Idézet (Eni0.o @ 2013.08.01. 18:58)
nem értem miért baj, ha a tévé előtt beszél erről, vagy hogy egyáltalán drogozik. az ő élete az ő döntései. mellesleg, ha okosan csinálja függő sem lesz. félreértés ne legyen, soha nem drogoztam, és Miley fan sem vagyok, de nm ertem miért van.mindenki fennaakadva azon h drogozik vagy h milyen a haja. A drog olyan mint az alkohol, ha kicsit használsz belőle nem leszel függő. a haj pedig nagyon jól áll neki.
igen, mutatja a hozzászólásod, hogy soha sem drogoztál. először is azt nem árt tudni, hogy mindenféle függőséget kiváltó anyag - cigi, alkohol, és a köznyelvben ismert drog - egy kategóriába tartozik. és mindegyik függőséget okoz, van amelyik fizikait, van amelyik pszichésfüggőséggel jár, de nem úgy megy, ahogy hiszed. a fű mondjuk éppenséggel nem az a kifejezetten addiktív anyag, de ahhoz is hozzá lehet szokni, aztán persze ott van az a elhíresült szóbeszéd, hogy ez csupán a kemény drogok felvezetése. nem egy ismerősöm van, aki fűvel kezdte, most meg tizenéves fejjel elk*rvult, csak hogy megtudja szerezni az adagját...
minden ember azt hiszi, milyen könnyű leállni, és milyen rohadt menő lesz azzal, ha drogokhoz nyúl, közben az ilyen embereknek körülbelül a 10%-át, ha meg tudom érteni, miért is tette... de ugye a figyeleméhség nagy úr.
viszont igazad van, az ő élete és az ő döntése, de lehetséges, hogy nem kellene mindenhol hangoztatnia, hogy iszik és drogozik, mikor az Államokban ugye még fiatalkorúnak számít... ez is mutatja, hogy mennyire nem felnőtt, csak ezt próbálja bebeszélni magának, na meg elhitetni az őt körülvevő emberekkel. közben pedig jó dolgában már azt sem tudja, mit csináljon...

2 felhasználónak tetszik: