Bár még csak pár órája tudtuk meg, hogy Kimi Räikkönen válásával nincs minden rendben, a finn sajtó máris egy új barátnőről cikkezik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Räikkönennek új barátnője van?
2013. augusztus 02. 12:38
Nem szokásom nőket véleményezni, de nagyon nem jön be ez a csaj... és nem is olyan átütően szép!!
2013. augusztus 02. 12:44
|
|
s.z.i.l.v.i.a91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 197232 offline
|
Mindenkinek mást jelent a szép...Ha nem így lenne akkor mindenkinek csak ugyanolyan egyéniségű párja lenne...
Amúgy nekem szimpi a csaj
Amúgy nekem szimpi a csaj
2013. augusztus 02. 12:47
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
http://1.bp.blogspot.com/-8pEg23Hm5ic/T1HTzMLpoiI/AAAAAAAABGI/sq4RClJa8j8/s320/chymos-minttu_70378194.jpg
Nem meglepő Kimi választása, a Minttu ugyanis egy finn nemzeti ital is:DD Nekem nem tetszik a csaj de ha Kiminek bejön akkor hajrá
Nem meglepő Kimi választása, a Minttu ugyanis egy finn nemzeti ital is:DD Nekem nem tetszik a csaj de ha Kiminek bejön akkor hajrá
2013. augusztus 02. 13:02
Egyáltalán nem szép ez a csaj! Jenni szebb volt!!!!
2013. augusztus 02. 13:04
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Aranyos lánynak tűnik,de majd idővel megtudjuk,hogy mi a helyzet közöttük...
2013. augusztus 02. 13:14
Hát szerintem nem valami szép a csaj, de Ő tudja, hogy kivel van együtt...
2013. augusztus 02. 13:37
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
nem szép sztem se de nem minden a külső
2013. augusztus 02. 14:01
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
"nem valami szép a csaj, de Ő tudja, hogy kivel van együtt"
Attól még, hogy egy képet csináltak róla egy napszemüvegben, ami eltakarja az arca felét, nem biztos, hogy így néz ki. És szerintem nagyon szép lány. És amúgy nem tudunk róla semmit, szóval nem mondhatuk semmit.
Attól még, hogy egy képet csináltak róla egy napszemüvegben, ami eltakarja az arca felét, nem biztos, hogy így néz ki. És szerintem nagyon szép lány. És amúgy nem tudunk róla semmit, szóval nem mondhatuk semmit.
1 felhasználónak tetszik:
sz.fannie
2013. augusztus 02. 15:58
|
|
TheMaggotGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 112 Csatolások: 7 Azonosító: 201798 offline
|
Hát remélem boldogak:)
2013. augusztus 02. 16:03
|
|
manó94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 86 Csatolások: 693 Azonosító: 141179 offline
|
Jobban örültem volna, hogy ha a válás csak pletyka lett volna, de ez van.. Kár értük. Túl sokat tényleg nem tudunk a csajsziról. Azonban ha már futamra is jött vele, akkor eléggé komolynak tűnik. Meglátjuk hogyan alakul a továbbiakban. Bár nekem még mindig Jenni a favorit!
2013. augusztus 02. 16:23
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Először is ajánlom mindenki figyelmébe - aki azonnal leszólja a lányt-ezt a videót. A képen ami megjelent róla és amikor a videóban a bikiniben pózol szerintem sem a legelőnyösebb, de amúgy kedves és szép arca van.
Most komolyan a Kimi rajongók többsége azt szeretnék inkább látni, hogy kedvencük azért van címlapokon mert minden héten másik nővel hozzák össze/van együtt vagy azért mert esetleg talált magának egy barátnőt, ami egyáltalán nem biztos egyenlőre.
Különben ezt a sajtó mindig eljátssza, Alonsonál is és Hamiltonnál is ezt volt.
Én örülnék neki ha igaz lenne a hír, szerintem Jenni sem szép sem Kimihez illő nem volt.
Most komolyan a Kimi rajongók többsége azt szeretnék inkább látni, hogy kedvencük azért van címlapokon mert minden héten másik nővel hozzák össze/van együtt vagy azért mert esetleg talált magának egy barátnőt, ami egyáltalán nem biztos egyenlőre.
Különben ezt a sajtó mindig eljátssza, Alonsonál is és Hamiltonnál is ezt volt.
Én örülnék neki ha igaz lenne a hír, szerintem Jenni sem szép sem Kimihez illő nem volt.
2013. augusztus 02. 17:22
Szép lány! Ha igaz a hír, akkor gratulálok nekik!
2013. augusztus 02. 17:27
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Mi ez a sok Kimi hír.?
Cikkhez hozzászólva: Gratulálok Nektek, hogy olyan okosak vagytok, hogy egy rohadt képből eltudjátok dönteni, hogy szép e csaj.
Egyébként szerintem szép lány, igaz, nem épp a legelőnyösebb ez a fotó. Bár kicsit fura, hogy barátnője van (bár ugye ez még nincs megerősítve), de akkoris fura ilyen híreket látni.
A lényeg az, hogy Kimi boldog legyen, más nem számít.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.