Szerintem ez a cikk...vagyis a kijelentések el vannak túlozva..az valóban igaz hogy a fű kevésbé káros mint az alkohol...
De szerintem ez az egész egy rágalom!
És nem elfogultsából beszélek...mert a régi stílusa jobban tetszett Miley-nak...de attól még hogy változtatott nem kéne porig alázni...hanem igenis utánanézni a dolgoknak!
Miley Cyrus: „Inkább a fű, mint az alkohol”
2013. augusztus 02. 07:42
|
|
s.z.i.l.v.i.a91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 197232 offline
|
2013. augusztus 02. 07:52
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Hiába háborogtok, Miley-nak megint igaza van. A fűnek a káros hatása ugyanaz, mint a sima cigarettáé. Kátrány rakódik a tüdőre, stb, de ahogy a cigit sem, úgy a füvet sem lehet túladagolni (illetve lehet, de ahhoz hatalmas mennyiséget kéne elszívni egyszerre).
Az alkoholt viszont sokkal könnyebb, sokkal kevesebb piától lehet alkoholmérgezést kapni, ráadásul a májat is sokkal gyorsabban roncsolja, mint a cigi a tüdőt. Az alkoholistáknál épp ezért előbb alakul ki valamilyen daganat, mint a dohányosoknál.
A fű egyedül a halucinogén hatása miatt tiltott, de kezdenek rájönni, hogy semmivel sem veszélyesebb az alkoholnál, sőt... Ha rajtam múlna, inkább a piát tiltanám be, mint a füvet...
Nem vagyok én Miley rajongója, de már idegesít, hogy őt mindig betámadják ezzel, mikor azt, aki "csak" iszik nem bántják, hiszen az alkohol minden kultúrába úgy beleivódott, hogy számotokra is elképzelhetetlen az a tény, hogy az egyik legveszélyesebb kábítószer. Majdnem minden családra jut egy alkoholista Magyarországon, plusz az erőszakos bűncselekmények, családon belüli erőszak mögött is nagyon gyakran a pia áll. Csak gondoljatok a híradóra. Hányszor történt tragédia betépett ember miatt és hányszor részeg miatt? És akkor máris kiderül, hogy melyik a rosszabb...
Az alkoholt viszont sokkal könnyebb, sokkal kevesebb piától lehet alkoholmérgezést kapni, ráadásul a májat is sokkal gyorsabban roncsolja, mint a cigi a tüdőt. Az alkoholistáknál épp ezért előbb alakul ki valamilyen daganat, mint a dohányosoknál.
A fű egyedül a halucinogén hatása miatt tiltott, de kezdenek rájönni, hogy semmivel sem veszélyesebb az alkoholnál, sőt... Ha rajtam múlna, inkább a piát tiltanám be, mint a füvet...
Nem vagyok én Miley rajongója, de már idegesít, hogy őt mindig betámadják ezzel, mikor azt, aki "csak" iszik nem bántják, hiszen az alkohol minden kultúrába úgy beleivódott, hogy számotokra is elképzelhetetlen az a tény, hogy az egyik legveszélyesebb kábítószer. Majdnem minden családra jut egy alkoholista Magyarországon, plusz az erőszakos bűncselekmények, családon belüli erőszak mögött is nagyon gyakran a pia áll. Csak gondoljatok a híradóra. Hányszor történt tragédia betépett ember miatt és hányszor részeg miatt? És akkor máris kiderül, hogy melyik a rosszabb...
1 felhasználónak tetszik:
s.z.i.l.v.i.a91
2013. augusztus 02. 09:48
Ez mégis csak a magánügye lenne, amivel én nem értek egyet...
2013. augusztus 02. 09:57
|
|
PrettyyLilyyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 206022 offline
|
Miley véleménye teljesen mérvadó, ugyanis jól átgondolva a dolgot, tényleg inkább a fű (bár még sosem szívtam), mint az alkohol. Persze kezdjük ott, hogy egyikre se kéne rászokni és akkor nem lehet gond belőle... :/ "Utálja a másnaposságot" - nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem ahhoz, hogy efféle véleményt tudjon valaki alkotni, elég sokszor kell berúgnia, márpedig Miley tényleg az élen jár ebben. Ráadásul drogozik is, dalaiban is szóvá teszi a kábítószereket, szóval mindezt bátran fel is vállalja. Kicsit elegem van Miley-ból, ami sok, az sok! Jó, hogy a fűvel és az alkohollal kapcsolatban egy helyénvaló gondolata született, de azért leállhatna! És igen, egy énekesnőnek főként a zenéjét kell szeretni (amit mellesleg szeretek is), de a viselkedése miatt kezdek elpártolni Miley-tól.
2013. augusztus 02. 10:17
|
|
Diccivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 360 Csatolások: 0 Azonosító: 169110 offline
|
Ez hülye, a sok fiatal meg megeszi. Soha ne füvezzetek, rohadtul nem lesztek magatoknál tőle, mondjuk biztos a minőségtől is függ. Inkább igyatok csak ne részegre.
2013. augusztus 02. 10:22
|
|
Rosso |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.11. Hozzászólás: 501 Csatolások: 34 Azonosító: 197668 offline
|
Tudom hogy Miley már felnőtt és saját döntései vannak. Meg valójában ez csak rá tartozik hogy mit csinál de én akkor is jobban szerettem a régi kicsit szolidabb Miley-t. Mert most is szeretem és nagyon sok tettéért csodálom de ez a füvezés dolog...nem tetszik..
2013. augusztus 02. 10:28
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Hát ebben azért nem értek egyet Miley-val...
2013. augusztus 02. 10:45
Idézet
azért jön ki ennyire jól Snoop Lionnel, mert mindketten drogoznak.
Miley drogos?
rossz vége lesz ... x
2013. augusztus 02. 11:20
|
|
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline
|
Omg ez már nem Miley ez egy más ember
2013. augusztus 02. 11:25
Nem,mintha egyik jobb lenne,mint a másik,de szerintem akkor inkább alkoholt kéne fogyasztania. Nem nagy mennyiségben ez igenis kevésbé ártalmas,mint a drog. Mama és papa büszke lehet a drága kislányukra,jó nevelést kapott.. -.-
Ilyen példát akar mutatni a rajongóinak?! Pláne,mivel a 99% fiatal lányokból áll,akik elég könnyen manipulálhatók.
Csak gratulálni tudok Miley! -.-
Ilyen példát akar mutatni a rajongóinak?! Pláne,mivel a 99% fiatal lányokból áll,akik elég könnyen manipulálhatók.
2013. augusztus 02. 11:37
|
|
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline
|
Idézet (Fucker @ 2013.08.02. 11:25)
Nem,mintha egyik jobb lenne,mint a másik,de szerintem akkor inkább alkoholt kéne fogyasztania. Nem nagy mennyiségben ez igenis kevésbé ártalmas,mint a drog. Mama és papa büszke lehet a drága kislányukra,jó nevelést kapott.. -.-
Teljesen egyet értek!
2013. augusztus 02. 11:49
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Ő nem az a Miley akit régen szerettem! Persze most is szeretem! De Ő mégsem az aki volt!!
2013. augusztus 02. 12:28
|
|
alice clarkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 204797 offline
|
Hihetetlen!Teljesen megváltozott,és csak tönkre teszi az életét ezzel a hülyeséggel...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.