Justin Bieber a nadrágjába dugta egy rajongó mobilját
2013. augusztus 02. 22:51
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Az a gatya és a topánja kész
akár az ott lévő összes rajongója telefonja beleférne
Szerintem nincs baj azzal, hogy kicsit rájátszik, ezt várják tőle. Nem a nemi szervéhez dörgölte az Ipone-t, csak a gatyába csúsztatta bele. Sosem értettem, hogy miért jó használt bugyikat,melltartókat és egyéb ketyeréket feldobálni. Egy az, hogy zavaró, másik meg az, hogy meg is sebesítheti adott esetben az idolját.
2013. augusztus 02. 23:05
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Az első kérdésem az. Minek dobja fel a telefonját a színpadra? Eleve jó drága telefon, erre meg feldobja a színpadra, ahonnan biztos hogy nem kerül hozzá vissza. Logika...
2013. augusztus 02. 23:08
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
Idézet (justin19 @ 2013.08.02. 22:05)
aki ezt undorítónak találja az nézzen tükörbe és nézze meg az ocsmány fejét egyébként nagyon ez vicces volt nem pedig undorító!
.
.
.
Nem értem, hogy élhetnek ennyire elvakult emberek a földön.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 02. 23:16
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Jody ott a pont!
2013. augusztus 02. 23:22
|
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline
|
Bármennyire is rajonganék egy sztárért,azért nem dobnám fel a telefonom a színpadra.Ráadásul nem hiszem hogy a legtöbben saját pénzből veszik(tisztelet a kivételnek).Apád meg anyád megdolgozott érte,te meg odadobod.
2013. augusztus 02. 23:33
Mennyi elvakult rajongó te jó ég. Valaki képes a saját iPhone-ját feldobni emiatt a hulladék miatt?
Ez meg a v**inájához dörzsöli, mert hű de menő lesz ettől. Semmi mulatságot dolgot nem véltem felfedezni, ez inkább lejáratás Bieber módra, csak ő ezt nem veszi észre, mivel odáig van magáért. -.-"
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 02. 23:35
|
|
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline
|
Ahelyett, hogy visszarugdossa, vagy a nadrágjába dugja a feldobált dolgokat, na meg higy feleslegesen jártatja a száját, inkább örülhetne, amiért ennyire szeretik, és hogy kap egy csomó mindent, lásd telefon. Összegyűjthetné, és eladományozhatná...
Mellesleg kíváncsi vagyok, mit szóltak az illető szülei
Mellesleg kíváncsi vagyok, mit szóltak az illető szülei
2013. augusztus 02. 23:37
|
|
Melcsy24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 209 Csatolások: 0 Azonosító: 207488 offline
|
Csak azt nem értem , hogy ilyenkor a rajongók miért nem tudják felfogni , hogy ne dobáljanak semmit (ebben az esetben telefont) a színpadra?? Nem hibáztatom őket , mert én is nagyon örülnék , ha a kedvencem koncertjén lehetek meg minden , de azért egy telefont nem dobálnék a színpadra...
2013. augusztus 03. 00:04
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
regota gyujtogetem a zsebpenzem egy iphonera,es az meg csak ugy feldobja:oooooo
2013. augusztus 03. 00:13
Az én véleményem, hogy ez egy nagyon bunkó dolog volt. Merthát: valaki feldobja a telefonját az egy dolog (mondjuk azt nem tudom mi értelm volt) Justin meg beleteszi a nadrágkjába WTF?! utána ellenkező irányba el is dobja. Mivan??? A believerek (asszem ez a nevük) meg cukinak aranyosnak viccesnek találják, pedig ebbe semmi nincs amin nevetni kellene. Még el se mosolyodtam. Ez nem vicces, bunkó és undorító max. Elegem van már ebből a gyerekből. Ha nem a külsejéből élne...Mert ugye ha nem nézne ki így (szerintem mondjuk csúnya) akkor nemvédené senki még rajongói se lennének. Ez a gyerek egy nagy szemétláda nem is értem miért szeretik ennyien. Bocs, a regényért.
2013. augusztus 03. 00:39
xD .. Azért ha Justin megkéri a rajongóit hogy ne dobáljanak semmit a színpadra azt megtehetnék
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.