Hannah Murray: „Nem szeretem, ha felismernek”
2013. augusztus 02. 11:07
Imádom Hannaht, szerintem egész jól viseli a hirtelen jött hírnevet. A ruhákat pedig sajnálom, mert nagyon olyanok voltak mint Hannah
2013. augusztus 02. 12:25
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Mikor pár hete elkezdtem nézni a sorozatot, rögtön ő volt az első, aki megfogott. Beteg lányka volt és nagyon törékeny, de a boldogsága olyan erőt sugárzott belőle, hogy az valami eszméletlen. Tudtom, hogy később is kedvence lesz. Pedig nem is gondoltam volna róla, hogy szégyellős.
2013. augusztus 02. 15:44
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Aki szégyenlős fajta az az is marad örök életére,vagy csak minimális változás fog történni.De ez nem feltétlen rossz számára.Legalább nem lesz hangos a sajtó a botrányaitól pl.
2013. augusztus 02. 15:55
Csak furcsának találja a szitut. Azzal ő is tisztában van szerintem, hogy ez a hirnévvel jár. Nem kell minden 2. embernek leirnia
2013. augusztus 04. 14:36
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
hát ő választotta a hírnevet...
2013. szeptember 16. 20:47
El kéne olvasni a teljes cikket és jobban megismerni Hannaht néhány hozzászólónak. Ő tudta, hogy ez a hírnévvel jár, csupán azt mondta, szégyenlősebb típus. Én teljesen megértem, én is ilyen vagyok.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: