Justin Bieber a nadrágjába dugta egy rajongó mobilját
2013. augusztus 06. 10:39
|
|
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline
|
Szerintem ez szemétség volt.!!
1.A csajnak pénzbe került a telefon.
2.A csaj adatai biztos benne volt a telefonjában. Vagy képek vagy bármi más. Aminek szerintem nem nagyon tudna örülni a lány ,ha más meg látja a személyes dolgait.
3.Justin nem hogy vissza adná a csajnak. NEM! Valami idegen olvasgassa a lány ismerőseinek telefonszámát lépjen be a Facebook profiljába.
JUSTIN!!!! GONDOLKOZZ MIELŐTT CSELEKSZEL. TE GAZDAG VAGY A LÁNY SZÜLEI (VAGY MAGA A LÁNY) MEGDOLGOZOTT A PÉNZÉÉRT ,HOGY MEG SZEREZZE A TELEFON-T.
1.A csajnak pénzbe került a telefon.
2.A csaj adatai biztos benne volt a telefonjában. Vagy képek vagy bármi más. Aminek szerintem nem nagyon tudna örülni a lány ,ha más meg látja a személyes dolgait.
3.Justin nem hogy vissza adná a csajnak. NEM! Valami idegen olvasgassa a lány ismerőseinek telefonszámát lépjen be a Facebook profiljába.
JUSTIN!!!! GONDOLKOZZ MIELŐTT CSELEKSZEL. TE GAZDAG VAGY A LÁNY SZÜLEI (VAGY MAGA A LÁNY) MEGDOLGOZOTT A PÉNZÉÉRT ,HOGY MEG SZEREZZE A TELEFON-T.
2013. augusztus 06. 11:26
|
|
valaki053új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 183461 offline
|
Hmm. Jó ennek van jó és rossz oldala is.
Azért a telefonért a lány szülei megdolgoztak.. De ha úgy vesszük a csaj minek dobja fel??.. Az ő dolga volt önszántából dobta fel akkor így járt..
meg szerintetek figyelte justin hogy ki dobja? Nem hiszem.. Itt olvasom elvárnátok hogy pont hozzátok menjen oda, oda adni a te telefonod amit te dobtál fel.. Nem is tudom mit szidjátok.. meg egyeltalán mit dobálják.. -.-"
Azért a telefonért a lány szülei megdolgoztak.. De ha úgy vesszük a csaj minek dobja fel??.. Az ő dolga volt önszántából dobta fel akkor így járt..
meg szerintetek figyelte justin hogy ki dobja? Nem hiszem.. Itt olvasom elvárnátok hogy pont hozzátok menjen oda, oda adni a te telefonod amit te dobtál fel.. Nem is tudom mit szidjátok.. meg egyeltalán mit dobálják.. -.-"
2013. augusztus 06. 11:50
|
b.reni98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.07. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 203338 offline
|
Ez vicces volt Justin-tól
kivételesen
Amúgy mit őrjöngtök Justinra,hogy az a telefon pénz,meg miért nem adta vissza a csajnak?? A csaj minek dobja fel,meg Justin biztos azt fogja figyelni,hogy ki dobálja neki a telefont,Justin erről nem tehet
Kivételesen vicces volt tőle
P
2013. augusztus 06. 12:53
|
Jenni011új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 205845 offline
|
miért szídjátok Justint? Azért mert többször is mondta hogy NE DOBJATOK FEL SEMMIT A SZÍNPADRA? Nem ő tehet róla hogy feldobta a csaj._. Nem ő a hibás..miben gusztustalan berakta a gatyájába na és? Hogy észre vegyék ne csinálják ezt..gondolom ti se örülnétek ha esetleg dobálnának titeket miközben elvagytok foglalva. -.-"
2013. augusztus 06. 13:07
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
valami ilyesmit vártam ettől a gyerektől..
2013. augusztus 06. 14:14
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Szerintem ez tök normális, mosolyogva, humorosan próbálta kezelni ezt az igencsak idegesítő helyzetet, nem alázott vagy szégyenített meg ezzel senkit!
2013. augusztus 06. 14:23
|
|
zseléshajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 204997 offline
|
de most nem a csaj dobta be a színpadra az iphone-t? am meg, egy IPhone 171 ezer ft-ba kerül (legalábbis a 4s), úh nem értem, mért kell szórakozni vele, főleg, h rohadtul nem vicces, inkább undorító
2013. augusztus 06. 16:28
Úgy kell azt! Annyira röhejes ez a gyerek, idióta, komolyan.
2013. augusztus 06. 19:47
|
|
Tündiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1994 Csatolások: 228 Azonosító: 149865 offline
|
Idézet (Kazuo @ 2013.08.06. 15:51)
Lemérte, hogy mekkora tárgy kell a gatyájába ahhoz, hogy úgy tűnjön, hogy van is valami ott lent neki. 
Háhá, megöltél!
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2013. augusztus 06. 19:50
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Ehem.Értelmes gyerek.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.