Mar bocsi hogy sorozatban harmadszor irok ide de nem birom megalni szo nelkul.Irjak sokan hogy szegeny lany biztos tisztaban van a sullyaval,de nem tud lefogyni meg ilyenek.Ha valamit igazan el akarsz erni akkor szamodra nincs olyan hogy akadaly!En tudom,hisz sosem voltam egy szal bel,egy honap alatt fogytam 12 kilot azert mert kitarto voltam.Lehet hogy Norbi bunko volt es teny hogy mostansag egyre tobbszor szol be csak ugy random szeruen de akarmennyire is faj amot mondott teljes mertekben igaz!Ha a lany igy erzi jol magat hat eljen igy de nem csak az elismero pillantasokat nem zsebelheti be hanem elobb vagy utobb az egeszsegere os ki fog hatni.Norbirol meg annyit hogy le a kalappal elotte hogy igy lefogyott,de 1, Amit csinal az szanalmas
2,Nem egyszer olvashattunk olyat hogy szivmutetje volt a tulhajszoltsag miatt.Nekem ennyi a velemenyem
Schobert Norbi gúnyt űzött a túlsúlyos nőből
2013. augusztus 05. 11:19
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
én vékony vagyok..munkám is ehez kapcsolódik de én sem csúfolkodom attól hogy ő súlyosabb mint pl én ugyan olyan hús vér ember mint bárki más,azért megnézném fordítva hogy hogy esne Schobert-nak?hát nem jól senkinek sem esik jól..és különben is lehet hogy másnak meg így tetszik nem tudhatod ha nem ismered a multját
2013. augusztus 05. 12:16
|
|
ChrisHorvathúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 206186 offline
|
tudtam hogy hülye paraszt ez a Norbi,de ennyire?!!
2013. augusztus 05. 12:18
|
|
Hancsiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 190267 offline
|
jaj mer ahogy schobert él az aztán a tökéletes egészség
nem tudom milyen alapon van neki képe ahhoz, hogy másokat becsméreljen. kész szánalom ez az ember. ez a mondata szúrja a legjobban a szemem: "Boldog élet veszített" honnan veszi, hogy az a lány nem lehet boldog. ilyen hülye embert...komolyan...
2013. augusztus 05. 14:35
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
az lehet hogy igaza van a Norbinak abban amit mondott, de gondoljunk már bele, hogy érezheti magát a lány, aki magára ismer? vagy a családja? Honnan veszi ez a görény a bátorságot, hogy bárkit lefotózzon az utcán és ócsárolja? Abba persze bele sem gondol senki, hogy esetleg ez a lány, akiről semmit sem tudunk mit tesz vagy érez. az senki fejében sem fordul meg, hogy lehet hogy ez a lány már hogy mi van, ha a lány valami(pl betegség) miatt nem tud fogyni? vagy hogy valaha 2x ekkora volt és siker az hogy ő ilyen? vagy csak hogy szimplán boldog a bőrében mert van családja és barátai, akik szeretik és elfogadják. Norbi, ha ekkora üzletember, megtanulhatná hogy úgy is lehet az egészséges étkezést reklámozni, hogy nem kezdünk el ujjal mutogatni és bántani másokat, idegeneket. Nagyon magas az a ló Norbi.
2013. augusztus 05. 15:05
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
lehet, hogy van benne igazság, de ez nagyon nagy bunkóság!!!
abba belesem gondolt, hogy lehet, hogy alig eszik valamit, de egyszerűen ilyen az alkata?! ráadásul ennél a lánynál van 10x hájasabb is..ha ezt a képet meglátja nagyon sz*rul fogja magát érezni ez a lány:/
2013. augusztus 05. 15:41
|
|
petruskahh...új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.19. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 198158 offline
|
Norbika inkább örüljön a sok pénzének. Mit kell ezt csinálnia valaki így érzi jól magát valaki úgy. Nem kell mindenkit megváltoztatnia. Sok embernek nincs pénze arra bizonyos Norbi Update-re -.-.
De utállak..
De utállak..
2013. augusztus 05. 16:12
Ez egy kicsit nagyon dúrva vélemény nyilvánítás volt ...
2013. augusztus 05. 17:01
|
|
Pintér Rékaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 174086 offline
|
Szegény lány!! Te is voltál túlsúlyos,mégsem gúnyoltak ki a neten!!! Nagyon BUNKÓ vagy!!
2013. augusztus 05. 19:23
Szegény lány... :c
Norbi meg húzza le magát a wc-n... -.-"
Norbi meg húzza le magát a wc-n... -.-"
2013. augusztus 05. 22:35
Szegény lány!
Ne is törődjön azzal hogy mit mond rá ez a bunkó,úgy vagy tökéletes ahogy vagy.
Gyönyörű vagy, ne érdekeljen mit mondanak mások! A belső értékek a legfontosabbak. Nem kell anorexiás p*csának lenned, hogy boldog legyél. Valaki így is szépnek talál, aki szeret, annak te vagy a legszebb az egész világon.
Teljesen egyetértek ezzel a kommentel!
Ne is törődjön azzal hogy mit mond rá ez a bunkó,úgy vagy tökéletes ahogy vagy.
Gyönyörű vagy, ne érdekeljen mit mondanak mások! A belső értékek a legfontosabbak. Nem kell anorexiás p*csának lenned, hogy boldog legyél. Valaki így is szépnek talál, aki szeret, annak te vagy a legszebb az egész világon.
Teljesen egyetértek ezzel a kommentel!
2013. augusztus 06. 08:41
|
|
Törpeee______7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.05. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 208365 offline
|
nem lehet mindenki sportszerűű.!:!
2013. augusztus 06. 11:50
|
|
seatomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.08. Hozzászólás: 113 Csatolások: 105 Azonosító: 7379 offline
|
Norbi se fogyott volna le, ha nem ismerkedik meg Rékával! Ugyanis a rikácsoló hangjának zsírlebontó tulajdonsága van!
Én tuti mély depresszióba zuhannék, ha a Réka hangjával kéne egy fedél alatt tartózkodnom!
2013. augusztus 06. 11:50
Idézet (Áfamanó @ 2013.08.05. 23:50)
Szegény lány!! Nem ártana tudnia Norbinak, hogy honnan jött. Hiszen ő is bevallotta, hogy túlsúlyos volt.. Inkább segítsen neki, mint hogy pofázik.. -.-
2013. augusztus 06. 12:55
|
|
Orsii19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.25. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 196780 offline
|
Szegény lány! Nem értem ha valaki túlsúlyos akkor mért kell gúnyt űzni belőle. Norbi meg Réka el mehet a büdös p*csába attól hogy ők fitnesz barmok attól nem kell másból gúnyt űzni. Norbi is túlsúlyos volt. Remélem ezt a hozzászólást látja Norbi meg Réka aztán elgondolkoznak egy picit hogy mit pofáznak feleslegesen!!
2013. augusztus 06. 14:18
én bevertem volna neki a lány helyébe az biztos....van akit nem zavar hogy esetleg túlsúlyos és elfogadja magát olyannak amilyen és ez jó dolog, ha szeretne rajta változtatni akkor majd fog...de nem értem hogy miért kell valakit cikizni a súlya miatt...ő meg lassan annyit tornázik h átszakad....-.-"
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: