Miley Cyrus: „Én már most ki akarom adni az új albumom”
2013. augusztus 03. 21:49
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Kíváncsian várom.
)
Amúgy baszki nem is hallottátok a dalait honnan a faszból tudjátok, hogy az albuma pocsék lesz, meg egyből a kukába kell dobni.. az ilyenekhez egy téglát vágnék hozzá..
Amúgy baszki nem is hallottátok a dalait honnan a faszból tudjátok, hogy az albuma pocsék lesz, meg egyből a kukába kell dobni.. az ilyenekhez egy téglát vágnék hozzá..
2013. augusztus 03. 21:50
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Idézet (Dorci001 @ 2013.08.03. 15:10)
megnem fogom hallgatni a számait...főleg úgy hogy az egyik asszem drogról szól...de már agyamra megy, hogy minden nap vagy 2 cikk folyton a kis Milye-káról szól!! -.-
Grat. kis IQ harcoskám, legalább a nevét írnád le normálisan, hamár a butaságod ilyen nyilvánosan hírdeted
2013. augusztus 03. 22:30
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Miért vagytok ennyire ellenségesek Miley-val??? Talán ti többet tettetek le az asztalra 6-7 év alatt mint ő? Nem hiszem. Szerepeltetek bármilyen filmben? Nem hiszem. Lett csodálatos dalotok, amit a rádiók rongyosra adtak, mert olyan jó? Nem hiszem.
Rendben, nem azt mondom hogy Miley most tökéletes, de ha így érzi jól magát? Csináljon amit akar, hagyjátok már békén! Senkinek sem lesz jobb! Inkább gondoljatok a régi Miley-ra, aki Hannah-ként énekelte a Best Of Both Worlds-öt.
Rendben, nem azt mondom hogy Miley most tökéletes, de ha így érzi jól magát? Csináljon amit akar, hagyjátok már békén! Senkinek sem lesz jobb! Inkább gondoljatok a régi Miley-ra, aki Hannah-ként énekelte a Best Of Both Worlds-öt.
2013. augusztus 04. 00:10
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Szerintem ahhoz nem muszáj kiszivárogtatni az albumot, hogy megtudják a rajongók a dallistát. Nem tudom, hogy mikor jelenik meg az új albuma, de akiket én hallgatok előadókat ők már (jobb esetben) kb. egy hónappal a korong megjelenése előtt felfedik a dallistát.. Amúgy se a borítóképet nem láttuk, az album címét sem tudjuk és már a dalokkal jön elő.. nem értem most mi ez a nagy cécó. Tessék normálisan promótálni!
2013. augusztus 04. 01:39
|
|
Dreamergirl14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 197612 offline
|
Én teljesen egyet értek veled flóranekem8. Én régen,amikor még a Hannah Montana elkezdődött(akkor voltam kb 11 éves) akkor nagyon megszerettem Miley-t és ez a mai napig nem változott. Az tény hogy teljesen más egyéniség mint volt,de szerintem az ember maga még mindig ugyan az. Ha valakinek ez nem tetszik,akkor nem tetszik. Mindenkinek van saját véleménye. Ez az enyém,aki pedig nem szereti a változásokat és az ilyen különcségeket annak más.
2013. augusztus 04. 08:07
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Azt hiszem én nem vagyok annyira rá felkészülve. De a borítóképre meg még annyira sem...
Egyébként minek kell Gagát ebbe belekeverni? Neki van hangja élőben, voltam a koncertjén, a dal közepén adták át neki a díjat és csak egy kicsi időre hagyta abba miatta az éneklést. Miley-nak nem tudom élőben milyen hangja lehet, de a mostani Miley-t már élőben nem is akarnám látni. A régit még igen...
Egyébként minek kell Gagát ebbe belekeverni? Neki van hangja élőben, voltam a koncertjén, a dal közepén adták át neki a díjat és csak egy kicsi időre hagyta abba miatta az éneklést. Miley-nak nem tudom élőben milyen hangja lehet, de a mostani Miley-t már élőben nem is akarnám látni. A régit még igen...
2013. augusztus 04. 09:23
|
|
vikcsi12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 183779 offline
|
nekem a mostani Miley is ugyanúgy tetszik vagyis ugyanúgy szeretem az nem változtat semmit ,hogy éppen más lett a stílusa.Mert mindig jó énekes lesz és várom az új dalait!
2013. augusztus 04. 10:12
Én nem fűzök nagy reményeket ehhez az új albumhoz a We Can't Stop dalából kiindulva... Hiába van Miley-nak jó hangja, nekem ez az új zenei stílus nem jön be.
2013. augusztus 05. 19:34
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Már nagyon várom <3
2015. február 11. 22:17
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Mostmár kíváncsi vagyok mi lesz ebből....
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: