A fiatal énekesnő készen áll arra, hogy az emberek végre meghallgassák a vadonatúj dalait.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus: „Én már most ki akarom adni az új albumom”
2013. augusztus 03. 12:39
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Szerintem viszont az emberek nem állnak készen füves Miley "új hangzására"
2013. augusztus 03. 12:46
csak engem nem érdekel mit kontárkodik? Egyszerűen nem értem sokan miért vannak oda az ilyenekért, mint Bieber,Miley stb. Remélem óriási bukás lesz az album és akkor megint 3 évig(vagy több) nem halljuk az 'új hangzásait'
2013. augusztus 03. 12:48
én nagyon kíváncsi vagyok rá,de kezdek attól tartani,hogy hatalmas csalódás lesz...de ne legyen igazam.
2013. augusztus 03. 12:50
Én nagyon várom mát!!!
(ha nem tetszik valami ma a szutyokért jöttök ide és olvassátok el?? ha nekem valaki nem a favoritom nem is olvasok róla hírejet!!!) csak azért h itt szapuljátok kár az ő élte és nem maradhat mindig az akis "hannah montana"!! FELNŐTT ezt fogjátok már fel és az ő élete!!!
(ha nem tetszik valami ma a szutyokért jöttök ide és olvassátok el?? ha nekem valaki nem a favoritom nem is olvasok róla hírejet!!!) csak azért h itt szapuljátok kár az ő élte és nem maradhat mindig az akis "hannah montana"!! FELNŐTT ezt fogjátok már fel és az ő élete!!!
2013. augusztus 03. 12:51
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Holembo, mert Lady Gagának élőben olyan szuper a hangja mi?
Hát sokkal másabb mint a klippekbe, de mindegy, biztos sokkalta jobb a 20× átplasztikáztatott teste, meg a hangja ami nem is az ami a klipekben.
2013. augusztus 03. 12:55
Adja ki, engem nem érdekel, majd a szmájlerek megveszik azt annyi. Hallgassák...
2013. augusztus 03. 12:57
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
drogos p**csa?? Én meg annak örülnék már ha te szűnnél meg drága, elhiszem, hogy te vagy a nagy felnőtt, érett, és bölcs aki minden kommentjében megmondja a frankót, de annyira unalmas vagy már...
2013. augusztus 03. 12:57
|
|
bellafan77visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 207661 offline
|
én szeretem mileyt és várom már az albumát
2013. augusztus 03. 13:02
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Florahh @ 2013.08.03. 12:51)
Hát sokkal másabb mint a klippekbe, de mindegy, biztos sokkalta jobb a 20× átplasztikáztatott teste, meg a hangja ami nem is az ami a klipekben. 
Stúdióalbumon mindenkinek fel van javítva a hangja, szóval nem meglepő, ha nem ugyanolyan, mint élőben.
2013. augusztus 03. 13:02
Ajajaj, ha ez kiadja az albumát, akkor lesz vége a világnak, nem anno dec. 21-én...
Bár szerintem rajta és az elvakult rajongóin kívül az embereket a szomszéd aznapi teljesítménye is jobban érdekli, mint ez az album. Én szívesebben néznék egy órán keresztül egy menstruáló baglyot, minthogy ennek a libának a lemezét hallgassam...
Bár szerintem rajta és az elvakult rajongóin kívül az embereket a szomszéd aznapi teljesítménye is jobban érdekli, mint ez az album. Én szívesebben néznék egy órán keresztül egy menstruáló baglyot, minthogy ennek a libának a lemezét hallgassam...
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. augusztus 03. 13:03
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
nagyon várom már a we cant stopot is imádom
2013. augusztus 03. 13:03
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (wiky96 @ 2013.08.03. 13:02)
Ajajaj, ha ez kiadja az albumát, akkor lesz vége a világnak, nem anno dec. 21-én...
"egy menstruáló baglyot"
Ezt a gyönyörű költői képet!
2013. augusztus 03. 13:09
Idézet (Florahh @ 2013.08.03. 12:51)
jóó...Gaga sem egy Whitney Houston, de neki jó hangja van és erős is,tiszta, nincs szüksége playbeckre minden egyes koncerten/fellépésen , néha elcsuklik, de ez megesik. De Miley?? Ki az te? Annyira szánalmas, hogy az hozza neki a nézettséget, hogy luvnyaként jelenik meg mindenhol, mert azthiszi, hogy ettől nagyobb énekesnő lesz. De sajnos nem így van. Gaga megteheti,hogy megbotránkoztassa a népet, mert a hülyeségei mögött van tehetség és művészet is... stb stb.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.