Hova romlik még a Disney........
Egyte több értelmetlen filmet, sorozatot készítenek. Már semmi értelmes nem megy rajta, csak sok bénaság, amikbe százötven erőltetett röhögést beszúrnak. Nem értem hogy lehet azt bámulni egész nap, hogy béna "tinisztárok" lapos poénoknak szánt mondatokat hadarnak..........
Ismét új filmmel jelentkezik a Disney
2013. augusztus 03. 10:46
|
|
Fhfhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 200280 offline
|
Noémi16,JadeB,Elody igazatok van!
Hát ez elég nagy hülyeség a disney már elég unalmas így is minek kell még ennél unalmasabbnak tenni?
Meg vannak eröltettve a sok nem vicces beszólásaival.
China Anne McClain eggyátalán nem vagyok úgy érte :/
Hát ez elég nagy hülyeség a disney már elég unalmas így is minek kell még ennél unalmasabbnak tenni?
Meg vannak eröltettve a sok nem vicces beszólásaival.
China Anne McClain eggyátalán nem vagyok úgy érte :/
2013. augusztus 03. 11:02
Már az ismertető alapján is lehet érezni,hogy egy nagy badarság előtt állunk. Bár,ahogy a Disney csatornát ismerem, be kell vallanom,kicsit sem lepődtem meg. Az egész csatornának egy csipetnyi színvonala sincs. Pláne,hogy még rátesznek egy újabb badarsággal,hát.. -.-
2013. augusztus 03. 11:17
Úgysem lesz nagy sikere, nekem meg édesmindegy mi megy azon a sz@ron..
2013. augusztus 03. 11:21
Nem hiszem el, hogy mi lett a Disney-ból...Zndaya filmje valami borzasztó, erre mégegyet forgatnak ami szintén borzasztó. Most a dizni miért csak arról szól, hogy idomítja a pasikat, létrehozza a tökély pasit. Grat Disney megint nagy vagy.
2013. augusztus 03. 11:24
|
|
Lollipop.4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.20. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 198231 offline
|
Gondoltam valami hülyeség lesz.
Amúúgy sem nézem a disneyt.
Amúúgy sem nézem a disneyt.
2013. augusztus 03. 11:42
A Disney ne minden hónapban új projekttel álljon elő , hanem csináljon végre egy normálisat. Mint például a HSM , a Hannah Montana és ezekhez hasonló filmeket még én is elnéztem unalmamba. Elszomorító hogy milyen baromságokkal rukkol elő a Disney , ezeknek a filmeknek semmi értelmük nincs , csak leszívják a gyerekek agyát. Tudjátok mi a legbosszantóbb ? Hogy a Disney nevet viseli ...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: