Räikkönennek új barátnője van?
2013. augusztus 02. 19:01
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Most komolyan és ha nem szép? Jennivel nem tette magasra a lécet külsőt illetően Kimi szóval.. Egyébként pedig remélem ő jobban fogja értékelni mint azt Jenni tette és ha Kimi boldog annak csak örülök.
2013. augusztus 02. 19:11
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Én nem szeretem Kimit, viszont utálom az olyan nőket, mint a (volt)felesége, akik a vagyon felét akarják, közben nem is dolgoztak érte semmit. Remélem (ha tényleg új barátnője van) akkor ő legalább nem lesz annyira pénzéhes, mint az előző.
2013. augusztus 02. 19:19
|
|
Dorciii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.21. Hozzászólás: 173 Csatolások: 0 Azonosító: 169763 offline
|
Ha igaz akkor sok boldogságot nekik!! Őszintén szólva szerintem senkinek semmi köze hozzá h szép vagy ronda-e a csaj...Kiminek bejön, ez a lényeg. Részünkről annyit kívánhatunk h ne akadályozza a csaj Kimi karrierét.
2013. augusztus 02. 19:28
Lehet hogy csak barátok, de ha nem és több van köztük, akkor sok boldogságot nekik!
2013. augusztus 02. 20:53
|
|
Vampire Girl5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.16. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 173612 offline
|
Nem igazán szimpi a csaj,de Kimi ismeri őt és ő tudja,hogy igazán milyen.
2013. augusztus 02. 20:58
Szerintem Kimit pont nem fogja érdekelni, hogy az emberek mit gondolnak a csajról.. amúgy nekem különösebb gondom nincs vele! De nyilván hogy Kimi lány rajongóinak egyik barátnője sem jönne be
2013. augusztus 03. 18:06
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Én azt hallottam valahonnan, hogy a lány bevallotta, hogy nincsenek együtt, ezt én is csak hallottam, nem tudom mennyire igaz. Kimi szerintem sem az a kiteregetős fajta, de szerintem ha lenne barátnője nem bujkálna vele,ahogy Jennivel sem bujkált.
1 felhasználónak tetszik:
SpecialError
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.