Miley Cyrus: „Én már most ki akarom adni az új albumom”
2013. augusztus 03. 13:18
Soha nem szerettem Miley-t.Számomra nagyon távol áll a stílusa,mintha legalább is egy másik bolygóról érkezett volna..Aztán,hogyha arra gondolok,,ha manapság már egyre jobban megszaporodtak a botrányai..
wiky96 és Elody,teljesen egyet értek veletek!
wiky96 és Elody,teljesen egyet értek veletek!
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. augusztus 03. 13:19
|
|
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline
|
Már nagyon várom.
2013. augusztus 03. 13:20
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Florahh írta:
Holembo, mert Lady Gagának élőben olyan szuper a hangja mi? biggrin.
Hát sokkal másabb mint a klippekbe, de mindegy, biztos sokkalta jobb a 20× átplasztikáztatott teste, meg a hangja ami nem is az ami a klipekben.
Hát igen, Gagának élőben is szuper hangja van, ezt én tanusíthatom. [Egyébként én bírom Miley-t is.]
Holembo, mert Lady Gagának élőben olyan szuper a hangja mi? biggrin.
Hát igen, Gagának élőben is szuper hangja van, ezt én tanusíthatom. [Egyébként én bírom Miley-t is.]
2013. augusztus 03. 13:40
én nem szeretem őt,de remélem,hogy hamar készen lesz,hogy a rajongói örüljenek.
2013. augusztus 03. 13:45
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Nem értem miért gondolják néhányan, hogy Miley mindennap mond egy mondatot a sajtónak csak, hogy a címlapokon legyen. Miles ezeket akkor mondta amikor Londonban és Németben volt rádiós promó körúton, csak hát itt ugye az a módi, hogy nem csak kforgatjuk a mondanivalójukat, és drogosnak álíítjuk be, de mindennapra adagolva írják meg, hogy mégjobban ellenszenvessé tegyék.. mintha figyelem éhes lenne...
2013. augusztus 03. 13:45
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
komolyan falnak tudnék menni...:@@@@@@@
2013. augusztus 03. 13:48
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Holembo, hát ha ennyire elfogult vagy sose fogod meglátni a tehetségét. Én bírom Gagát, néha tény hogy túlzásokba viszi, de ez ő, mert azért azt sem mondhatod, hogy Ő nem csinál gusztustalan dolgokat, sőt szerintem Miley közel sem csinált olyat, mint Gaga.
Amúgy úgy szidhatod Miley-t, hogy nem is láttad úgy tűnik a fellépéseit, mert azért neki tényleg majdnem olyan, mint a klippekben, de gondolom nem néztél meg egyet sem, így viszont érdekes, hogy ítélkezel. :\
2013. augusztus 03. 13:49
|
|
gyurmiiiii |
|
Idézet (holembo @ 2013.08.03. 13:09)
jóó...Gaga sem egy Whitney Houston, de neki jó hangja van és erős is,tiszta, nincs szüksége playbeckre minden egyes koncerten/fellépésen , néha elcsuklik, de ez megesik. De Miley?? Ki az te? Annyira szánalmas, hogy az hozza neki a nézettséget, hogy luvnyaként jelenik meg mindenhol, mert azthiszi, hogy ettől nagyobb énekesnő lesz. De sajnos nem így van. Gaga megteheti,hogy megbotránkoztassa a népet, mert a hülyeségei mögött van tehetség és művészet is... stb stb.
Mint Mileynak
2013. augusztus 03. 13:49
A We Can't Stop egy szar, a klipjében meg mintha qurvának állt volna. Elhiszem, hogy nem akarja, hogy Disney-sztárként emlegessék, de ez már durva, amit művel. Volt egy dala, ami tetszett, de nem emlékszem már a címére, ott már kicsit vadabb volt, de még nőként viselkedett.
A hanga nem lenne rossz, de elfecsérli szánalmasabbnál szánalmasabb dalokra, meg ez a stílus is...
A hanga nem lenne rossz, de elfecsérli szánalmasabbnál szánalmasabb dalokra, meg ez a stílus is...
1 felhasználónak tetszik:
Elody
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.