Schobert Norbi gúnyt űzött a túlsúlyos nőből
2013. augusztus 03. 19:11
|
|
l0rykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 184 Csatolások: 4 Azonosító: 129773 offline
|
Berrybaba olyan viszont van h valaki hajlamos a hízásra és bármit eszik rajta marad,légyszives előbb olvass utána és csak utána véleményezz.személy szerint én sohasem ettem sokat,sőt,mégis mondhatni elég nagy darab vagyok,nekem speciel a pajzsmirigyemmel vannak gondok.
2013. augusztus 03. 19:15
|
|
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline
|
Igen tudom, hogy ha alulműködik a pajzsmirigy ah sok negatítumot vonz, és komolyan sajnálják,mert ebben a helyzetben tényleg nehezebb változtatni, de nem lehetetlen. És mint mondtam én azokra az EGÉSZSÉGES emberekre haragszom, akik tönkrevágják magukat és utána sír a szájuk. Haragszom rájuk, de ugyanakkor segítenék is nekik, csak hát én ilyen kemény vagyok. Megszoksz vagy megszöksz, ahogy az edzőteremben mondom z enyéimnek.
2013. augusztus 03. 19:18
Mekkora egy bunkó!!! És arra nem gondolt, hogy esetleg szegénynek pajzsmirigy problémája van vagy netalán más betegsége? Esetleg talán gyógyszerek miatt.... Ne a külső alapján ítéljen!!
2013. augusztus 03. 19:21
Végigolvastam a kommenteket, és azt kell hogy mondjam, sokan el vannak tájolva. Rá lehet húzni mindent betegségre meg génekre, de olyan nem hiszem, hogy van, hogy genetikailag nem tud fogyni
Többet kell edzenie, egészségesebb ételeket kell ennie, de olyan nincs, hogy nem tud fogyni. Én is testesebb vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy akkor innentől kezdve zabálok, mert ilyen maradok, vagy nem is tudom. Genetika van benne, igen, de annyi a jelentése, hogy nem lesz belőlem topmodell, de normál testalkatú még lehetek, maximum kicsit formásabb, nem anorexiás kinézetű. Nem tudom, hogy azok dobálóznak-e ilyen kifejezésekkel, akik ducik/kövérek, vagy akik vékonyak és sajnálkoznak de emberek, józan päraszti ész... Minden fejben dől el; ha azt matrázod, hogy jaj a genetika és én mindig kövér maradok, akkor úgy is lesz, de ha azt mondogatod, hogy kicsit nehezebb, de meg tudom csinálni, akkor sikerülni fog.
Norbiék famíliáját mindig is rühelltem, de igaza van ebben, amit most írt. Sokaknak fáj az igazság, és igen, mindenkinek a saját teste, azt tesz vele, amit akar, de az önsajnálás annyira szánalmas. Mert nem csinál senki semmit, aztán sír a szája, hogy x plusz kiló van rajta.
Illetve még valami: nem rég kaptunk egy új osztálytársat, aki alig bír menni, olyan kövér. Most mondjátok már rá is azt légyszi, hogy ha jól érzi magát, akkor jól van ez így. Nem, marhára nincs, ránézni is rossz, tényleg olyan dagadt. De tudjátok mit? Tanít a környezet: miatta tornázok többet, elég csak rá gondolnom, ha este megéhezem, vagy ha több csokit ennék a kelleténél, majd pedig felteszem a kérdést: olyan akarok lenni, mint ő? NEM. Akkor nem nasizok, és nem hagyom ki sunyiban a tornát. Ha látsz egy ilyen típusú embert valahol, akkor konstatálod magadban azt, ami lejön, de ha minden nap 6 órában kell premier plánból bámulnod, akkor máshogy gondolkodsz majd. Mondjátok, hogy nem baj az, ha az ember kövér, egyen csak nyugodtan kétszer annyit, amennyit kellene, fogjátok rá betegségre, de amikor valaki úgy végzi, mint ez a nő, akkor az már abszolút abnormális. Most rám is rám lehet fogni, hogy bunkó tahó vagyok, de ha nem is valljátok be, azért gondolom számotokra is van benne némi igazság, nem?
Norbiék famíliáját mindig is rühelltem, de igaza van ebben, amit most írt. Sokaknak fáj az igazság, és igen, mindenkinek a saját teste, azt tesz vele, amit akar, de az önsajnálás annyira szánalmas. Mert nem csinál senki semmit, aztán sír a szája, hogy x plusz kiló van rajta.
Illetve még valami: nem rég kaptunk egy új osztálytársat, aki alig bír menni, olyan kövér. Most mondjátok már rá is azt légyszi, hogy ha jól érzi magát, akkor jól van ez így. Nem, marhára nincs, ránézni is rossz, tényleg olyan dagadt. De tudjátok mit? Tanít a környezet: miatta tornázok többet, elég csak rá gondolnom, ha este megéhezem, vagy ha több csokit ennék a kelleténél, majd pedig felteszem a kérdést: olyan akarok lenni, mint ő? NEM. Akkor nem nasizok, és nem hagyom ki sunyiban a tornát. Ha látsz egy ilyen típusú embert valahol, akkor konstatálod magadban azt, ami lejön, de ha minden nap 6 órában kell premier plánból bámulnod, akkor máshogy gondolkodsz majd. Mondjátok, hogy nem baj az, ha az ember kövér, egyen csak nyugodtan kétszer annyit, amennyit kellene, fogjátok rá betegségre, de amikor valaki úgy végzi, mint ez a nő, akkor az már abszolút abnormális. Most rám is rám lehet fogni, hogy bunkó tahó vagyok, de ha nem is valljátok be, azért gondolom számotokra is van benne némi igazság, nem?
2013. augusztus 03. 19:25
|
|
xXVampAcademXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 207241 offline
|
Igenis lehet boldog élete egy husisabb embernek, nőnek is!!!
2013. augusztus 03. 19:26
|
vivi98vankovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.08. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 179769 offline
|
Rohadjon meg!!!!!!! Én csak ennyit tudok mondani. És bár nem nekem mondta, de én is kicsit megsértődtem ezen.
2013. augusztus 03. 19:31
Idézet (Cynthia @ 2013.08.03. 19:21)
Végigolvastam a kommenteket, és azt kell hogy mondjam, sokan el vannak tájolva. Rá lehet húzni mindent betegségre meg génekre, de olyan nem hiszem, hogy van, hogy genetikailag nem tud fogyni
Többet kell edzenie, egészségesebb ételeket kell ennie, de olyan nincs, hogy nem tud fogyni. Én is testesebb vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy akkor innentől kezdve zabálok, mert ilyen maradok, vagy nem is tudom. Genetika van benne, igen, de annyi a jelentése, hogy nem lesz belőlem topmodell, de normál testalkatú még lehetek, maximum kicsit formásabb, nem anorexiás kinézetű. Nem tudom, hogy azok dobálóznak-e ilyen kifejezésekkel, akik ducik/kövérek, vagy akik vékonyak és sajnálkoznak de emberek, józan päraszti ész... Minden fejben dől el; ha azt matrázod, hogy jaj a genetika és én mindig kövér maradok, akkor úgy is lesz, de ha azt mondogatod, hogy kicsit nehezebb, de meg tudom csinálni, akkor sikerülni fog.
Az egy dolog, hogy az elhízott osztálytársad tornázásra és kevesebb szénhidrát fogyasztásra inspirál, ez tök jó. De nem vagy bunkó, hogy felrakod a fényképét a Facebookodra, hogy "höhö, nézzétek már, milyen dagadt". Ha pedig egy ilyen illető szerinted sem érzi jól magát a bőrében, akkor mitől érezné magát jobban attól, hogy egy ismert ember kiposztolja elrettentő példának?
2013. augusztus 03. 19:31
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Szánalmas, bunkó megnyilvánulás... Mindig is undorodtam tõle meg a kedves nejétõl, a végképp sz4r méregdrága update-jétõl, meg ahogyan viselkedik, de sajnos valahol igaza van..
Ettõl a lenézõ kiírástól eltekintve meg milyen dolog az, hogy mert nagyjából híres az ember, kiteszi szegény szerencsétlen lány képét és halálra ócsárolja?!
Ettõl a lenézõ kiírástól eltekintve meg milyen dolog az, hogy mert nagyjából híres az ember, kiteszi szegény szerencsétlen lány képét és halálra ócsárolja?!
2013. augusztus 03. 19:35
Ez parasztság volt az ő részéről -.- Ezzel bízonyította, hogy mennyire tartja a túlsúlyos nőket. Szégyen.. Most l*b*sznék neki egy akkora pofont -.-
2013. augusztus 03. 19:38
Idézet (Nessuna @ 2013.08.03. 19:31)
Az egy dolog, hogy az elhízott osztálytársad tornázásra és kevesebb szénhidrát fogyasztásra inspirál, ez tök jó. De nem vagy bunkó, hogy felrakod a fényképét a Facebookodra, hogy "höhö, nézzétek már, milyen dagadt". Ha pedig egy ilyen illető szerinted sem érzi jól magát a bőrében, akkor mitől érezné magát jobban attól, hogy egy ismert ember kiposztolja elrettentő példának?
Úgy látom, hátulról lett fotózva, arc nélkül. Maximum a képen látható hölgy tudhatja, hogy az ő, más nemigen, és ahogy levettem a posztból, nem csak a fotó alanyának szólt az iromány, hanem mindenkinek, aki hasonlóan túlsúlyos. Én ezért nem érzek benne semmi megbotránkoztatót. Ha azt írta volna - egy olyan fotó alá, amin látszik a csaj arca - hogy hát te Mancika egy kövér disznó vagy, stb stb, akkor igen, valóban felháborító lett volna, de így nem érzem annak.
1 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth
2013. augusztus 03. 19:47
|
|
BebeQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 201657 offline
|
Vicc ez az ember. A gyerekeinek lehet kifogás, hogy génhiba miatt kövérek, de másnak nem:) Remélem, minél előbb rájönnek az emberek, hogy Norbi egy kis senki, csak azért, mert lefogyott, és aranyárért árulja a cuccait.
2013. augusztus 03. 19:48
|
|
doci.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 257 Csatolások: 8 Azonosító: 173538 offline
|
Hmm, és neki hogy esett volna, hogyha róla is ilyeneket írtak volna anno, amikor még ő is egy dagadt disznó volt? Mindenkinek a saját maga döntése hogy milyen életet él, nem kell neki ebbe beleszólnia.
2013. augusztus 03. 19:48
Chynthiának igaza van.
Aki hízékonyabb és nem figyel, az elhízik, ezzel együt kell élni, azért nevezik az orvosok életmód változtatásnak a fogyáshoz vezető folyamatot és nem fogyókúrának meg diétának, ha ez a helyzet, akkor életmódot kell változtatni, kicsivel többet kell mozogni, és kevesebb szénhidrátot kell bevinni.
Viszont az is tisztasor, főleg akinek a rokonsága legalább 300-400 főből áll, hogy bizony ott vannak azok a gének, amik miatt egyesek híznak mint a disznó, mások meg olyan vékonyak, hogy egy hokedlit sem lehet a kezükbe adni, nem hogy egy hűtőt. És itt értem az akár kétszer vastagabb csontokat az elve magasabb és vállasabb termetet is.
Mindazonáltal Norbi és becses felesége a Föld két leggusztustalanabb embere.
Ha dolgozna a VAS logika, ami nem dolgozik, akkor már rég rongyosra dumálták volna a pofájukat, hogy olcsóbbak legyenek az egészséges alapanyagok és kész ételek, nesze bäzdmeg chipsadó, fordítva nem működne a dolog, de ők csak tömik a zsebüket az Update szarjaikkal, nekik sem lenne jó, ha csak sovány ember élne. Ezért én nagyon nagy álszentnek tartom őket.
Egyébként meg nem értem, ha olyan nagy barátja az illető csajnak, akkor miért nem személyesen írta neki. Ez egy akkor tapló gyökér, nem véletlenűl létezik a privát üzenet funkció.
Aki hízékonyabb és nem figyel, az elhízik, ezzel együt kell élni, azért nevezik az orvosok életmód változtatásnak a fogyáshoz vezető folyamatot és nem fogyókúrának meg diétának, ha ez a helyzet, akkor életmódot kell változtatni, kicsivel többet kell mozogni, és kevesebb szénhidrátot kell bevinni.
Viszont az is tisztasor, főleg akinek a rokonsága legalább 300-400 főből áll, hogy bizony ott vannak azok a gének, amik miatt egyesek híznak mint a disznó, mások meg olyan vékonyak, hogy egy hokedlit sem lehet a kezükbe adni, nem hogy egy hűtőt. És itt értem az akár kétszer vastagabb csontokat az elve magasabb és vállasabb termetet is.
Mindazonáltal Norbi és becses felesége a Föld két leggusztustalanabb embere.
Ha dolgozna a VAS logika, ami nem dolgozik, akkor már rég rongyosra dumálták volna a pofájukat, hogy olcsóbbak legyenek az egészséges alapanyagok és kész ételek, nesze bäzdmeg chipsadó, fordítva nem működne a dolog, de ők csak tömik a zsebüket az Update szarjaikkal, nekik sem lenne jó, ha csak sovány ember élne. Ezért én nagyon nagy álszentnek tartom őket.
Egyébként meg nem értem, ha olyan nagy barátja az illető csajnak, akkor miért nem személyesen írta neki. Ez egy akkor tapló gyökér, nem véletlenűl létezik a privát üzenet funkció.
2013. augusztus 03. 19:53
|
|
TheMaggotGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 112 Csatolások: 7 Azonosító: 201798 offline
|
Nos amióta ismerem ezt az "embert" nem becsülöm túl sokra, sőt... Ha meg kellene fogalmaznom mit jelent a MŰ szó Norbi és a kisgyerek szépségkirálynők jutnak az eszembe.Nem értem hogy lehet valaki ekkora tapló, amikor Ő is pont ilyen kövér volt. Vagy talán a pasiknál ez nem számít???
És mielőtt kritizálna valait tanuljon meg normálisan foagmazni ... -.-"
És mielőtt kritizálna valait tanuljon meg normálisan foagmazni ... -.-"
2013. augusztus 03. 20:00
|
|
Whiteberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 178 Csatolások: 84 Azonosító: 202268 offline
|
Azért az elég érdekes,hogy ilyenkor nem jut eszébe az,hogy gyermekkorában Ő is túlsúllyal küzdött,ezt korábban nyilatkozta valahol a feleségével együtt,aki szintén evvel a problémával küzdött.Pontosan wrestlingfan,nem véletlenül találták fel a privát üzenet szekciót a Facebookon.Ez a legundorítóbb dolog,hogy a barátját a háta mögött járatja le,egy közösségi oldalon.
2013. augusztus 03. 20:03
|
|
babyNatasavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 107 Csatolások: 1 Azonosító: 180019 offline
|
szerintem igaza van. a túlsúlyra kifogás nincs. bár ezt a kép nélkül is el lehetett volna mondani
2013. augusztus 03. 20:05
Monstro végre valaki megtenné! A cikk alanyáról(norbiról) pedig annyit, hogy UNDORÍTÓ VAGY! Egyébként az a kaja amit EZ árul Tele van nyomva minden sza...egézségtelen dologgal ami még többet árt. Nem értem ki szeretheti ezt az embert a családján kívül természetesen......de persze ez üzlet ......az teljesen okés ha a többi embert "mérgezi".....ELLLLLLLNÉZÉST a durva hangnemért.......
2013. augusztus 03. 20:09
Norbinak egyáltalán nem adok igazat! Gondoljatok bele! A túlsúlyosoknak azt szokták mondani, hogy nem mozogsz, egész nap cukros szarokkal tömöd magad! Hág, kedves Norbi, aki vékony, azok közt is van ám olyan, aki egész nap a Tv meg a Laptop előtt ül, és mű szarokkal tömi magát! Akkor ő mennyivel több? Annyival, hogy más az emésztése és szerencsés.
Én szerencsére sose küzdöttem súlyoproblémákkal, de aki igen, annak se ezt mondom!! Milyen bunkó már az ilyen! Ugyan ezt el lehetett volna mondani úgy is, hogy a lány ne bántódjon meg, és hogy elgondolkozzon azon, hogy másként éljen. Gratu Norbi!
Én szerencsére sose küzdöttem súlyoproblémákkal, de aki igen, annak se ezt mondom!! Milyen bunkó már az ilyen! Ugyan ezt el lehetett volna mondani úgy is, hogy a lány ne bántódjon meg, és hogy elgondolkozzon azon, hogy másként éljen. Gratu Norbi!
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.