Jessie J gyerekeket akar
2013. augusztus 03. 12:24
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
Sok sikert neki
2013. augusztus 03. 12:25
|
united kingdomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 191322 offline
|
Most mivanb ha iyen a haja? mért Milye-nak milyen a haja? nem kell elítélni de köszönjünk hogy megnézted a cikket XD
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Sok sikert neki
Áruljátok már hogy miért is nem szép Jessie evvel a hajjal?!
Mert igazán nem értem!
Visszatérve a cikkre remélem hamar megtalálja az igazit nagyon szurkolunk, Jessie!
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Idézet (Fannii98 @ 2013.08.03. 11:26)
Sok sikert neki!
Bár előbb a haját növessze vissza...
Gratulálok. Ehhez miért kellene visszanöveszteni a haját?!
2013. augusztus 03. 12:29
Idézet (gyurmii @ 2013.08.03. 11:47)
Szerintem meg semmi köze a cikkhez a hajának! Linkeljetek már magatokról egy képet, és én is kritizállak titeket.. komolyan, mondja már meg nekem valaki, hogy miért kell mindig a megjelenésnek az elsőnek lennie?? Jessie így is gyönyörű nő, az arca karakteres, és nagyon is jól áll neki az is, hogy leborotváltatta a haját, nem lehet mindenki ugyanolyan..,de attól még egyenlőek vagyunk, mindannyiunknak megannyi belső, emberi értékeink van, és az sokkal fontosabb, minthogy milyen hosszúságú a hajad!
A cikkhez: Nagyon szép elképzelés, és jó, hogy jó példát tud venni a szüleiről, ha úgy gondolja, hogy itt az ideje, és meg találja azt a férfit akivel eltud képzelni egy jövőt, akkor nagyon sok szerencsét kívánok hozzá, és remélem ő is megtalálja a boldogságot!
A cikkhez: Nagyon szép elképzelés, és jó, hogy jó példát tud venni a szüleiről, ha úgy gondolja, hogy itt az ideje, és meg találja azt a férfit akivel eltud képzelni egy jövőt, akkor nagyon sok szerencsét kívánok hozzá, és remélem ő is megtalálja a boldogságot!
Igen igazad van, nem a külsőségek a legfontosabbak, de nála nem a 'kemótól' van a rövid haj hanem egyszerűen mert ilyen kedve volt, jót tett a hírnevének. AZ meg, hogy megjegyzem, hogy idióta feje lett ezzel a csutkafejjel, nem jelenti azt, hogy leszólom a tehetségét, mert nagyon jó énekes... Meg amúgy is... miért ne írhatnám le amit gondolok.
2013. augusztus 03. 12:34
Idézet (romello @ 2013.08.03. 11:26)
Háát, ha ilyen ronda, nehezen talál pasit magának!
annyi ostoba ember van itt esküszöm,hogy az fáj..és még büszkék is magukra
Cikk: Jessie fantasztikus anyuka lenne és biztos vagyok benne,hogy mindent megtenne a családja boldogságáért.Már csak egy megfelelő pasi kell hozzá...
2013. augusztus 03. 13:00
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
sok sikert és szerencsét..................
2013. augusztus 03. 13:38
Jessie egy gyönyörű nő, bájos személyiség és "arany" torka van. Szerintem egyeltalán nem számít van-e haja vagy nincs, de ha egyeseknek eddig ér el az inteligencia hányadosuk, hogy külsőségek alapján elítéljék.....hát az szánalomra méltó. Szerintem csodálatos anya lenne és kiváló feleség!
2013. augusztus 03. 13:52
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
sztem jó anya lenne ha ennyire szeretne gyereket
2013. augusztus 03. 13:54
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Idézet (holembo @ 2013.08.03. 12:29)
Igen igazad van, nem a külsőségek a legfontosabbak, de nála nem a 'kemótól' van a rövid haj hanem egyszerűen mert ilyen kedve volt, jót tett a hírnevének. AZ meg, hogy megjegyzem, hogy idióta feje lett ezzel a csutkafejjel, nem jelenti azt, hogy leszólom a tehetségét, mert nagyon jó énekes... Meg amúgy is... miért ne írhatnám le amit gondolok.
Attól függetlenül, hogy nem a kemótól lett rövid haja(szerencsére), még az ő döntése volt, és nem ő az első aki ezt tette a hajával. A probléma meg nem az, hogy megkérdőjelezted volna a tehetségét, vagy, hogy leírtad amit gondolsz... csak tudod itt a bunkóságon van a hangsúly, elmondja, hogy hogy látja a jövőjét, mit szeretne kezdeni vele. Erre te, hogy milyen butyután néz ki? hogy jön ez a cikkhez ember?
2013. augusztus 03. 14:37
Szurkolok neki hogy találjon magának egy jó társat
2013. augusztus 03. 16:01
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
amúgy is jó ügy érdekében vágatta le a haját, szóval nem értem, h miért ez a legnagyobb problémája mindenkinek, ha zavarja akkor visszanöveszti....
nagyon szimpatikusnak és gondoskodónak tűnik nekem, biztos jó anya lesz, csak találja meg az igazit
)
nagyon szimpatikusnak és gondoskodónak tűnik nekem, biztos jó anya lesz, csak találja meg az igazit
2013. augusztus 03. 16:08
De jó lenne egy kis Jessie!Szurkolok hogy,megtalálja az igazit!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: