Schobert Norbi gúnyt űzött a túlsúlyos nőből
2013. augusztus 03. 18:26
Miért is van igaza? Azért, mert földbe tiport egy embert, akit nem is ismer? Lentebb írtam, h vannak, akiknek eleve olyan a génállományuk, h képtelenek fogyni. Ezt kéne elfogadni, és nem mindenkit lefogyasztani. A múltkor már a kutyákat is akarta, holott remek fogyasztótápot gyárt a Royal Canin elhízott kutyák részére. Ez csak arra ment ki, h róla beszéljenek az emberek.
Vannak, akik valóban feladják - de senki nem érdemli meg azt, h így beszéljenek róla, mint Te, vagy ez a senki. Hanem bátorítás kell nekik, nem egy ilyen "beszéd". Annak hatására lehet, h meggondolják magukat, de ezen sorok után valószínűbb, h a nagykést vágják magukba.
Vannak, akik valóban feladják - de senki nem érdemli meg azt, h így beszéljenek róla, mint Te, vagy ez a senki. Hanem bátorítás kell nekik, nem egy ilyen "beszéd". Annak hatására lehet, h meggondolják magukat, de ezen sorok után valószínűbb, h a nagykést vágják magukba.
Idézet (Berrybaba @ 2013.08.03. 18:20)
Igaza van. Én őszintén megmondom, hogy lenézem az ilyen embereket. Mert igenis mindenki változtathat és soha nem késő. De most minek addig zabálni, amig valakit daruval kell kivinni a házából? Nulla mérték és az ilyen emberek száguldanak lefelé a lejtőn mind hízás mind önértékelés tekintetében. Ha valaki azt mondja, hogy nem képes rá, hogy megváltozzon, mert nem elég erős hozzá, az bizonyára úgy is van. Ebben az esetben pedig megérdemli, hogy a saját hájában ülve szenvedély végig az életét. A gyengék meghalnak. Ez mindig is így volt. Hagyni kell menni őket.
2013. augusztus 03. 18:30
|
|
AndroiDorkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 139894 offline
|
Berrybaba, bemutattad , hogy mennyire ostoba vagy
az ember nem feltétlen azért kövér mert sokat eszik, hanem mert valamilyen betegsége van. Miért kell elítélni azokat az embereket akik nem csontsoványak? Az ő életük. Én e vagyok vékony, a nagyszüleim mind cukorbetegek és túlsúlyosak, nyílván tőlük örököltem. Lefogyhatok x kilót de annyit nem, hogy az emberek ne szídjanak az utcán úgy, hogy nem is tudják miért vagyok ilyen.
És igen a kövérek lefogyhatnak, de te a parasztságod és ostobaságod soha! ;-)
Norbi pedig egy paraszt, fejébe szállt a hírnév. Ha ő havi 60 000 forintból élne nem hiszem, hogy költene egy update zsömlére 90 forintot ;-)
És igen a kövérek lefogyhatnak, de te a parasztságod és ostobaságod soha! ;-)
Norbi pedig egy paraszt, fejébe szállt a hírnév. Ha ő havi 60 000 forintból élne nem hiszem, hogy költene egy update zsömlére 90 forintot ;-)
1 felhasználónak tetszik:
Nessuna
2013. augusztus 03. 18:31
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nekem is X lában van meg lúdtalpam mégse vagyok túlsúlyos. O.o Amúgy nem ez volt az első ilyen posztja. Lehet, hogy ez a csaj betegség miatt kövér... Norbika már nagyon túlzásba viszi amit csinál.
Nessuna
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Lehet hogy sértő, de igaza van. Lehet hogy ez sokakból ellenszenvet vált ki, mivel nem szépítette a dolgot, leírta a való igazat, de igazat mond. Persze ha betegség, kezelés vagy gyógyszerek miatt ilyen (amit így vaktában az ember nem tud), akkor nagyon szomorú a dolog és nem érdemli meg amit kap, és valószínűleg Schobert is bánná amit írt, de nagyobb a valószínűsége annak hogy csak lusta az illető, nincs akaratereje és gyáva belekezdeni a fogyókúrába, edzésbe, ami az elején persze hogy átkozott nehéz, de muszáj életmódot váltania, ha teljes életet szeretne élni. Erre jöhetnek az akadékoskodók, hogy dehát honnan tudod hogy nem elégedett magával: még ha elégedett is (amit kétlek a mai társadalmi elvárásoknak köszönhetően), jóval nagyobb a betegségek kialakulásának és az idő előtti halál bekövetkezésének esélye. Ja, és nem hinném hogy az oldal népszerűsítése volt a célja az irománnyal, csupán jót akar valakinek, ezért is írta, hogy a barátok nem nyaliznak. Szörnyű de ez a valóság.
hellorl
|
|
Kittistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 344 Csatolások: 1 Azonosító: 207481 offline
|
már egyszer kommenteltem és rákerestem fb-n hát hogy ez egy kis...már nincs rá szó sem mert leszedte tehát nagyon felválalja amit kinyilvánitott tehát egy senki mellesleg a termékei méreg drágák és nem is használnak szval erről ennyit tartsa meg a véleményét magának senki sem kiváncsi rá
2013. augusztus 03. 18:33
|
|
TheWiraagvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 194 Csatolások: 0 Azonosító: 147234 offline
|
Hát, részben egyet értek vele. De azért álljunk már meg. Szerelem vesztve 18 évesen? annyi ideje van még változtatni (ha akar)Az, hogy elrontjuk az életünk az nem itt kezdődik...
2013. augusztus 03. 18:35
|
|
TheWiraagvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 194 Csatolások: 0 Azonosító: 147234 offline
|
Ja egyébként nem egy olyan ismerősöm van aki nem a nyam-nyam miatt kövér... van aki az asztmájára szedett gyógyszer miatt, van aki cukorbetegség miatt. Úgyhogy először meg kell ismerni az embereket mielőtt ítélkezünk.
Nessuna
2013. augusztus 03. 18:37
Idézet (LaDySmIth @ 2013.08.03. 18:31)
Lehet hogy sértő, de igaza van. Lehet hogy ez sokakból ellenszenvet vált ki, mivel nem szépítette a dolgot, leírta a való igazat, de igazat mond. Persze ha betegség, kezelés vagy gyógyszerek miatt ilyen (amit így vaktában az ember nem tud), akkor nagyon szomorú a dolog és nem érdemli meg amit kap, és valószínűleg Schobert is bánná amit írt, de nagyobb a valószínűsége annak hogy csak lusta az illető, nincs akaratereje és gyáva belekezdeni a fogyókúrába, edzésbe, ami az elején persze hogy átkozott nehéz, de muszáj életmódot váltania, ha teljes életet szeretne élni. Erre jöhetnek az akadékoskodók, hogy dehát honnan tudod hogy nem elégedett magával: még ha elégedett is (amit kétlek a mai társadalmi elvárásoknak köszönhetően), jóval nagyobb a betegségek kialakulásának és az idő előtti halál bekövetkezésének esélye. Ja, és nem hinném hogy az oldal népszerűsítése volt a célja az irománnyal, csupán jót akar valakinek, ezért is írta, hogy a barátok nem nyaliznak. Szörnyű de ez a valóság.
Még ha lusta is az illető egy fogyókúrához, akkor is milyen jogon szól bele Norbi abba, hogy ki mit csinál? Ez a nő gondolom nem rokona, ismerőse, barátja, akkor mit vegzál idegen embereket a több ezres látogatottságú oldalán?
MadHatter
2013. augusztus 03. 18:39
|
|
panniBelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 203978 offline
|
Szánalmas ez a csávó
2013. augusztus 03. 18:39
|
|
Eperfa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 571 Csatolások: 4 Azonosító: 158518 offline
|
Aha persze igaza van-.-
Gondoljatok arra hogy ha ti vagytok ilyenek, vagy mondjuk a testvéretek, legjobb barátnőtök, és ezt mondja, akkor is igaza van?
... -.-
Milyen élet ez, ahol a külsőből ítélik meg hogy kinek van boldog élete és kinek nincs?
Gondoljatok arra hogy ha ti vagytok ilyenek, vagy mondjuk a testvéretek, legjobb barátnőtök, és ezt mondja, akkor is igaza van?
