Búcsúepizóddal emlékezik a Glee Cory Monteithre
2013. augusztus 02. 18:13
|
|
pekii97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 152279 offline
|
Még mindig nem tudom elhinni, akárhányszor csak meghallok a rádióban egy számot amit énekelt, ő jut az eszembe, és legszívesebben sírni tudnék
Gondoltam, vagyis reméltem, hogy csinálnak egy ilyen részt, ahol méltón elbúcsúzhatunk tőle, és remélem, a karaktert is jól írják majd ki. Annak pedig nagyon örülök, hogy Lea folytatja a sorozatot, bármennyire is szomorú ez a helyzet, és persze örökké rossz lesz, de legalább nem adja fel az életét, megpróbál nélküle élni, Cory is ezt akarná
2013. augusztus 02. 19:06
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
symor nem tudhatod, lehet nem lesz benne reklám és a FOX-nak sem az a célja, hogy ezzel hasznot húzzon, sőt a FOX elnöke azt is elmondta, de ez kimaradt a cikkből, hogy az epizód zenei bevételét jótékony célra fogják felajánlani.
2013. augusztus 02. 19:42
érdekes, hogy ebből is lehúznak sok sok pénzt. sajnálom Coryt, rossz lehet mindenkinek, de, ez hogy egy külön részt csinálnak és lehet így írják ki.... Lea meg fura, hogy belement, hogy így legyen "vége".. ha az én szerelmem halna meg, biztos, hogy nem tudnám leforgatni. de lehet folytatni se azt a sorozatot amiben vele játszottam szerelmespárt.
2013. augusztus 02. 19:49
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
SpecialError, hogy reklám lesz benne az szinte 100%, hogy emellett mennyire lesznek "jótékonyak" az megint más kérdés.
Szinte biztos vagyok benne, hogy nagyot húznak majd ezzel a megemlékező epizóddal, DE azt kívánom inkább neked legyen igazad :/
Szinte biztos vagyok benne, hogy nagyot húznak majd ezzel a megemlékező epizóddal, DE azt kívánom inkább neked legyen igazad :/
2013. augusztus 03. 09:07
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Hú elég szomorú
De nagyon kedves ötlet
2013. augusztus 03. 12:25
|
|
Sárababa14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 429 Csatolások: 0 Azonosító: 172641 offline
|
Ez nagyon kedves Glee rendezőitől,produceritől,és a szereplőitől.És utólag is részvételem.
2013. augusztus 03. 13:21
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
ez egy kedves gesztus a részükről ♥ R.I.P.
2013. augusztus 03. 17:48
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Ez a legjobb módja, hogy így írják ki Finnt. Ha elküldték volna egyetemre és soha nem jönne vissza, az valami szívszorongató lett volna. Nem mintha így nem lesz az, de legalább kellőképpen el tudunk búcsúzni Finn-től és Cory-tól. Lea meg bámulatosan erős nő. Én a helyében biztos, hogy teljesen összeroppantam volna és nem is folytattam volna a Gleet... Le a kalappal előtte. Remélem nem fogják valami nagyon Gandhi-s epizóddá tenni az egészet, ahogy a drogfüggőségről fognak beszélni. Néha kicsit túlzásba esnek hogy a fiatalságnak üzenjenek a dologról. Itt persze nem azt mondom, hogy nem jó ötlet, hiszen az, hogy elmondják a drog használat hátrányát és mutatnak egy példát a többieknek. Csak néha már elvetik a sulykot és megrázzák az embert. Tudom, hogy kell tanulni a hibákból és akkor jó egy tini sorozat, hogyha élő példákban bemutatják nekünk a helyzetet. De amit műveltek Quinn autó baleseténél és az iskolai lövöldözésnél, az nem igazán egy komédiához tartozik, mint ahogy az elején indult a műsor. De ettől függetlenül, nagyon szeretem ezt a sorozatot még annak ellenére is, hogy az új évadok kevésbé olyan színvonalasak mint az elődjeik.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: