Kim Hyun Joong: „PSY miatt változtattam címadódalt”
2013. augusztus 04. 00:02
|
|
SuperJuniorfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 207 Csatolások: 95 Azonosító: 202501 offline
|
Jaj szerintem maradhatott volna a címe de úgy láccik hogy a Your Storyval neki is jobban tetszik( szerintem is jó ez a cím) akkor meg nincs semmi probléma és nem változtat semmin, így is nagyon jó kis album lett.
2013. augusztus 04. 00:17
Idézet (Axii @ 2013.08.03. 23:54)
Nem akarok senkit megbántani, de PSY többen ismerik.. és egyáltalán Ő KI?
Hát mivel fáj az ujjad úgy látom utána nézni vagy egyáltalán rámenni az adatlapjára elmondanám, hogy Kim Hyun Joong egy olyan elképesztő tehetséggel megáldott énekes és színész, aki 2005 óta többet tett le az asztalra, mint PSY valaha is fog. Semmi bajom PSY-al sőt imádom a látás módját, de azért ne legyen senkinek olyan vad gondolata, hogy valaha is olyan magas szintű előadó lesz, mint Hyun Joong.
Tény, hogy PSY-t többen "ismerik" bár inkább az éppen hallottak róla találóbb. Csak a tehetség soha nem egyenlő a rajongók számával, rengeteg olyan koreai előadót tudnék mondani, akinek szakmai sikereihez sehol sincs PSY, viszont közel sem olyan híresek hazájukon kívül.
Nem a csillagok vagy a rajongók számából kell valakit megítélni, hanem megismerni, megérteni és majd csak utána véleményt alkotni.
(Zárójelben megemlíteném, hogy anno a Gangnam Style idején is közfelháborodást keltett hazájában ugyanis a koreaiak többsége igen csak fel volt háborodva, hogy egy ilyen úgy mond bohóc viszi hírét és lett "arca" Dél-Koreának. a kormány is csak azért támogatta, mert ennél jobb PR-t még egy ország sem kapott)
2013. augusztus 08. 15:26
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Miért nem láttam én ezt a cikket?
Mindenesetre már hallottam erről máshol és már akkor is az volt a véleményem, hogy nem kellett volna. Vagyis, persze nem akarta, hogy azt higgyék az idióta emberek, hogy koppintotta. Az olyanok, akiknek csak PSY-ig terjed ki a látókörük a kpopról. Viszont az igazi kpopperek, akik szeretik őt, na meg akik kicsit nyitottabbak, azoknak biztos leesett volna, hogy Hyun Joong nem másolt. Mondjuk nem is hiszem, hogy csak emiatt arra gondoltak volna, mert a címén kívül semmiben sem hasonlít a két dal. Kicsit azért sajnálom, hogy nem a 'Gentleman' lett a címadó dal, mert szerintem egy kicsivel jobb, mint a 'Your Story', de így is jó, mert mind a két dal szuper!
Vagy mondjuk lehetett volna akkor már az 'Unbreakable' is!
Viszont az albumról: Nekem nagyon tetszik! Az egyik kedvenc albumom lett és így sem rossz!
Hihetetlenül büszke vagyok az angyalomra!
Nagyon örülök, hogy visszatért és végre újra itt van! Mondjuk jobb lenne, ha az egész bandájával, a SS501-nal térne vissza, de ennek is örülök, mert hiányzott már! És igen, kicsit más lett a stílusa és mivel az angyalomnak tartom, ez is mutatja, hogy melyik stílusát szeretem jobban. Azonban ezzel sincs bajom, ez is tetszik. Én mindenhogy szeretem és támogatom őt! Fighting Kim Hyun Joong oppa!
Viszont az albumról: Nekem nagyon tetszik! Az egyik kedvenc albumom lett és így sem rossz!
2013. augusztus 12. 04:23
|
|
citrozoeyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 29 Csatolások: 71 Azonosító: 189732 offline
|
Lemaradtam erről a cikkről.. nah mindegy
KHJ az KHJ és nem PSY.. :S Mikor megláttam az album dalai között a Gentleman címet tudtam, hogy ez lesz belőle :/ Szegényem. Jah és üzenném azoknak aki nem ismerik nem kell hozzá szólniuk, okosabb ha meg sem szólalsz :3 Köszönjük!
Imádlak te drága. Oppa mindig s felfogok rád nézni! És nekem Bejön a stílusod xP főleg az a rész az Unbreakableben mikor Jay befejezte a szóló részét
xD <3 Tömören ennyit akartam
2013. augusztus 13. 00:09
|
|
KyKy97Seoul <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 1284 Csatolások: 29 Azonosító: 157041 offline
|
még nem hallottam erről a cikkről.remélem tényleg jobban sikerült az album hogyha tényleg úgy érzi!nekem eddig mindegyik dala nagyon tetszett.és szerintem a többi se lesz kivétel.imádom HyunJoong-ot!nagyon megörültem mikor megtudtam hogy ujjabb zenéi lesznek!remélem jobbnál jobb dalt fog még kiadni!sok sikert hyun joong!! <3
♥
2013. augusztus 18. 12:47
|
|
Nemmindegykivagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 372 Csatolások: 96 Azonosító: 171444 offline
|
Szerintem maradhatott volna az a címe attól még,hogy PSY "felkapott sztár" nem ér fel KHJ-al.Én ezen a véleményen vagyok
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2013. augusztus 25. 23:11
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én most figyeltem fel csak rá, az SS501-et azelőtt is szerettem, hogy szólókarrierbe fogott, de most, hogy megjelent Jay Park-kal (
) a közös számuk jobban megkedveltem.
Láttam az adatlapján, hogy színészkedik is, hallásból ismerem is azokat a sorozatokat, megfogom nézni!!!
A Your Story szép dal lett, végülis így-is úgy-is jó, Gentleman ide vagy oda.
Láttam az adatlapján, hogy színészkedik is, hallásból ismerem is azokat a sorozatokat, megfogom nézni!!!
A Your Story szép dal lett, végülis így-is úgy-is jó, Gentleman ide vagy oda.
2014. február 24. 20:45
|
|
Aya-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 221349 offline
|
ez az ember olyan gyönyörű volt!!!! :'( most se csúny (annyira) de neki jobb, hogy elvesztette a régi, lehengerlő báját? annyira sajnálom, hogy így megváltozott
térj vissza, szépségem!!!
2014. június 17. 18:11
Idézet (Axii @ 2013.08.03. 23:54)
Nem akarok senkit megbántani, de PSY többen ismerik.. és egyáltalán Ő KI?
Igen, picikém épp ez a nagy probléma. HyunJoong egy tehetség énekes, míg PSY csak egy nagy szarkupac. PSY dalai nem érnek semmit, max. porfogónak jó. (Már ha valaki megveszi) Míg az SS501, és HyunJoong dalai jó érzés hallgatni, nem ráz ki tőlük a hideg, nem mint PSY-tól.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.