Starity

Kim Hyun Joong: „PSY miatt változtattam címadódalt”

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 03. 23:54 #21
Axii
Axii
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 10
Csatolások: 0
Azonosító: 208049
Nem akarok senkit megbántani, de PSY többen ismerik.. és egyáltalán Ő KI?
2013. augusztus 04. 00:02 #22
SuperJuniorfan
SuperJuniorfan
visszatérő vendég

StátuszSuper Junior is my everything. <3
Hozzászólás: 207
Csatolások: 95
Azonosító: 202501
Jaj szerintem maradhatott volna a címe de úgy láccik hogy a Your Storyval neki is jobban tetszik( szerintem is jó ez a cím) akkor meg nincs semmi probléma és nem változtat semmin, így is nagyon jó kis album lett. smileeee.gif
2013. augusztus 04. 00:17 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (Axii @ 2013.08.03. 23:54)

Hát mivel fáj az ujjad úgy látom utána nézni vagy egyáltalán rámenni az adatlapjára elmondanám, hogy Kim Hyun Joong egy olyan elképesztő tehetséggel megáldott énekes és színész, aki 2005 óta többet tett le az asztalra, mint PSY valaha is fog. Semmi bajom PSY-al sőt imádom a látás módját, de azért ne legyen senkinek olyan vad gondolata, hogy valaha is olyan magas szintű előadó lesz, mint Hyun Joong.
Tény, hogy PSY-t többen "ismerik" bár inkább az éppen hallottak róla találóbb. Csak a tehetség soha nem egyenlő a rajongók számával, rengeteg olyan koreai előadót tudnék mondani, akinek szakmai sikereihez sehol sincs PSY, viszont közel sem olyan híresek hazájukon kívül.
Nem a csillagok vagy a rajongók számából kell valakit megítélni, hanem megismerni, megérteni és majd csak utána véleményt alkotni. wink.gif
(Zárójelben megemlíteném, hogy anno a Gangnam Style idején is közfelháborodást keltett hazájában ugyanis a koreaiak többsége igen csak fel volt háborodva, hogy egy ilyen úgy mond bohóc viszi hírét és lett "arca" Dél-Koreának. a kormány is csak azért támogatta, mert ennél jobb PR-t még egy ország sem kapott) rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: Cassie3, Shawool Lilla, Lakreen.
2013. augusztus 08. 15:26 #24
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Státusz"life is too short to focus on things that you don't like" - pewdiepie
Hozzászólás: 1867
Csatolások: 1452
Azonosító: 124987
Miért nem láttam én ezt a cikket? ohmy.gif Mindenesetre már hallottam erről máshol és már akkor is az volt a véleményem, hogy nem kellett volna. Vagyis, persze nem akarta, hogy azt higgyék az idióta emberek, hogy koppintotta. Az olyanok, akiknek csak PSY-ig terjed ki a látókörük a kpopról. Viszont az igazi kpopperek, akik szeretik őt, na meg akik kicsit nyitottabbak, azoknak biztos leesett volna, hogy Hyun Joong nem másolt. Mondjuk nem is hiszem, hogy csak emiatt arra gondoltak volna, mert a címén kívül semmiben sem hasonlít a két dal. Kicsit azért sajnálom, hogy nem a 'Gentleman' lett a címadó dal, mert szerintem egy kicsivel jobb, mint a 'Your Story', de így is jó, mert mind a két dal szuper! w00t.gif Vagy mondjuk lehetett volna akkor már az 'Unbreakable' is! heart.gif
Viszont az albumról: Nekem nagyon tetszik! Az egyik kedvenc albumom lett és így sem rossz! thumbsup.gif Hihetetlenül büszke vagyok az angyalomra! heart.gif Nagyon örülök, hogy visszatért és végre újra itt van! Mondjuk jobb lenne, ha az egész bandájával, a SS501-nal térne vissza, de ennek is örülök, mert hiányzott már! És igen, kicsit más lett a stílusa és mivel az angyalomnak tartom, ez is mutatja, hogy melyik stílusát szeretem jobban. Azonban ezzel sincs bajom, ez is tetszik. Én mindenhogy szeretem és támogatom őt! Fighting Kim Hyun Joong oppa! heart.gif
2013. augusztus 12. 04:23 #25
citrozoey
citrozoey
új tag

StátuszAhhw ahhw *-* Imádom a szövegét :3 https://www.youtube.com/watch?v=3TyKyeS3P-Q
Hozzászólás: 29
Csatolások: 71
Azonosító: 189732
Lemaradtam erről a cikkről.. nah mindegy biggrin.gif KHJ az KHJ és nem PSY.. :S Mikor megláttam az album dalai között a Gentleman címet tudtam, hogy ez lesz belőle :/ Szegényem. Jah és üzenném azoknak aki nem ismerik nem kell hozzá szólniuk, okosabb ha meg sem szólalsz :3 Köszönjük! biggrin.gif Imádlak te drága. Oppa mindig s felfogok rád nézni! És nekem Bejön a stílusod xP főleg az a rész az Unbreakableben mikor Jay befejezte a szóló részét biggrin.gif xD <3 Tömören ennyit akartam biggrin.gif
2013. augusztus 13. 00:09 #26
KyKy97
KyKy97
Seoul <3

StátuszToo fast to live Too young to die ~
Hozzászólás: 1284
Csatolások: 29
Azonosító: 157041
még nem hallottam erről a cikkről.remélem tényleg jobban sikerült az album hogyha tényleg úgy érzi!nekem eddig mindegyik dala nagyon tetszett.és szerintem a többi se lesz kivétel.imádom HyunJoong-ot!nagyon megörültem mikor megtudtam hogy ujjabb zenéi lesznek!remélem jobbnál jobb dalt fog még kiadni!sok sikert hyun joong!! <3 biggrin.gif
2013. augusztus 18. 12:47 #27
Nemmindegykivagyok
Nemmindegykivagyok
visszatérő vendég

StátuszBeach! Bitch? Beach? Bitch!-V&Jimin
Hozzászólás: 372
Csatolások: 96
Azonosító: 171444
Szerintem maradhatott volna az a címe attól még,hogy PSY "felkapott sztár" nem ér fel KHJ-al.Én ezen a véleményen vagyok tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: Cassie3
2013. augusztus 25. 23:11 #28
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
Hozzászólás: 4366
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Én most figyeltem fel csak rá, az SS501-et azelőtt is szerettem, hogy szólókarrierbe fogott, de most, hogy megjelent Jay Park-kal ( heart.gif ) a közös számuk jobban megkedveltem.
Láttam az adatlapján, hogy színészkedik is, hallásból ismerem is azokat a sorozatokat, megfogom nézni!!!
A Your Story szép dal lett, végülis így-is úgy-is jó, Gentleman ide vagy oda. smileeee.gif
2014. február 24. 20:45 #29
Aya-chan
Aya-chan
visszatérő vendég

StátuszLájd wid mí, lájd wid mí ^^ :3
Hozzászólás: 140
Csatolások: 0
Azonosító: 221349
ez az ember olyan gyönyörű volt!!!! :'( most se csúny (annyira) de neki jobb, hogy elvesztette a régi, lehengerlő báját? annyira sajnálom, hogy így megváltozott sad.gif térj vissza, szépségem!!!
2014. június 17. 18:11 #30
- törölt felhasználó -    
Idézet (Axii @ 2013.08.03. 23:54)

Igen, picikém épp ez a nagy probléma. HyunJoong egy tehetség énekes, míg PSY csak egy nagy szarkupac. PSY dalai nem érnek semmit, max. porfogónak jó. (Már ha valaki megveszi) Míg az SS501, és HyunJoong dalai jó érzés hallgatni, nem ráz ki tőlük a hideg, nem mint PSY-tól. blink.gif Szóval előbb gondolkozz, és utána írj. (Vagy ha nem tudod ki ő, ne szólj hozzá! Ennyire egyszerű. dry.gif )
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok