Schobert Norbi gúnyt űzött a túlsúlyos nőből
2013. augusztus 03. 18:00
én szeretem Norbit, de ez túlzás volt. Egy olyan ember, akit sokan szeretnek és elismernek, ne beszéljen így. Évek óta csinálja, rengeteg emberen segített, csomó terméke, boltja, dvd-je van. Na és ezeket kinek köszönheti? Azoknak akiket most jól leszólt. Ezt senki nem teheti meg, pláne nem ő. Nem ezt a stílust szoktuk meg, van olyan aki így oldja meg, de az a másik fiatal és nem ilyen híres. Pont azokat az embereket támadja le akik a segítségét akarják? Akik megveszi a drága (és irtó szar) termékeit? Akik felnéznek rá? Ezek után ne sok jóra számítson. Ahelyett, hogy, félvállról veszi, hogy nem érdekli, hogy anyáznak, kérjen inkább bocsánatot.
Amúgy a lány nem tudná beperelni, mivel nem látszik az arca.
Amúgy a lány nem tudná beperelni, mivel nem látszik az arca.
2013. augusztus 03. 18:00
|
|
Viviii99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 202354 offline
|
Nem normális... Igaz,hogy szegény csaj kövér,de ők meg úgy törekednek az egészséges életmódra,hogy az már beteges
Szánalmas ez az ember -.- Mit érdekli,hogy más milyen kövér. Inkább foglalkozzon a saját dolgával..
2013. augusztus 03. 18:01
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Nah, hát Norbit sose szerettem. Pedig ő is volt túlsúlyos anno...
2013. augusztus 03. 18:04
Eszméletlen buta egy ember. Egy az, hogy fogalma sem lehet, hogy mi állhat a háttérben, esetleg egészségügyi problémával is küzdhet a lány. A másik pedig az, hogy hogy jön ő ahhoz, hogy másokat kritizáljon. Foglalkozzon inkább magával. Ez az önreklám eszméletlen szánalmas volt...
2013. augusztus 03. 18:06
|
|
katikacskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 136542 offline
|
Az asszony mindjár izmosabb mint ő s még szájal...szánalom, nem igy kell másoknak inspirációt adni...
2013. augusztus 03. 18:06
|
|
judie94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.30. Hozzászólás: 249 Csatolások: 9 Azonosító: 174532 offline
|
pfff.és ki a fene ő itt? azt hiszi hogy majd pont az ő véleménye érdekel bárkit is ezen a földön?? azért mert ő nagy fitness mittudom én micsodának hiszi magát,attól nem kell mindenkinek úgy élnie,mint neki.
mellesleg ha olyan feleségem lenne mint neki,én nem nyihognék,pont elég 1 ló egy családba...
mellesleg ha olyan feleségem lenne mint neki,én nem nyihognék,pont elég 1 ló egy családba...
2013. augusztus 03. 18:07
Eszméletlenül bunkó ez az ember! Ezt intelligensebben is meglehetett volna mondani!
2013. augusztus 03. 18:09
|
|
wish of happinessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 282 Csatolások: 1 Azonosító: 180419 offline
|
Ezt az embert kimondotan nem bírom...sőt..Rékácskát se...ahhoz meg,hogy ezt tette gratulálni tudok neki!-.-" Foglalkozon inkább magával meg Rékucival...
2013. augusztus 03. 18:13
|
|
l0rykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 184 Csatolások: 4 Azonosító: 129773 offline
|
a legjobb barátnőm is ugyanigy néz ki hátulról,egy pillanatra azt hittem ő az,de ha róla mondott volna ilyenek norbi akkor engem nem érdekelne mekkora celeb,tuti megkerestem volna és a földbe taposom
2013. augusztus 03. 18:13
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Ez most komoly?! Pont ő beszél? Reklámozza itt az update sz*rjait, miközben ugyanannyira hizlalóak, mint a többi, csak elhíreszteli az emberekkel, hogy zsírszegény termékek. A gyerekeiről meg ne is beszéljünk! Először a saját háza tájékán sepregessen, mert az ő kis porontyait kellett nemrég fogyókúrára fogni, ha jól hallottam.
2013. augusztus 03. 18:14
|
|
KicsiPupu98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.30. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 190716 offline
|
inteligensebben is meg lehetett volna oldani...
2013. augusztus 03. 18:14
A kitömött fehérjétől duzzadó izmaidról ne is beszéljük. B*rom arcú.
2013. augusztus 03. 18:18
|
|
vampirecatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 207588 offline
|
de bunkó!! hogy lehet ilyen szemét?attól még,hogy valaki kövér lehet,hogy sokkal kedvesebb mint ő!!
2013. augusztus 03. 18:20
|
|
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline
|
Igaza van. Én őszintén megmondom, hogy lenézem az ilyen embereket. Mert igenis mindenki változtathat és soha nem késő. De most minek addig zabálni, amig valakit daruval kell kivinni a házából? Nulla mérték és az ilyen emberek száguldanak lefelé a lejtőn mind hízás mind önértékelés tekintetében. Ha valaki azt mondja, hogy nem képes rá, hogy megváltozzon, mert nem elég erős hozzá, az bizonyára úgy is van. Ebben az esetben pedig megérdemli, hogy a saját hájában ülve szenvedély végig az életét. A gyengék meghalnak. Ez mindig is így volt. Hagyni kell menni őket.
2013. augusztus 03. 18:20
Annyira vállalta, amit mondott, h már le is törölte. Szánalmas senkiházi.
2013. augusztus 03. 18:22
|
enci o.oOvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 205999 offline
|
Ő beszél?? o.O
Aki kiskorában túlhaladta a 100 kilót? o.O
Szánalmas egy ember!!
És még elvárja hogy felézzenek rá és istenítsék..-.-"
És még azt se tudja hogy az a lány mi okból néz ki úgy ahogy....Undorító egy ember..:@@
Aki kiskorában túlhaladta a 100 kilót? o.O
Szánalmas egy ember!!
És még elvárja hogy felézzenek rá és istenítsék..-.-"
És még azt se tudja hogy az a lány mi okból néz ki úgy ahogy....Undorító egy ember..:@@
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: