A fiatal énekesnő készen áll arra, hogy az emberek végre meghallgassák a vadonatúj dalait.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus: „Én már most ki akarom adni az új albumom”
2013. augusztus 03. 12:39
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Szerintem viszont az emberek nem állnak készen füves Miley "új hangzására"
2013. augusztus 03. 12:46
csak engem nem érdekel mit kontárkodik? Egyszerűen nem értem sokan miért vannak oda az ilyenekért, mint Bieber,Miley stb. Remélem óriási bukás lesz az album és akkor megint 3 évig(vagy több) nem halljuk az 'új hangzásait'
2013. augusztus 03. 12:48
én nagyon kíváncsi vagyok rá,de kezdek attól tartani,hogy hatalmas csalódás lesz...de ne legyen igazam.
2013. augusztus 03. 12:50
Én nagyon várom mát!!!
(ha nem tetszik valami ma a szutyokért jöttök ide és olvassátok el?? ha nekem valaki nem a favoritom nem is olvasok róla hírejet!!!) csak azért h itt szapuljátok kár az ő élte és nem maradhat mindig az akis "hannah montana"!! FELNŐTT ezt fogjátok már fel és az ő élete!!!
(ha nem tetszik valami ma a szutyokért jöttök ide és olvassátok el?? ha nekem valaki nem a favoritom nem is olvasok róla hírejet!!!) csak azért h itt szapuljátok kár az ő élte és nem maradhat mindig az akis "hannah montana"!! FELNŐTT ezt fogjátok már fel és az ő élete!!!
2013. augusztus 03. 12:51
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Holembo, mert Lady Gagának élőben olyan szuper a hangja mi?
Hát sokkal másabb mint a klippekbe, de mindegy, biztos sokkalta jobb a 20× átplasztikáztatott teste, meg a hangja ami nem is az ami a klipekben.
2013. augusztus 03. 12:55
Adja ki, engem nem érdekel, majd a szmájlerek megveszik azt annyi. Hallgassák...
2013. augusztus 03. 12:57
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
drogos p**csa?? Én meg annak örülnék már ha te szűnnél meg drága, elhiszem, hogy te vagy a nagy felnőtt, érett, és bölcs aki minden kommentjében megmondja a frankót, de annyira unalmas vagy már...
2013. augusztus 03. 12:57
|
|
bellafan77visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 207661 offline
|
én szeretem mileyt és várom már az albumát
2013. augusztus 03. 13:02
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Florahh @ 2013.08.03. 12:51)
Hát sokkal másabb mint a klippekbe, de mindegy, biztos sokkalta jobb a 20× átplasztikáztatott teste, meg a hangja ami nem is az ami a klipekben. 
Stúdióalbumon mindenkinek fel van javítva a hangja, szóval nem meglepő, ha nem ugyanolyan, mint élőben.
2013. augusztus 03. 13:02
Ajajaj, ha ez kiadja az albumát, akkor lesz vége a világnak, nem anno dec. 21-én...
Bár szerintem rajta és az elvakult rajongóin kívül az embereket a szomszéd aznapi teljesítménye is jobban érdekli, mint ez az album. Én szívesebben néznék egy órán keresztül egy menstruáló baglyot, minthogy ennek a libának a lemezét hallgassam...
Bár szerintem rajta és az elvakult rajongóin kívül az embereket a szomszéd aznapi teljesítménye is jobban érdekli, mint ez az album. Én szívesebben néznék egy órán keresztül egy menstruáló baglyot, minthogy ennek a libának a lemezét hallgassam...
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. augusztus 03. 13:03
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
nagyon várom már a we cant stopot is imádom
2013. augusztus 03. 13:03
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (wiky96 @ 2013.08.03. 13:02)
Ajajaj, ha ez kiadja az albumát, akkor lesz vége a világnak, nem anno dec. 21-én...
"egy menstruáló baglyot"
Ezt a gyönyörű költői képet!
2013. augusztus 03. 13:09
Idézet (Florahh @ 2013.08.03. 12:51)
jóó...Gaga sem egy Whitney Houston, de neki jó hangja van és erős is,tiszta, nincs szüksége playbeckre minden egyes koncerten/fellépésen , néha elcsuklik, de ez megesik. De Miley?? Ki az te? Annyira szánalmas, hogy az hozza neki a nézettséget, hogy luvnyaként jelenik meg mindenhol, mert azthiszi, hogy ettől nagyobb énekesnő lesz. De sajnos nem így van. Gaga megteheti,hogy megbotránkoztassa a népet, mert a hülyeségei mögött van tehetség és művészet is... stb stb.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.