline
|
Nem mindenki "zabál" fánkot, aki így néz ki.
Ismerek nem egy, nem két olyan embert, aki fizikai munkát végez, normàlisan étkezik és mégsem tiptop.
Én szerencsés vagyok, nekem normál alkatom van, de nem mindenki születik 90-60-90-nel ezt értsék már meg az emberek!!!!!!!!
Az emberek egy része 6 éves kor felett elnövi mások külsején való gúnyolódást, de ez a tipikusan alacsony IQ-szint.
Az ő kis felesége sem tökéletes, és nem minden férfi álma a kigyúrt férfias nő, ha már itt tartunk de én most nem süllyednék Norbi szintjére.......
Nem minden kövér beteg és nem minden sovány egészséges!
A lényeg, hogy jól érezd magad, és ne bánts másokat!
Ismerek nem egy, nem két olyan embert, aki fizikai munkát végez, normàlisan étkezik és mégsem tiptop.
Én szerencsés vagyok, nekem normál alkatom van, de nem mindenki születik 90-60-90-nel ezt értsék már meg az emberek!!!!!!!!
Az emberek egy része 6 éves kor felett elnövi mások külsején való gúnyolódást, de ez a tipikusan alacsony IQ-szint.
Az ő kis felesége sem tökéletes, és nem minden férfi álma a kigyúrt férfias nő, ha már itt tartunk de én most nem süllyednék Norbi szintjére.......
Nem minden kövér beteg és nem minden sovány egészséges!
A lényeg, hogy jól érezd magad, és ne bánts másokat!
2013. augusztus 04. 13:47
|
Rebarb.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 350 Csatolások: 17 Azonosító: 206869 offline
|
Amit Norbi írt, az teljesen igaz! De jobb lett volna, hogyha ezt a kis szlogenjét nem v.ki képéhez írja, hanem simán csak kiposztolja!
Az is más tészta, hogy ki hogyan érzi jól magát!
Az is más tészta, hogy ki hogyan érzi jól magát!
2013. augusztus 04. 13:55
|
|
boginiki1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 195844 offline
|
Hogy egy mekkora egy köcsög szarházi egy ember-.-
Ő élete?! Nem. Akkor meg mit szól bele?!?!
Az a lány lehet, hogy valami betegség miatt ilyen és nem ő tehet róla. Szóval inkább kussoljon, ha nem tud jót mondani....
Ő élete?! Nem. Akkor meg mit szól bele?!?!
Az a lány lehet, hogy valami betegség miatt ilyen és nem ő tehet róla. Szóval inkább kussoljon, ha nem tud jót mondani....
2013. augusztus 04. 15:00
|
|
Bridge13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.16. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 189778 offline
|
Schobert Norbert egy beteg ember. Ezt a szó legkomolyabb értelmében mondom. Egyszerűen csak nem bírta kiheverni gyermekkori sérelmeit. Mindenkit, de legalábbis a többséget gúnyoltak valamiért gyermekkorában. Ő viszont annyira önbizalomhiányos volt (vagy még mindig az), hogy ilyen drasztikusan lefogyott, és még mindig önsanyargató életmódot fojtat. Nem csak ő, az egész családja, a gyerekeit is erre neveli. Persze, hihetetlen erő és kitartás kellett ahhoz, hogy egy duci kisfiúból sikerüljön kihoznia a mostani állapotát. De az, hogy már az egész világnak konkrétan a pofájába üvölti, hogy ne egyél cukrot, ne egyél szénhidrátot, ne egyél semmi liszteset, mert dagadt vagy, egy senki vagy, az már túllép minden határon. Vannak emberek, akik sosem fognak úgy kinézni, mint ő. Vannak nők, akik ha a belüket is kiedzenék, akkor se néznének ki soha úgy, mint Rubint Réka. El kell fogadnod azt, amit kaptál, és nem azért változtatni, mert mások szerint a "halálba hajszolod magad", vagy nem lesznek barátaid, sosem fog senki hozzádmenni/feleségül menni... Nevetséges, hogy így akarják manipulálni az embereket. Ne értsetek félre, fontosnak tartom az egészséget, igen, a sportra is szükség van, és figyelni kellene jobban az étrendünkre - de csak normálisan kereteken belül, nem szabad odáig fajulnia a dolgoknak, hogy az egész életed csak erről szóljon! Akárhány kiló is vagy, lesznek barátaid, és lesznek emberek, akik szeretnek. Schoberték eltorzult értékeket állítanak az emberek elé. Sajnálom azokat, akik el is hiszik minden szavukat.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. augusztus 04. 16:38
Mindig is rühelltem ezt az embert az egész pereputtyával együtt. Mindig egy nagyképű b*nkónak tartottam, aki csak az emberek hiúságát és hiszékenységét kihasználva tudott eljutni idáig. Szánalmas ez az ember. Ő is ilyen volt fiatalon és gondolom neki sem estek jól az ilyen és ehhez hasonló szavak, csak neki már ugye mindent szabad, mert ő a nagy Sóher Norbi.
Az ápdét kajákról meg inkább ne is beszéljünk. Nekem volt szerencsém az ő péksüteményéből enni, és olyan íztelen kaját még életemben nem ettem, az ára meg az egekben van. A másik meg, hogy a drága neje is kijelentette egy interjúban, hogy ő semmiképp nem enné meg az ápdét kaját. Ez az egész egy nagy kamu, csak kell valamivel pénzt kicsikarni az emberekből.
Bridge13:
Az ápdét kajákról meg inkább ne is beszéljünk. Nekem volt szerencsém az ő péksüteményéből enni, és olyan íztelen kaját még életemben nem ettem, az ára meg az egekben van. A másik meg, hogy a drága neje is kijelentette egy interjúban, hogy ő semmiképp nem enné meg az ápdét kaját. Ez az egész egy nagy kamu, csak kell valamivel pénzt kicsikarni az emberekből.
Bridge13:
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.