Starity

Schobert Norbi gúnyt űzött a túlsúlyos nőből

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 03. 20:33 #101
- törölt felhasználó -    
Az utolsó mondaton jót mosolyogtam biggrin.gif
Btw csak azért, mert Schobert Norbertről van szó, aki az egészséges életmód melletti 'reformharcban' vállal szerepet, nem feltétlenül kéne lehurrogni. Amit írt az nem sértő, inkább csak egy rossz példa azoknak, akik hasonló életvitelt folytatnak mint a képen látható hölgy/lány. Nem kell egyből a kibúvókat keresni, nagyobb eséllyel hízott el a saját hibájából, mint például betegség következtében. A hátteret sem mi, sem Norbi nem tudta, és nyilván nem a megsértés volt a célja, hanem -ismétlem- az elrettentés. Aki pedig a kákán is csomót keres ... smileeee.gif
Zárójelben még annyit, hogy nem vagyok a követőjük.
2 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Jolie_77
2013. augusztus 03. 20:44 #102
csillaa
csillaa
új tag

Státuszjonastic 2009 - fektetett nyolcas
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 59
Csatolások: 14
Azonosító: 165544
micsoda egy gusztustalan megnyilvánulás norbi részéről. mégis mi joga van ahhoz hogy lejárasson másokat? ő is kövér gyerek volt, mindig ezt mondogatja. ha őt is csúfolták régebben neki se eshetett valami jól. egyébként meg mi az hogy kiteszi face-re, a hölgy nem hinném hogy beleegyezett. ha meg csak figyelmeztetni akarta, hogy inkább zöldségeket egyen, akkor mért nem adott neki tanácsot ahelyett hogy közszemlére tette szegényt. egyébként meg ezek a sok "egészségesnek mondott" szar több mérget tartalmazn mint a normál kaja. árulja csak méregdrágán a sok szarját, és kussoljon.
2013. augusztus 03. 20:50 #103
Nalu
Nalu
visszatérő vendég

Státuszfeeling love :D :) ;)
Hozzászólás: 311
Csatolások: 0
Azonosító: 202304
Ez vicc ez az ember a saját 11-12 nem tudom hány éves lányukat is kondiztatják ! sad.gif
2013. augusztus 03. 20:53 #104
Delena
Delena
visszatérő vendég

StátuszWalking Dead *q*
Hozzászólás: 366
Azonosító: 175326
Elég undorító húzás volt.Szegény lány még csak azt se tudja,hogy gúnyt űzött belőle,bár amekkora felhajtást csaptak ezért,biztos eljutott hozzá. Nem értem miért kell ilyen szinten megalázni a túlsúlyosakat,nem gondol bele,hogy ez nekik milyen rosszul eshet? Undorító ez az ember. Mondhatni a kövér emberekből gazdagodott meg,tényleg sok embernek segített,de ez semmire nem volt jó csak arra hogy elvegye a túlsúlyosabb emberek önbizalmát még ennél is jobban. Ha így akart magának egy kis marketinget szerezni,akkor a lehető legroszabban csinálta. Norbi Update nélkül is remekül lehet fogyni minden reggel egy kis futás,sok víz,meg rendszeres étkezés.Megnéztem facebookon ezt a posztot,és nagyon sokan visszaszóltak neki,és bántottak. több kommentben Norbi gyerekeit bántották amiért rajtuk is van még egy kis felesleg. Nem akarom védeni de akik a gyerekin keresztül bántják ők se jobbak nála semmivel.
2013. augusztus 03. 20:56 #105
10anta
10anta
visszatérő vendég

StátuszF*ck Yeah!
Hozzászólás: 196
Csatolások: 68
Azonosító: 115644
szánalamas megfogalmazása ez a rideg valóságnak... sajnos ez így van, akárki mond akármit... mi döntünk (sokszor tudat alatt, de döntünk) ebben a kérdésben! És ez a későbbi életünkre is kihat! Hogy betoljuk e azt az egész szelet rántotthúst még éjfélkor, vagy sem (hogy drasztikus példával éljek...)

És ez még mindig jobb megnyilvánulás (és erről cikkezni/ beszélni, mert erről igenis beszélni KELL!!!!), mint sarka katácska k*rválkodásáról a Balaton parton ...
2013. augusztus 03. 21:09 #106
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Komolyan nem értelek titeket... néhányan írtátok, hogy ez nektek nem megbotránkoztató. Persze, ha ti néznétek ki így, (ami elképzelhető, pláne, hogy a kommentelők fele szerintem éjjel nappal a gép előtt ül) és rólatok készült volna a kép, ki lennétek akadva de rendesen. Ne csak a saját magatok részéről gondoljatok már ilyenkor bele, hanem a lánynak/nőnek a részéről is. Való igaz, hogy van, aki a saját hibájából hízik el - de vannak a gének, és van olyan kis, akinek eleve ilyen a testalkata.

Norbikának üzenem, hogy egy suttyó, senkiházi kis paraszt. Ez az igazság. Undorító, amit ez a feleségével leművel. Akkora pofont adnék mindkettőnek, hogy aztán ehetnék a saját update kajájukat pépesítve. Ők mitől néznek ki így? Ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy a zsírleszívás is közrejátszik, vagy csak a média tehet róla. Kétlem, hogy a sok ápdétes hülyeségeiktől fogynak le így.
Undorítóak. Csak ezt tudom mondani.
2013. augusztus 03. 21:09 #107
corny4
corny4
DramaQueen™
Hozzászólás: 1929
Csatolások: 1127
Azonosító: 156487
Valami szinten hatalmas tahóság volt, de sajnos ez a rideg valóság. Nem is csak a kinézetről szól, hanem az egészségről is!
Viszont ez a megfogalmazás rolleyes.gif És az utolsó bekezdés is igaz: ne így reklámozza az oldalt és magát.
2013. augusztus 03. 21:10 #108
Saphira
Saphira

Státusz<3 Vodafone McLaren Mercedes <3
Hozzászólás: 685
Csatolások: 3
Azonosító: 195049
Ezt most miért kellet??????? Komolyan ütni kéne az ilyeneket. Én legalábbis ezt tenném.
2013. augusztus 03. 21:14 #109
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Nem azért, de a Norbinak nem ez volt az első esete, hogy így fejezte ki magát. Persze, lehet, hogy nem ennyire nyersen kellene fogalmaznia, de amit elmondott, az sajnos igaz. Mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok vasággyal 40kg sőt! De mégis egyet tudok érteni vele.
2013. augusztus 03. 21:24 #110
Izé12
Izé12
visszatérő vendég

StátuszIzé12 még nem állította be a státuszát mert ő aszonta'!
Hozzászólás: 470
Csatolások: 60
Azonosító: 188801
ez teljesen meg őrült. omg.gif miért kell emiatt bántani az embert!?komolyan...
2013. augusztus 03. 21:26 #111
csokkkko
csokkkko
visszatérő vendég
Hozzászólás: 454
Azonosító: 152510
Háááááááát ez elég nyers volt. Nem mondott butaságokat,de nem lehet tudni, hogy miért ilyen az a lány a fotón.
2013. augusztus 03. 21:29 #112
- törölt felhasználó -    
Szerintem teljesen igaza van.Oké,ezt lehetett volna szebben is megjegyezni és nem feltétlenül a neten és nem ilyen stílusban,de lássuk be...a képre nézve nem hiszem,hogy nektek semmi negatívum nem jutna az eszetekbe.
2013. augusztus 03. 21:42 #113
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Az igazság fáj. Ez egy közhely, mégis így van. Ráadásul aki kimondja az igazságot, arra hajlamosak az emberek azt mondani, hogy bunkó. Nem tudom ez miért van így, csak őszintén kimondta a véleményét. És szerintem pár kommentelő eltévedt egy kicsit. Norbi nem akart senkit sem megsérteni ezzel, csupán elrettentés céljából megosztotta, hogyha meg akarod enni még a hetedik szelet sütit is, ne tedd! Nem azt akarta sugallni, hogy legyen mindenki gebe, normálisnak nem a vékony embert mondják, de nem is azt, ami a képen van. Nem értettem soha, hogy valakit kövérnek nevezni miért nagyobb sértés, mint az anorexiásokkal példálózni. Megjelenik egy modellről egy kép, és akkor rögtön megy az anorexiás duma, senkit nem zavar, ellenben itt rögtön mindenki Norbit támadja, hogy mekkora paraszt. Én se csípem túlzottan, de ebben az esetben igaza van. Minden csak elhatározás kérdése. Ez olyan, mint mikor valaki azt mondja, hogy nem tud leszokni a dohányzásról. Nem tud, mert nem akar. A fogyással is ez van. Ha nincs meg benned az elhatározás, akkor soha a büdös életben nem érsz el eredményeket. Azért támadni valakit, mert ösztönözni akar, hogy ne legyél túlsúlyos, merőben hiba.
Cynthia-nak pedig 100%-osan igaza van!
2013. augusztus 03. 21:49 #114
- törölt felhasználó -    
Egy picit offolok.
Akinek van pajzsmirigy problémája annak 12-15 éves kora között derült ki házi- és/vagy iskolaorvosi javaslatra?
Mert ezek szerint, aki 3 kilóval nehezebb az átlagnál, azt már el is zavarják egy vizsgálatra. De ezek szerint tényleg ez a hatása az alulműködésnek.
2013. augusztus 03. 22:03 #115
suzy1212
suzy1212

StátuszYou are my angel, Cas.
Hozzászólás: 545
Azonosító: 178338
A cikk utolsó mondata igazán vicces volt :'D
Norbika meg elmehet az ápdétes szarjaival, mert semmit sem érnek. wink.gif
2013. augusztus 03. 22:05 #116
symor
symor
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Igaza van, talán mellow.gif

De ettől még egy legalja szemét féreg, mert nem priviben osztotta a lányt, hanem volt pofája a nézetei reklámfelületének használni. Mikor mindenki tudja, hogy neki ez az életmód vastagon üzlet is egyben mad.gif

Egy mocskos tetű alak, aki az ország egyik legnyíltabb termékhamisítója hírében áll és nincs jobb dolga mint a kövér embereknek megmondani a tutit.

Ilyen egy szánalmas milliárdos azt hiszem, akinek nincs jobb dolga és aki százezrekért riszáltat másokat, hogy aztán íztelen vackokat egészségesnek hazudva adja el a saját tisztességét.

Persze megint egy olyan személlyel kezd ki, aki valószínűleg könnyű célpont. Tudjátok mit szeretnék olvasni ettől a féregembertől, hogy egyszer beolvas Fekete Lacinak, hogy x-lábai vannak és magas a koleszterinje (el is küldené a picsába!), vagy felmegy Orbán Viktor Facebook oldalára és az egyik képe alá firkantja oda az "igazságait", hogy kicsit zsíros a segge miniszter úr és fenyeget a diabétesz (lenne is belőle adóellenőrzés, meg fogyasztóvédelem rolleyes.gif ).

Persze ez a gazdag nímand inkább olyanokat támad be akik nem képesek hasonlóképpen csavargatni a tökeit és csinálja magának az ingyen cirkuszt. Szánalom egy ember joker.gif
2013. augusztus 03. 22:19 #117
flóranekem8
flóranekem8

Státusz160408
Hozzászólás: 1544
Csatolások: 2
Azonosító: 187732
Menjen inkább melegebb éghajlatra az ápdétes műanyag vackaival, egye csak őket... 60-70 évesen már ő sem lesz csúcsformában. -.-
2013. augusztus 03. 22:43 #118
Sunwell
Sunwell

Státusz„Cheater's just a fancy word for winner.”
Hozzászólás: 880
Csatolások: 59
Azonosító: 186812
Látom most mindenki Norbit szidja (nekem sem a szívem csücske mellesleg, és a helyében én sem ebben a formában fejeztem volna ki a véleményem), de kíváncsi volnék hányan szólnának be a való életben ennek a lánynak, vagy hányan beszélnék ki őt a háta mögött. rolleyes.gif
2013. augusztus 03. 22:48 #119
Petra12
Petra12
ღDavidHendersonღ

Státusz~ Henderson Dávid<3 ~
Hozzászólás: 1734
Azonosító: 132641
Na ne! ohmy.gif
Basszus mindenkinek a saját élete, a saját dolga. Ha így boldog, most miért kell ország-világ előtt leégetnie szegény lányt? Amúgy is minden ember úgy szép, ahogy van. A nyilvános sértegetéssel pedig az emberek szemében még alább süllyedt Norbi.
2013. augusztus 03. 22:49 #120
- törölt felhasználó -    
Azért azt nem értem, hogy egy ilyen ember aki a kövérekből él, hogy nem tiszteli meg ezeket az embereket. Elvégre nekik köszönheti a szép kis házát, nyaralóját, meg a hat autót a garázsban.. Szerintem aki elkötelezett a "munkája" iránt, az nem így viselkedik. Lehet néha a kemény szavak jobban ösztönzik az embert, mert önérzet ide- vagy oda de sért és lehet jobban ösztönöz, mint száz kedves szó DE azért ne felejtsük el honnan jöttünk. wink.gif
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok