Schobert Norbi gúnyt űzött a túlsúlyos nőből
2013. augusztus 03. 22:53
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Sunwell @ 2013.08.03. 22:43)
Látom most mindenki Norbit szidja (nekem sem a szívem csücske mellesleg, és a helyében én sem ebben a formában fejeztem volna ki a véleményem), de kíváncsi volnék hányan szólnának be a való életben ennek a lánynak, vagy hányan beszélnék ki őt a háta mögött. 
Pontosan. Mindenki adja itt a szentet, mintha sosem röhögtek vagy csúfoltak volna ki valakit.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2013. augusztus 03. 23:00
"Szerelem és boldog élet veszített"
Én ehhez csak annyit fűznék még hozzá, hogy van egy ismerősöm, kb. hasonló alkatú, mint a képen látható lány. Együtt élnek a barátjával, ha jól emlékszem, már három éve jegyben is járnak és boldogok. Őszintén én még soha nem kérdeztem rá, hogy betegségből ilyen-e vagy lusta mozogni, de nem is nagyon érdekel, mert mikor meglátom őket az utcán, látszik hogy mindketten boldogok, és nem érdeklik mit gondolnak mások.
Lehet, hogy valakinek bejön ez az odamondós stílus, de ha belegondolok, hogy nekem lenne ilyen alkatom, engem fényképezne le és írna alá ilyen szöveget, nekem se tetszene. Én is eléggé szókimondó típus vagyok, de mindig szemtől szembe teszem, és általában meg is van rá az okom. Mert ez nekem kicsit olyan, mikor régen a cirkuszba mutogatták a torz embereket...
Mondjuk szerintem ezt az egészet kép nélkül is ki lehetett volna írni, vagy úgy is csinálhatta volna, hogy egy kövér lány, mellette pedig egy kép, ahol le van fogyva. Ez egy jó példa és sokaknak erőt is ad. De ez csak az én véleményem...
Én ehhez csak annyit fűznék még hozzá, hogy van egy ismerősöm, kb. hasonló alkatú, mint a képen látható lány. Együtt élnek a barátjával, ha jól emlékszem, már három éve jegyben is járnak és boldogok. Őszintén én még soha nem kérdeztem rá, hogy betegségből ilyen-e vagy lusta mozogni, de nem is nagyon érdekel, mert mikor meglátom őket az utcán, látszik hogy mindketten boldogok, és nem érdeklik mit gondolnak mások.
Lehet, hogy valakinek bejön ez az odamondós stílus, de ha belegondolok, hogy nekem lenne ilyen alkatom, engem fényképezne le és írna alá ilyen szöveget, nekem se tetszene. Én is eléggé szókimondó típus vagyok, de mindig szemtől szembe teszem, és általában meg is van rá az okom. Mert ez nekem kicsit olyan, mikor régen a cirkuszba mutogatták a torz embereket...
Mondjuk szerintem ezt az egészet kép nélkül is ki lehetett volna írni, vagy úgy is csinálhatta volna, hogy egy kövér lány, mellette pedig egy kép, ahol le van fogyva. Ez egy jó példa és sokaknak erőt is ad. De ez csak az én véleményem...
2013. augusztus 03. 23:00
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Nem zavarja? Akkor áldja meg a drága édesanyukáját a Jóisten! Sértőt nem mondtam. Ilyen egy féreg embert, mint ez a paslaszájú sznob kancsó, nem tudom mikor élt utoljára a Föld.. Utálom, hányok tőle, a frász kerülget, ha meglátom vagy meghallom a nevét, undorodom! Mindig is utáltam, veri a nyálát (ha már mást nem is tud) a sok szemét szarjával, mert az mennyivel egészségesebb.. Hát akkor fulladjon bele! És még beszól? Igen, van fölösleg a lányon, és akkor már nem is ember? Úgy kell vele beszélni, mint egy csótánnyal? És ha beteg? De persze bele se gondol, mivel nincs mivel.. Egyébként meg molett ember is lehet boldog ._.' Ha valóban szeretne, le fog fogyni, és a nyakamat rá, hogy nem Norbika trágyájától... Egó nyert. Gerinc már a selejtezőben vesztett. Húzzon vissza a föld alá, a férgek talán befogadják (bár ezt is kétlem).
Sunwell abban egyetértek veled, hogy biztos rengetegen szidják ezt a humanoidot, közben pedig elítélik vagy kibeszélik a lányt.
De csak annyit fűznék hozzá, hogy ez is emberség, emberiesség kérdése. Nekem személy szerint abszolút nem szokásom másokat megszólni a külső miatt, akár 20, akár 220 kiló, akár csúnya, akár szép, akár ilyen akár olyan. De tudod a "szokásos rizsa" : az ember ilyen. De az tény, hogy aki az általad is említett kategóriába tartozik, az csak magát írja le, biztos tökéletes....
Sunwell abban egyetértek veled, hogy biztos rengetegen szidják ezt a humanoidot, közben pedig elítélik vagy kibeszélik a lányt.
De csak annyit fűznék hozzá, hogy ez is emberség, emberiesség kérdése. Nekem személy szerint abszolút nem szokásom másokat megszólni a külső miatt, akár 20, akár 220 kiló, akár csúnya, akár szép, akár ilyen akár olyan. De tudod a "szokásos rizsa" : az ember ilyen. De az tény, hogy aki az általad is említett kategóriába tartozik, az csak magát írja le, biztos tökéletes....
2013. augusztus 03. 23:03
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Óóóó, ez szerintem tuti üzlet Norbi papának!! Először is: vegyünk egy fotót egy dagi lányról, aki, valljuk be tényleg dagi, akár kimondjuk akár nem így van, kettő, írjuk is ki ezt a facebookra, lehetőleg kissé durvábban megfogalmazva a kelleténél, hogy egy picit azért beletapossunk a kövérek önbecsülésébe, és hát hogy elkezdjenek gondolkodni..min is?! Hogy tényleg, igaza van a Norbi gyereknek, tényleg rohadt kövérek vagyunk, lám, a hátunk mögött mindenkinek ez lehet a véleménye..! és akkor mi a megoldás??? Vegyünk hát Norbi kajákat, mert az fogyaszt!!!! Oh yeah!
2013. augusztus 03. 23:28
Úr Isten.. Micsoda undorító hozzászólás! Én abszolút azon a véleményen vagyok, hogy hozzuk ki magunkból a legjobbat és éljünk sportosan. De egy ártatlan lányt így megalázni, ahogy ez a féreg tette! Mi van, ha meglátja magát az interneten? Mi van ha felismerik őt az ismerősei?
Örök kiközösítés áldozata lesz szegény! Hogy lehet ilyet tenni? Honnan tudja pl, hogy ez a lány nem egy betegség vagy súlyos lelki problémák miatt olyan-e amilyen? Anyáám micsoda ember! Én eddig úgy ahogy tiszteltem amit mond, illetve a tudását de ez kiverte a biztosítékot
Mellesleg micsoda egy álszent, már előre tudta mekkora botrány lesz a dologból, majd nagy lesz a nézettség! De azért előre odaírta, hogy nem érdekli ha anyázós üzeneteket kap.. Gondolom előre röhögött a markába..
Ffuj.
Mellesleg micsoda egy álszent, már előre tudta mekkora botrány lesz a dologból, majd nagy lesz a nézettség! De azért előre odaírta, hogy nem érdekli ha anyázós üzeneteket kap.. Gondolom előre röhögött a markába..
2013. augusztus 03. 23:40
|
|
Axiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.02. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 208049 offline
|
Most nézzen mindenki mélyen magába. Gondoljunk csak bele, hogy ti mennyi embert cikiztetek ki a súlya vagy azért mert valamiben különbözik. Engem is. Jó, tudom.. Most őt védem.. DEHOGY! A legtöbb ember jobb nála, mert nem alázza meg ország-világ elött a másikat, de mégis. Mi hányszor csúfoltuk ki vagy beszéltük ki osztálytársunkat, szomszédunkat vagy csak egy utcán sétáló embert. Gondolkodjatok és utána mondjatok róla is véleményt, de beismerem nagyon is megérdemli.
CandUs
2013. augusztus 04. 00:02
Jesszus... Ez jó bunkó volt -.-" Mondjuk mit várunk tőle??
2013. augusztus 04. 01:01
|
|
animegirl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 151402 offline
|
Megáll az eszem, a pofám szakad le az ilyen nagyképű, felfuvalkodott hólyagoktól, milyen jogon kritizál másokat??? Miből gondolja, hogy nincs a háttérben valami ami miatt a képen látható lány az evésbe menekül??? Amíg nem ismeri az előzményeket, addig nincs joga leszólni bárkit is! Igazán visszagondolhatna arra az időszakra, amikor Ő is ugyanilyen gondokkal küzdött! Tudom, hogy neki is voltak mögöttes dolgok a súlyát illetően, de miből gondolja, hogy ennek az embernek nincsenek gondjai az életben? Attól, hogy ez a "munkája" még igazán lehetett volna kicsit kíméletesebb is! Nem elég, hogy megalázta szegény lányt, még a maradék önbecsülését is a porba tiporta! Kérdem és, megéri ezt tenni másokkal? Mert szerintem nagyon NEM!!!
2013. augusztus 04. 01:08
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Ennek is a liszt meg a cukor a legnagyobb ellensége... Hát akkor legyen ilyen szuperegészséges.... Azért volt már többször szívműtéte... Szégyen ez az ember és rohadt bunkó, ráadásul még nagyképű is. -.- Még ha egy olyan lányt cikizett volna ki, aki kikérte a véleményét.. de nem, senki se kérte a véleményedet, te utolsó sz*rházi k*cs*g bunkó sz*rzsák!!!!!!!!!!!! :@
2013. augusztus 04. 08:28
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (Janie @ 2013.08.04. 00:50)
Akárhogy is, ez bunkóság volt. És miért ne lehetne még boldog élete attól, hogy nem nádszálvékony?!
Azért nem lesz boldog élete, mert az utcán meg fogják szólni, ő lesz a sajnálkozás tárgya (persze ebből ő jobb esetben nem hall semmit, csak sejt). Az egészségével problémák lesznek: cukorbetegség, érszűkület, a belső szervei körül túl sok lesz a zsigeri zsír és még lehetne sorolni, hogy mennyi problémát okoz az elhízás és milyen rizikókat hoz az ember életébe.
2013. augusztus 04. 10:23
Mindig is utáltam, és utálni is fogom. Nála bunkóbb embert nem nagyon láttam még. Pont az ilyenek miatt..."ez érted szól" XDD a francokat érte hanem ellene...valószínűleg szegény lánynak így se lehet jó még sértegeti. -.-
2013. augusztus 04. 10:32
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Valahol igaza van, mert a kövér emberek addig nem kezdenek el, komolyabb fogyókúrát (ami ugye a saját érdekük) míg nem éri őket valamilyen megaláztatás a súlyuk miatt. Viszont nem csípem ezt az ürgét, a saját márkás termékei is tele vannak cukorral meg szénhidrátokkal. Nehogy már vki ne egyen meg jóízűen egy fánkot csak azért mert ő megállja, hogy megkóstolja. Az ő baja.
2013. augusztus 04. 10:41
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Norbi vele született szívbillentyű probléma miatt lett megműtve, ez a betegség életmódtól független. A lány hátulról van fotózva, tehát a személyiség jogai aligha sérülnek. Az is lehet, hogy külföldi állampolgár, az is hogy Norbiék rendezvényén vett részt. Elég hitetlen vagyok , de ha felmegy az ember az oldalára láthatja, hogy aki komolyan fogyni akar az le is fogy, fotókkal és hús vér emberekkel illusztrálva. Ott van az a lány, akinek halálra késelték az édesanyját tavaly és Norbi hozatta haza a holttestet Máltáról két milláért. Az a lány is életmódot váltott és mínusz 18 kilónál tart. Norbi megosztó személyiség, én is azt mondom, hogy gyakran elszáll, de az, hogy rosszat akarna másoknak kizárt.
Jolie_77
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.