Miley Cyrus: „Inkább a fű, mint az alkohol”
2013. augusztus 01. 20:34
|
|
Pantyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.07. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 203354 offline
|
CsiCsen
Csinálja csak, az ő dolga, de legalább ne kürtölje világgá...
Ember... a kedvenceid közt van ez a nőszemély és azt mondod, csinálja csak? Ha meg beledöglik a sok drogozásba akkor minden ilyen " csinálja csak " kommentelő itt fogja sajnálni hogy; "Jaaaj abba kellett volna hagyniiiaaa"
Ez pedig hülyeség, hogy " ügyesen csinálja, tehát nem lesz függő " Dehogynem! Nem az eszére fog hallgatni, mert a szervezete rá fog állni a drogra! Életfontosságúnak fogja érezni! És ha majd a sima fű elveszti a hatását rászokik sokkal keményebb anyagokra.
Bánom is én, de legalább ne buzdítana erre mittudom én hány millió kisgyereket akik még élhetnének normális életet!
Csinálja csak, az ő dolga, de legalább ne kürtölje világgá...
Ember... a kedvenceid közt van ez a nőszemély és azt mondod, csinálja csak? Ha meg beledöglik a sok drogozásba akkor minden ilyen " csinálja csak " kommentelő itt fogja sajnálni hogy; "Jaaaj abba kellett volna hagyniiiaaa"
Ez pedig hülyeség, hogy " ügyesen csinálja, tehát nem lesz függő " Dehogynem! Nem az eszére fog hallgatni, mert a szervezete rá fog állni a drogra! Életfontosságúnak fogja érezni! És ha majd a sima fű elveszti a hatását rászokik sokkal keményebb anyagokra.
Bánom is én, de legalább ne buzdítana erre mittudom én hány millió kisgyereket akik még élhetnének normális életet!
2013. augusztus 01. 20:35
Még most is alig bírom elhinni, mi lett belőle.
2013. augusztus 01. 20:45
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
Kedves Starity!
Még egy Mileyt lealacsonyító cikk, nem külömb, mint a többi. Kár, hogy az összes mondatát undorítóan ki kell forgatni, nem is ezt mondta!
Még egy Mileyt lealacsonyító cikk, nem külömb, mint a többi. Kár, hogy az összes mondatát undorítóan ki kell forgatni, nem is ezt mondta!
2013. augusztus 01. 21:12
Szomorú, hogy még ezek után is van, aki védi Mileyt
2013. augusztus 01. 21:17
|
|
xilencevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 210 Csatolások: 31 Azonosító: 155931 offline
|
A fű semmi az alkoholhoz képest, piával jobban ki tudod ütni magad, agressziv hangos rongálós hangulatba lépnek sokan tőle, míg a fű pont hogy, csendes, ücsörgős, nyugodt. Csak ugye állambácsinak megfoghatatlan adóügyileg, ezért tiltott drog ! (az e-cigit is betiltották pont ezért)
2013. augusztus 01. 21:27
És én ezt a csaj tartottam a példaképemnek pár évvel ezelőtt.
2013. augusztus 01. 21:42
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Én is azon a véleményen vagyok, hogy ez MAGÁNÜGY. Teljesen megzakkant ez a csaj? Azt javasolja a tizenéves rajongóinak, hogy inkább legyenek drogosok, mint hogy igyanak alkoholt? Köszönjük a jó tanácsot, Miley
Miért kell ezt reklámozni? A Justin Bieber-es drogos cikkhez is leírtam, az én imádott énekesemről is köztudott, hogy füvezik, de (1) ő nem reklámozza úton-útfélen (2) ő teljesen őszintén kijelentette, hogy nem szeretné, ha az emberek róla vennének példát. Ezzel szemben Miley egyenesen a képembe tolja, hogy a fű jó dolog. Vagy legalábbis jobb, mint a pia - mintha kötelező lenne bármelyik is. Eszem megáll. Félreértés ne essék, nem azt kritizálom, hogy azt csinálja, amit akar. Szíve joga, de ismétlem, NE REKLÁMOZZA.
2013. augusztus 01. 22:00
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
Tök az ő dolga...én is ismerek embereket akik gyakran füvezne...de gondolkozhatna azon azzal az idióta ronda fejével..hogy sok rajongóját Hanna Montanaként szerezte...és akik megmaradtak lehetnek most éppen 10-14 évesek..és nem igazán jó ha azt látják ennyi idősen hogy milyen természetes dolog füvezni mert a drága példaképük is azt teszi és milyen lazán beszél róla. GONDOLKOZZ MILEY! És valljuk be..a legtöbb amerikai kislány elég befolyásolható főleg a hülyeségre..úgyhogy baromi jó h ezt látják tőle-.-
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: