Schobert Norbi gúnyt űzött a túlsúlyos nőből
2013. augusztus 06. 15:49
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Majd valaki beveri a pofáját lassan! Ez a fitness buzi átesett a ló túloldalára, mert a szar gyúráson kívül semmi mást nem tud. Az kellemes lehet egész nap azon agyalnia mit ehetek mennyit vihetek be, aztán régebben mikor bement egy főzős műsorba ott zabálta 2 pofára a kolbászt!
2013. augusztus 06. 15:51
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (seatom @ 2013.08.06. 11:50)
Norbi se fogyott volna le, ha nem ismerkedik meg Rékával! Ugyanis a rikácsoló hangjának zsírlebontó tulajdonsága van!
Én tuti mély depresszióba zuhannék, ha a Réka hangjával kéne egy fedél alatt tartózkodnom! 
Mire Rékával találkozott, Norbi már rég lefogyott. De mindegy.
2013. augusztus 06. 15:55
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
A másik meg az, hogy általában az embereknek van munkája, és nem abból áll az élete mindenkinek, hogy nono-stop súlyzókat emelget, mert effele szeretnék terelni a bárányokat, hogy ez az egészséges meg a bio kaják, de ha már megeszik 1 hambit az már égbe kiáltó bűn!
A legrosszabb az, hogy rengeteg nő lassan minden 2-3. ilyen rambo womenné akar válni, és nagyobb bútorszekrényekké mint a faszik, sztem ez valami undorító, majd szednek mellé valami doppingoloós turmix szart és akkor a tökük is kinő vagy mi a rák lesz?
A legrosszabb az, hogy rengeteg nő lassan minden 2-3. ilyen rambo womenné akar válni, és nagyobb bútorszekrényekké mint a faszik, sztem ez valami undorító, majd szednek mellé valami doppingoloós turmix szart és akkor a tökük is kinő vagy mi a rák lesz?
2013. augusztus 06. 15:59
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (rocknroller @ 2013.08.06. 15:55)
A másik meg az, hogy általában az embereknek van munkája, és nem abból áll az élete mindenkinek, hogy nono-stop súlyzókat emelget, mert effele szeretnék terelni a bárányokat, hogy ez az egészséges meg a bio kaják, de ha már megeszik 1 hambit az már égbe kiáltó bűn!
Tévedésben vagy.
Norbi sosem mondott olyat, hogy csak az ő Update-cuccait kell enni.
Azt viszont többször is kijelentette, hogy bármit lehet enni, csak mértékkel és hogy a hízlaló, egészséges ételek elfogyasztását ellensúlyozzuk a mozgással, legyen az séta, kocogás, foci vagy izzadás egy Norbi/Réka videóra.
2013. augusztus 06. 16:06
|
|
rocknroller |
|
Nem azt írtam, hogy ő effele tereli hanem ez az egész gyúrjunk dolog. Amúgy engem nem érdekel, aki akar mozogjon, sportoljon, de mértékkel!
2013. augusztus 06. 18:07
|
|
CrainRockvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.13. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 189653 offline
|
Előbb a túlsúlyos gyermekét és az alacsony IQ-ját kritizálja! Ne egy olyan lányt, akit sunyi módon lefényképezett és személyiség jog megsértésével feltett a Facebook-ra.. Úgy hallottam Norbika rendőr is volt.. Nem bírta a fizikai munkát?
Akkor meg ne fikázza azokat, akik pénzzel tömik az aljas ronda pofáját!
Akkor meg ne fikázza azokat, akik pénzzel tömik az aljas ronda pofáját!
2013. augusztus 06. 19:49
Nem akartam ide írni, de most már ki kell adnom magamból. Előre leszögezem, nem vagyok Norbi-fan, azonban egyetértek vele. Sokaknak fáj az igazság. Kicsit durva volt, de igaz. Nem lehet mindent a betegségre fogni, mert ha betegség miatt kövér lennék, akkor sem zabálnék két pofára, mert "úgyis dagadt vagyok".
Vicces, hogy sokan azzal jönnek, hogy gyerekkorában Norbi is túlsúlyos volt. De ő lefogyott!! Ez a különbség.
Senki sem mondta, hogy mindenkinek topmodell alkatúnak kéne lennie, mert nem, csak a sok háj az egészségére mehet. Sokan írták itt még azt is, hogy ha a lány így boldog, akkor ne szóljon bele senki. Honnan veszitek, hogy boldog? Akkor is mosolyogni fog biztos, ha szívrohamot kap...
Most mit kéne csinálni, mondani neki, hogy te így vagy tökéletes és még egy csirkecombot benyomni a szájába? Ez nem olyan, hogy mindenkinek más színű a szeme, amiről nem tehet. Ha hízékony az ember, nyilván nem kéne annyit zabálni.
