Én sem bírnám elviselni ha folyton folyvást minden hova kamerával követnének.Egy idő után ebből mindenkinek elege lenne,képzeljétek magatokat a sztárok helyébe!Jól tette,hogy beszólt!
Amúgy Luci mindenkinek van valami hibája ezért nem kell kicikizni vagy piszkálni!
Fotóssal kiabált Kristen Stewart
2013. augusztus 04. 19:27
|
|
Timcsike2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 201729 offline
|
2013. augusztus 04. 20:39
|
|
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline
|
Ez még nem is olyan durva dolog:) Majd ha összeverekszik vele, ami miatt lecsukják (Kristent), majd akkor, hihi
2013. augusztus 05. 22:51
|
|
nikky27új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 200375 offline
|
A cikkben pontosíthattátok volna hogy Kristen NEM a reptéren volt hanem éppen a forgatásról távozott, ennél fogva azt hiszem meglehet érteni, hogy miért volt kiborulva!
Kíváncsi lennék hogy egyes emberek akik fikázzák szerencsétlent állandóan hogyan reagálnának 348374 paparazzira. Úgy hogy kb minden lépét követi, és lassan már ....wc-re se mehet el úgy hogy ne kapjunk róla képet...
És ahogy írtam is föntebb; forgatásról távozott, ergo: rohadt fáradt lehetett, és nem csodálom hogy már nem bírta azokat az idiótákat.
Kedves DorcsiNegró!
Itt mi a francért volt nagyképű? Nem tudlak követni! Azért mert beszólt pár gyengeelméjűnek, akik nem hagyták hogy...tegyen egy lépést a kocsijához, és a képébe nyomták a kamerát? Nem értelek, kérlek magyarázd meg nekem!
Erzsike15 nagyon jól mondta! Nem ő az egyetlen olyan sztár Hollywood-ban aki beint a paparazziknak, vagy beszól nekik. Sőt!! Maradjunk annyiban vannak Kristennél durvábbak is...
Erről ennyit.
Üdv.
N.
Kíváncsi lennék hogy egyes emberek akik fikázzák szerencsétlent állandóan hogyan reagálnának 348374 paparazzira. Úgy hogy kb minden lépét követi, és lassan már ....wc-re se mehet el úgy hogy ne kapjunk róla képet...
És ahogy írtam is föntebb; forgatásról távozott, ergo: rohadt fáradt lehetett, és nem csodálom hogy már nem bírta azokat az idiótákat.
Kedves DorcsiNegró!
Itt mi a francért volt nagyképű? Nem tudlak követni! Azért mert beszólt pár gyengeelméjűnek, akik nem hagyták hogy...tegyen egy lépést a kocsijához, és a képébe nyomták a kamerát? Nem értelek, kérlek magyarázd meg nekem!
Erzsike15 nagyon jól mondta! Nem ő az egyetlen olyan sztár Hollywood-ban aki beint a paparazziknak, vagy beszól nekik. Sőt!! Maradjunk annyiban vannak Kristennél durvábbak is...
Erről ennyit.
Üdv.
N.
2013. augusztus 05. 22:59
|
|
Erzsike15(L)Robsten (L) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 1793 Csatolások: 3823 Azonosító: 97814 offline
|
Csak ennyire másznak bele a fotósok a sztárok arcába https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yioDATxmijM
Értem Én ,hogy ez a munkájuk ,de azért tiszteletben tarthatnák a sztárokat .
Értem Én ,hogy ez a munkájuk ,de azért tiszteletben tarthatnák a sztárokat .
2013. augusztus 06. 08:42
|
|
Avery82visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.03. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 208152 offline
|
Persze h mindenkinek lehet rossz napja de nem értem h a sztárok miért miért hiszik azt h nagyobbak, többet érdemelnek mint egy átlegos ember és nincs joguk így beszélnni velük azért mert ez a munkájuk.
2013. augusztus 06. 12:20
Avery82 Ők magas rendű sztárok hidd el ennyit megtehetnek !
2013. augusztus 06. 21:19
Nem lehet kellemes, hogy a fotósok egész nap a nyomában járnak, nincs semmi magán élete.
2013. augusztus 07. 15:37
|
|
mókusmolyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 389 Csatolások: 0 Azonosító: 190219 offline
|
Ezeket a fotósokat,úgy kel néha odébb rugdosni!Jó fényképezzenek mikor valami esemény van.Díjkiosztó vagy ilyesmi,de ne állandóan.Igaza van Kristennek hogy kiborul.
2013. augusztus 07. 23:06
|
|
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline
|
Igen,a paparazzik szörnyen idegesitőek,de amikor elhatározta,hogy karriert kezd,akkor ezzel is kell számolnia.Senkivel nem beszélhet így,a lesifotós is ugyanolyan ember,mint Kristen.Mellesleg amennyit a mai sztárok zsebre tesznek fizetés címszóval,annyiért az a minimum,hogy az ilyeneket elviselik...
2013. augusztus 09. 19:30
|
|
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline
|
Attól mert valaki fényképez még nem kell parasztnak lenni.... Ha akkor sztár lenne akit becsülni lehetne akkor lenne benne annyi hogy normálisan válaszol de ez csak egy gyökér színvonala amit leművelt. Teljes más kérdés hogy a lesifotósok miket művelnek, neki az a baja hogy kiderült miattuk hogy egy ribi.
2013. augusztus 11. 12:12
Amúgy tudnia kellett, hogy ha színésznek megy ésbefut akkor lesz egy "pár" lesifotós a közelében.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: