Selena Gomez albuma az élre tört
2013. augusztus 02. 13:41
A moslékot nem nehéz eladni, ha van hozzá egy aranyos, eladható arcod
2013. augusztus 02. 13:51
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Attól, hogy sokan megvették, még nem feltétlenül jó (sőt, egyáltalán nem az). Vagy szerintetek a sok tizenéves kislány állítja fel a mértéket, hogy mi számít jó zenének (címezve ezt az "ennyit a kritikusokról" komment íróinak)? Nem baj, majd kinövitek.
2013. augusztus 02. 14:01
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Pff, mindjárt falba verem a fejem. Írnak itt olyanokat. "Gratulálok Selena, legjobb albumod, a kritikusok lehúzták, mert nem tudják mi a jó." Ettõl aztán hanyatt estem.
Igen.. majd pont a kritikusok nem tudják, hogy mi a jó- nyilván az elvakult Szalmonella fanok tudják, ugyanis 95 százalékuk dizniszintû és hallásképtelen. Ha nem 99..
I dont wanna live on this planet anymore....
Igen.. majd pont a kritikusok nem tudják, hogy mi a jó- nyilván az elvakult Szalmonella fanok tudják, ugyanis 95 százalékuk dizniszintû és hallásképtelen. Ha nem 99..
I dont wanna live on this planet anymore....
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. augusztus 02. 14:19
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Már itt sem a minőség hanem az eladhatóság számít. Lehetne Selenának akármilyen gagyi albuma, a rajongók ígyis-úgyis megvennék. Ugyanígy, ha ez az album valaki másé lenne, nem lenne ilyen sikeres.
Én szeretem Selenát, nem vagyok olyan nagy rajongója, de nincs vele bajom. És bár nem értettem egyet azzal hogy a kritikusok lehúzták, de azzal sem hogy első lett. Bár ha előtte Taylor volt az első helyen akkor nincs min csodálkozni... Viszont kétség kívűl vannak az albumon nagyon jó fülbemászós számok, dehát... mindenkinek más tetszik.
Én szeretem Selenát, nem vagyok olyan nagy rajongója, de nincs vele bajom. És bár nem értettem egyet azzal hogy a kritikusok lehúzták, de azzal sem hogy első lett. Bár ha előtte Taylor volt az első helyen akkor nincs min csodálkozni... Viszont kétség kívűl vannak az albumon nagyon jó fülbemászós számok, dehát... mindenkinek más tetszik.
2013. augusztus 02. 14:33
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Gratulálok neki
2013. augusztus 02. 14:46
|
|
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline
|
Végre!!!!! Csak így tovább
2013. augusztus 02. 14:50
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Az egész album más előadók által kidobott, gagyi, szar számokból lett összehányva, és mégis veszik. Úgy látszik, az emberek egyre igénytelenebbek...
ViviOsztCshőő
2013. augusztus 02. 14:51
|
|
FlyGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 329 Csatolások: 2 Azonosító: 127389 offline
|
Ez az információ biztosan téves, hisz Miley és Demi már tinédzser korukban elsők voltak egyszer a listán, úgyhogy ez nem igaz, de még Taylor rekordján sem dönthette meg. Miley a Breakout-tal mindössze 15 évesen listavezető volt, szóval ő a rekorder, nem Sel, de Demi is a Here We Go Again-nal 17 évesen vezetett. Szóval a cikkíró nem tudom, hogy honnan vette ez a álinformációt, mert biztos, hogy óriási tévedés van a cikkben.
ViviOsztCshőő
2013. augusztus 02. 14:59
Vannak rajta számok amik tetszenek, de olyanok is amiket nem csodálom hogy lehúztak..
2013. augusztus 02. 15:08
Asszem Gaga 2011-ben 1 millió eladással volt első, ő meg most százezerrel... Meg az is mi, hogy leselejtezett számokból állít össze valaki albumot, egy magát zenésznek/művésznek tartó ember eleve magának ír dalt, nem pedig Rihanna kukába dobott Slow Down-ját énekelgeti, de Rihanna sem sokkal jobb, de legalább róla el lehet mondani, hogy tehetséges valamiben, de nem a zenélésben, hanem abban, hogy el tudja adni magát mindig. Kiváncsi leszek az ARTPOP amúgy hány példánnyal lesz első novemberben
2013. augusztus 02. 15:14
Ha az elvetemült rajongók egy cdből megvesznek harmincat, nem csoda, ha rekordot dönt
2013. augusztus 02. 15:17
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Már rég nem a minőségi zene kerül a vezető helyekre, szóval legyen vele boldog.
ViviOsztCshőő
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.