A High Cut magazinnak mesélt új albumáról az énekes és elárulta, miért is változtatta meg címadódalát legfrissebb, Round 3 minialbumának.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kim Hyun Joong: „PSY miatt változtattam címadódalt”
2013. augusztus 02. 16:24
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Szegény Kim Hyun Joong
PSY elbújhatna mellette simán
KHJ hajrá
1 felhasználónak tetszik:
VanessaVani
2013. augusztus 02. 16:25
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Szerintem nem kellett volna változtatni a dalon, ne hasonlítsa magát PSY-hez, hiszen ő sokkal jobb előadó, mint PSY és nem kellett volna alkalmazkodni hozzá. Bár ez az album nem lett valami jó.
VanessaVani
2013. augusztus 02. 16:39
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
PSY hozzá képest labdába se rúghat
2013. augusztus 02. 18:28
|
|
D.KPOPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.20. Hozzászólás: 464 Csatolások: 0 Azonosító: 196411 offline
|
Szerintem nem kellett volna megváltoztatni a címadódalt!!!Hány Gentleman című zene van!!De ő tudja, szerintem a Your Story is nagyon jó lett
!
PSY hozzá képest...pf, nem azt mondom hogy PSY tehetségtelen, de azért Hyun Joong sokkal, de sokkal tehetségesebb!! I LOVE KHJ!!
!
Cassie3
2013. augusztus 02. 18:35
Ezért szerintem nem kellet volna megváltoztatnia.
2013. augusztus 02. 19:07
|
|
Sayaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.13. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 127021 offline
|
Abban egyetértek, hogy nem kellett volna címadódalt változtatni. HyunJoong remek előadó, mindenki tudta volna, hogy nem PSY-tól koppintott.
Viszont szerintem jól áll neki ez a stílus. Imádom az Unbreakable számát, szerintem nagyon ütős lett, én egyszerűen függő lettem *-*
És bár jól állt neki a SS501 korszaka, HyunJoong sem 20 éves, hanem már elmúlt 27. Ez egy érett külsőt ad, ami nagyon jól állt enki. Ő maga mondta, hogy már szerinte nem kéne őt idolnak hívni, hisz már közelebb jár a 30hoz, mint a 20hoz, és ő már nem idol, hanem előadó. Szóval szerintem nagyon jól áll neki, illik az arcához, és tetszik az új stílusa is. HyunJoong Hwaiting!
Viszont szerintem jól áll neki ez a stílus. Imádom az Unbreakable számát, szerintem nagyon ütős lett, én egyszerűen függő lettem *-*
És bár jól állt neki a SS501 korszaka, HyunJoong sem 20 éves, hanem már elmúlt 27. Ez egy érett külsőt ad, ami nagyon jól állt enki. Ő maga mondta, hogy már szerinte nem kéne őt idolnak hívni, hisz már közelebb jár a 30hoz, mint a 20hoz, és ő már nem idol, hanem előadó. Szóval szerintem nagyon jól áll neki, illik az arcához, és tetszik az új stílusa is. HyunJoong Hwaiting!
2013. augusztus 02. 19:38
|
|
Park Ha Naúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.03. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 201303 offline
|
szerintem se kellet volna emiatt megváltoztatni...de nem lényeg akkor is nagyon jól album lett
2013. augusztus 02. 22:17
|
|
Anna Wagyokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 186051 offline
|
ő így is úgy is tökéleteset alkot és nyomába se ér PSY ennek a félistennek *w* <3
Cassie3
2013. augusztus 02. 23:07
PSY KHJ mellet lóf.sz se
(vocsi annak aki szereti
) Sokan gondolták volna, hogy koppintás, de én is megváltoztattam volna.
2013. augusztus 03. 21:48
PSY hozzá képest lósz.r SE! Nyugodtan kiadhatta volna az eredeti címen, de így is jó! ^^ Így is szeretjük!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.