Noah nemrégiben testvéréről nyilatkozott és kifecsegte, hogy Miley és Liam még nem tervezik az esküvőt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem áll készen a házasságra Miley és Liam
2013. augusztus 02. 20:14
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Ki kérte fel a feltűnési viszketegségben szereplő testvérkét, hogy nyilatkozzon?
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. augusztus 02. 20:16
|
|
BrunoMarsFan13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 206685 offline
|
jó cikk lett!
remélem boldogak lesznek együtt!
remélem boldogak lesznek együtt!
2013. augusztus 02. 20:18
Ráadásul az a pletyka kering, hogy civakodni is szokott a sztárpár.
Melyik pár nem szokott civakodni?
Ezen jót nevettem, ez miért lenne pletyka? Egy boldog pár is összekaphat néha...
Melyik pár nem szokott civakodni?
2013. augusztus 02. 20:19
Hát, erre most mit mondjak? akkor ne házasodjanak még, ennyi.
2013. augusztus 02. 20:22
"Noah, drágám, olvasd el ezt a pár sort, jegyezd meg a lényeget, és ezt kell mondani az interjú alatt. Ha ügyes leszel, akkor kapsz egy saját limuzint." - valahogy így mehetett, így tudom elképzelni.
2013. augusztus 02. 20:25
Roohadtul nemm érdekelll!!! És amúgy 13 évesen mit akar ez magának vadító ruhát???? Egyébként megértem Liamet hogy nem akarja ezt a nőszemélyt feleségül venni!!
2013. augusztus 02. 20:29
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Fuuu ez a kis csaj mindig is irritált. Semmit sem csinált, csak ő Miley Cyrus húga, de persze díjátadókra jár és nyilatkozgat össze-vissza. Nem tudom, de úgy érzem, hogy Noah mire annyi idős lesz mint Miley sokkal nagyobb ..... lesz, és sokkal durvább dolgokat fog művelni.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. augusztus 02. 20:32
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
Szerintem azért,egy 13 éves lánynak,nem kéne hogy vadító ruhája legyen,és ne Miley adja,meg neki a tippeket,mert abból jó nem sülhet ki..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.