Kedves Starity! Még egy Mileyt lealacsonyító cikk, nem külömb, mint a többi. Kár, hogy az összes mondatát undorítóan ki kell forgatni, nem is ezt mondta!
a kis miley fanok milyen elfogultak. El kéne ismerni h a kedvencük nem éppen a legjobb úton jár
Köztudott (az intelligensebb embereknél) hogy a marihuána, és a füves cigi készíti elő a kemény drogokat, mint az amfetamin, a heroin, a kokain. Az egy dolog, hogy az ember nem lesz tőle másnapos, viszont amíg a fű kábulata alatt van, ki tudja milyen hülyeségekre képes. Ismét sikerült teljesen lejáratnia magát a szememben, hogy a tinédzser korú rajongóinak azt tanácsolja, igyanak és füvezzenek is. A következő már az lesz, hogy szexeljenek gumi nélkül, mert milyen jó buli az?
Hatalmas nagy pofon kéne ennek a lénynek (ezt nem lehet nőnek, de még férfinak se nevezni). Hogy lehet valakinek EZ a példaképe?
Jó úton halad: 10 év múlva a rehabon lesz majd, mert nem bírt leállni a nagy "a-fű-az-kis-aranyos" dolgával. Csak így tovább...szégyen...
Én se utálom Miley-t sőt , igazából nagyon is kedvelem! De az utóbbi időben kicsit furán...furán? őrülten viselkedik. A We Can't Stop 2 klipje , akkor most ez...Miley térj vissza a régi Miley-ra
Hát én nem kezdenék el csak azért drogozni mert az "menő" és ez által bekerülöhetek valami gengszter közösségbe. Nem hiszem hogy a droggal elnyerhetné valakinek a barátságát. És szerintem az egyáltalán nem menő sőt gáz ,hogy azzal próbálja menőz mekkora nagy drogos meg hogy így szereti meg ugy.. szerintem ez már szánalmas..nem dicsekednék vele..
Tényleg kicsit átírták a szöveget. Szánalmas. Amúgy meg azt csinál amit akar, ja és a földön több millióan vagy dohányoznak vagy isznak vagy füveznek, szóval itt a sok álszent úgy csinál, mintha senki se csinálná rajta kívül.
Hát én inkább az alkoholt választanám nem pedig a füvet . Nem értem már tényleg hogyhova süllyed .. Állandóan csak arról tud beszélni a betépésről " Én szeretem MIleyt de őn a régit akarom hova tünt az a lány akit még egismertünk a Hannah Montanaból ??
A mostani Miley...nintha nem is ő lenne... Hova lett az a lány aki a Hannah Montanaba szerepelt? Régen annyira szerettem. Amúgy múltkor még tagadta, hogy drogozna.
Végül is van benne valami De azért még mindig jobb az alkohol ,hiszen az alkohol nem károsít annyira mint a drog.De az ő élete.Ha tönkre akarja tenni,ezt a szép karrierjét ennyi idősen a füvezéssel(márpedig az lesz) akkor jó úton halad
Most, hogy már eleget gyaláztátok, gondoltam visszakeresem a Jimmy Kimmel interjút. Na szóval, ez első 4 és fél percben, csak a We Can't Stop-ról van szó, na a másodikba jön Snopp, amiben annyit mondott Miley, hogy a stúdióban ismerkedtek meg, Snopp hallgatta a zenéjét, aztán jött a közös dal, és hasonlóak. Hasonlóak... ami nem feltétlen azt jelenti, hogy Miley is drogos. Szóval a Jimmy Kimmel interjút lőjük ki.
A 'Style' magazin-ba pedig ki lett forgatva, amit mondott. Úgy gondolom, ha már bele akartok kötni, bizonyítékot is kéne hozni. Mert lehet, hogy a sok 'okos' elhiszi, akik semmit nem tudnak róla, nem nézik az interjúit, sőt, csak a Starity pletykákból élnek, de egyszer még nagyon hátulüt, hogy ennyire sok hülyeséget összehordotok róla. Amúgy pedig úgy tudtam, a Starity szerkesztőség ellenőrzi a cikket mielőtt kikerül. Most akkor ennyi erővel én írok egy cikket, miszerint 'Justin Bieber szétfüvezte magát ' (bocsi Bieber fanok, nem bántás, én is szeretem) és egyből kikerül, csak hogy még jobb legyen a nézettség? Vagy mire megy ki ez? Miért mindig Miley és Justin magánélete a téma? Gratulálok. Amúgy Miley szídásával le lehet állni, inkább olvassatok utána.