Selena Gomez albuma az élre tört
2013. augusztus 02. 12:40
|
|
Pezzie92*Flower Power* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 7671 Csatolások: 460080 Azonosító: 206112 offline
|
Idézet (Selena Gomez 199 @ 2013.08.02. 12:34)
r*hadtul nem érdekel senkit se ha nem tetszik neked. Egyáltalán akkor minek olvasod el a Selenás cikkeket? Logika 0.
Mindenkinek lehet saját véleménye és le is írhatja,nincs megtiltva! (akárkinek is írtad)
A fanoknak (bárkié) felkéne végre fogniuk,hogy vannak negatív vélemények is. Ha neked meg ez nem tetszik ne olvasd a véleményeket,vagy ha mégis számolj el 100-ig oszt nyugodj le.
2013. augusztus 02. 12:42
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Egy fikarcnyit nem ér ez az album. Borzalmas számok, auto-tune túltengés. A kritikusok joggal írtak olyan véleményt, amilyet. Tévedések vannak a 'tehetség' fogalmával egyesek fejében és nem, a hiedelemmel ellentétben nem a YouTube nézettség meg a Billboard szerint mérik. Az az összeállítás már rég kelepcébe csal mindenkit, főképpen a birkákat. Csak arra ad bizonyítékot, hogy az elvakult rajongók akármit megvesznek, ami Selena Gomez és amin az ő neve van az automatikusan kifogástalannak számít. A régi szép időkben megdolgoztak a zenészek az elismerésért, ma egy csinos pofi jó marketinggel és szaladnak is megvenni. Voalá.
2013. augusztus 02. 12:53
Idézet
Ez a legelső alkalom, hogy a fiatal énekesnő albuma elérte az első helyet a listák élén és ezáltal kiderült, hogy Selena Gomez a legfiatalabb női előadó, akinek az albuma elérte a képzeletbeli dobogó csúcsát, mivel eddig a country-csillag, Taylor Swift birtokolta ezt a címet.
Britney Spears 17 se volt, amikor a BOMT albuma #1 volt a BB-on. Szóval...
Mellesleg olvastam, hogy csupán 97 ezres eladást produkált és ez elég volt most a #1-hoz. Csupán mázlija volt. Ugyanis ez a szám annyira nevetséges. Itt is látszik, hogy csak egy mesterségesen generált, agresszív reklám tartja életben ezt a kis senkit. Jövő héten már a 10-ben se lesz.
2013. augusztus 02. 12:55
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Persze, most meg mindenki jön azzal, hogy értéktelen zenék meg nincs hangja, stb.. Pedig jobb lenne már észrevenni, hogy MEGVAN A HANGJA ehhez a pályához, csak nem az az erős hangszín, amit mindenki várna, és + hogy képzetlen. Ezért az a sok bénázás a színpadon. Ha legalább foglalkozna vele, fényévekkel jobb volna a hangja, mint most. Dehát az már az ő 'fogyatékossága', hogyha azt hiszi, hogy ez így mehet, és elismert énekesnő lesz.
A lemezen hallható zenék meg tök jók, dallamosak. Egyedül a Birthday-jel van bajom, az olyan 'bénás'. Az meg igaz, hogy mondanivalója nem soknak van, dehát szerencsém, hogy nem vagyok angol, ezért ha úgy akarom, nem kell odafigyeljek a szövegre, és élvezhetem a fülbemászó dallamokat.
A lemezen hallható zenék meg tök jók, dallamosak. Egyedül a Birthday-jel van bajom, az olyan 'bénás'. Az meg igaz, hogy mondanivalója nem soknak van, dehát szerencsém, hogy nem vagyok angol, ezért ha úgy akarom, nem kell odafigyeljek a szövegre, és élvezhetem a fülbemászó dallamokat.
1 felhasználónak tetszik:
Nina 10
2013. augusztus 02. 13:09
Nekem egyáltalán nem tetszik egyik száma sem erről az albumról!
2013. augusztus 02. 13:11
Hát igen, ebből látszik, hogy mennyire elvakult rajongói vannak. Ez az album egy összecsapott, tipikus adjunk ki valamit album lett. És ezt egyáltalán nem azért mondom mert annyira utálom Selenát, hanem ez az igazság...
2013. augusztus 02. 13:29
|
|
sziszike14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 155405 offline
|
vannak jo számok az albuman..de nem mindegyik nyerte el a tetszesemet.
de ettol Sel a legjobbb^^
2013. augusztus 02. 13:33
Én annyira imádom az albumot. Imádlak Selena! Gratula!!
2013. augusztus 02. 13:35
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
hát elérte amit akart..............
2013. augusztus 02. 13:37
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Meghallgattam néhány számot az albumról, borzasztóan el van torzítva a hangja, úgy nyavíkol, mint egy óvodás kislány, a Forget Forever és a Sad Serenade különösen borzasztó. A sok rossz ízlésű ember..bár a rajongói átlagban 10-12 évesek, nem csodálom, ha nekik ez bejön ><
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
2013. augusztus 02. 13:39
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Nekem nagyon tetszik ez az album.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.