... -.-
Milyen élet ez, ahol a külsőből ítélik meg hogy kinek van boldog élete és kinek nincs?
Nessuna
2013. augusztus 03. 18:57
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Nem tudom mit ugrál má', semmi tehetség oszt ő osztja az észt?
2013. augusztus 03. 19:00
|
|
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline
|
Természetesen nem az én dolgom megszabni, hogy ki mit csinál magával. NINCS OLYAN, HOGY VALAKI ÖRÖKLETESEN KÖVÉR. A gének csupán kisebb mértékben befolyásolják a testalkatot. Ami igazán fontos az a rendszeres mozgás és a helyes táplálkozás. Lehet, hogy valakinek keményebben kell dolgoznia azért, hogy leadja a feleslegét, de mindenki képes rá, csak akarat kérdése. Én azokat az embereket sajnálom, akikben nincs ennyi akarat, és csak mert nem simogatom meg a buksijukat és nyomok fánkot a képükbe, hogy hagyják abba az önsajnálatot, attól még nem vagyok szívtelen. Mindenkinek törődnie kell az egészségével és ezzel nem azt mondtam, hogy legyen nádszálvékony. Igen, Norbi talán kemény volt, de igazat mondott. A lány sokkal valószínűbb, hogy a helytelen életmódja miatt olyan, amilyen. Azt viszont nem hiszem el, hogy boldog a súlyával. Nem mindenki vág érettségi egyből, ha negatív kritikát kap, van akire építőleg hat, és már csak azért is megmutatja, hogy igenis képes rá. Különben légy szíves ne minősíts engem, a düh beszélt belőlem, hogy anyák egészséges gyerekeket szülnek, hogy aztán végignézhessék, hogy teszik tönkre magukat egyesek és hogy válnak szénhidrátfüggő malackákká. És ez nem csupán a kövérségről szól. Oh, jaj az a sok betegség és szövődmény!!! Nem tudom, hogy érdemel-e sajnálatot, aki önmagát betegíti meg.
hellorl
Sose szerettem Norbert urat xd Ahogyan írt a csajról..szánalmas .__.
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Igen, sértő elvégre egy serdülő lánynak tűnik így hátulról. Azonban Norbinak igaza van, ő is megjárta tini korábban ezt a kálváriát. Egy testünk van, a társadalom is kirekeszt( amennyiben az önutálat nem fáj eléggé,a párválasztásról ne is beszéljünk), ha állandóan zabálunk. Mindenki nézzen magába és mondja azt, hogy nem sajnál le egy hasonló külsejű embert a buszon,metrón? Nem szép dolog, de ilyenek vagyunk. Aki pedig a termékeit kritizálja: el van tévedve, ha azt hiszi, hogy életmód váltás nélkül csak úgy lefogy hosszútávon bármilyen csodakajától,portól,tablettától. Egy két hónapos diétával fogy 10 kilót, majd visszatér a régi étkezéshez és 20 kiló jön vissza. Csodadiéták nélkül is lehet fogyni, mindössze a mennyiséget kell csökkenteni. Borzalmas nehéz, de sajnos más módszer aligha segít. Nem a csontsovány alkat a nyerő, de aki lefogy néhány fölös kilót, az életminősége is javul. Saját tapasztalat, hogy egy vérig sértett ego mekkora erőt tud adni ahhoz, hogy belevágjunk abba, amihez gyávák,lusták,tunyák vagyunk alapból.
2013. augusztus 03. 19:04
|
|
Lickyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 150346 offline
|
Tényleg bunkón fejezte ki magát, de szerintem igaza van, nem szabadna hagynia senkinek sem, hogy már ennyi idősen ekkorára hízzon...mi lesz vele később?
2013. augusztus 03. 19:09
|
|
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline
|
vicces hogy sokan a fogyókúrára fektetitek a hangsúlyt. érdekes én soha semmilyen fogyókúrát nem csináltam végig mégis 20 kilótól szabadultam meg szimpla mozgással.. update... nevetséges
egyébként meg ez a Norbi gyerek egy bunkó paraszt
túl sok kritikát kaphatott fiatal korában és ezt most vezeti le másokon puszta bosszúból..
egyébként meg ez a Norbi gyerek egy bunkó paraszt
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.