Vicces, hogy sokan azzal jönnek, hogy gyerekkorában Norbi is túlsúlyos volt. De ő lefogyott!! Ez a különbség.
Senki sem mondta, hogy mindenkinek topmodell alkatúnak kéne lennie, mert nem, csak a sok háj az egészségére mehet. Sokan írták itt még azt is, hogy ha a lány így boldog, akkor ne szóljon bele senki. Honnan veszitek, hogy boldog? Akkor is mosolyogni fog biztos, ha szívrohamot kap...
Most mit kéne csinálni, mondani neki, hogy te így vagy tökéletes és még egy csirkecombot benyomni a szájába? Ez nem olyan, hogy mindenkinek más színű a szeme, amiről nem tehet. Ha hízékony az ember, nyilván nem kéne annyit zabálni.
2013. augusztus 06. 19:54
|
|
|
Idézet (MsDeadpool @ 2013.08.06. 19:49)
Nem akartam ide írni, de most már ki kell adnom magamból. Előre leszögezem, nem vagyok Norbi-fan, azonban egyetértek vele. Sokaknak fáj az igazság. Kicsit durva volt, de igaz. Nem lehet mindent a betegségre fogni, mert ha betegség miatt kövér lennék, akkor sem zabálnék két pofára, mert "úgyis dagadt vagyok".
Ámen.
2013. augusztus 06. 20:37
|
|
dessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 112 Csatolások: 40 Azonosító: 171405 offline
|
szerintem ez nem sértő...nyilván nem így kell közölni, de igaza van és nemhiszem hogy rosszat akart ezzel...nem védeni akarom norbit de ez a véleményem.
2013. augusztus 06. 21:03
És ha az ő felmenői is mind ilyen alakúak voltak? Ebbe nem gondoltatok bele? Lehet, hogy ő nem CSAK az egészségtelen dolgoktól lett ilyen. Nekem is van egy jó ismerősöm aki kicsit molettebb pedig egészségesen étkezik, csak csupán a családja tagjai eleve erős csontozatúak és kicsit ducik.
2013. augusztus 06. 21:18
|
|
seatomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.08. Hozzászólás: 113 Csatolások: 105 Azonosító: 7379 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.08.06. 15:51)
Mire Rékával találkozott, Norbi már rég lefogyott. De mindegy.
Már bocsi, de szerintem Téged sem a humorérzéked miatt szeretnek a barátaid!
2013. augusztus 07. 00:24
|
|
Áfamanó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.20. Hozzászólás: 568 Csatolások: 0 Azonosító: 184102 offline
|
Kikiih
egyébként vannak olyanok akik nem a sok kaja miatt túlsúlyosak, hanem valamilyen betegség miatt. szóval szerintem az ember válogassa meg a szavait..
Teljesen igazad van vagy mert olyan géneket örökölt
egyébként vannak olyanok akik nem a sok kaja miatt túlsúlyosak, hanem valamilyen betegség miatt. szóval szerintem az ember válogassa meg a szavait..
Teljesen igazad van vagy mert olyan géneket örökölt
2013. augusztus 07. 08:28
|
|
spadrivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 128963 offline
|
Bár írtam, hogy ez egy bunkó beszólás volt (bezzeg, ha hozzá járna fogyni, akkor nyalna neki, mi?), de nagyon kevés ember az, aki valóban betegség miatt kövér!! Vagy a sok kaja, vagy a kevés mozgás, ami többnyire az oka az egésznek. Hallottam már én is olyan fogyókúrát, ami a háromszorosa volt az én napi kajaadagomnak. Kolléganő, aki a fiókból zugeszik, amikor senki sem látja, van, aki bevallottam imád enni (na ők max. csak ducik), és van, aki tényleg csak tesped és alap, hogy tévézéshez viszi a chipset.
2013. augusztus 07. 10:15
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Ez kicsit durva beszólás volt, de valamilyen szinten igaz.
2013. augusztus 07. 11:38
|
sarga_rozsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 178634 offline
|
így is fel lehet fogni, de szerintem nem dúrva volt, hanem megpróbált rávilágítani
2013. augusztus 07. 12:39
|
|
|
Idézet (seatom @ 2013.08.06. 21:18)
Már bocsi, de szerintem Téged sem a humorérzéked miatt szeretnek a barátaid!
Nagy ívben nem érdekel az életútjuk! 
Hozzád vajon ki szólt? Nem neked írtam a válaszomat. Az sem izgat, hogy te a világon vagy, nemhogy mi érdekel téged...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: