Starity

Miley Cyrus: „Inkább a fű, mint az alkohol”

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 01. 19:05 #81
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (Eni0.o @ 2013.08.01. 18:58)
nem értem miért baj, ha a tévé előtt beszél erről, vagy hogy egyáltalán drogozik. az ő élete az ő döntései. mellesleg, ha okosan csinálja függő sem lesz. félreértés ne legyen,  soha nem drogoztam, és Miley fan sem vagyok, de nm ertem miért van.mindenki fennaakadva azon h drogozik vagy h milyen a haja. A drog olyan mint az alkohol, ha kicsit használsz belőle nem leszel függő. a haj pedig nagyon jól áll neki.wink.gif

igen, mutatja a hozzászólásod, hogy soha sem drogoztál. először is azt nem árt tudni, hogy mindenféle függőséget kiváltó anyag - cigi, alkohol, és a köznyelvben ismert drog - egy kategóriába tartozik. és mindegyik függőséget okoz, van amelyik fizikait, van amelyik pszichésfüggőséggel jár, de nem úgy megy, ahogy hiszed. a fű mondjuk éppenséggel nem az a kifejezetten addiktív anyag, de ahhoz is hozzá lehet szokni, aztán persze ott van az a elhíresült szóbeszéd, hogy ez csupán a kemény drogok felvezetése. nem egy ismerősöm van, aki fűvel kezdte, most meg tizenéves fejjel elk*rvult, csak hogy megtudja szerezni az adagját...
minden ember azt hiszi, milyen könnyű leállni, és milyen rohadt menő lesz azzal, ha drogokhoz nyúl, közben az ilyen embereknek körülbelül a 10%-át, ha meg tudom érteni, miért is tette... de ugye a figyeleméhség nagy úr. smileeee.gif
viszont igazad van, az ő élete és az ő döntése, de lehetséges, hogy nem kellene mindenhol hangoztatnia, hogy iszik és drogozik, mikor az Államokban ugye még fiatalkorúnak számít... ez is mutatja, hogy mennyire nem felnőtt, csak ezt próbálja bebeszélni magának, na meg elhitetni az őt körülvevő emberekkel. közben pedig jó dolgában már azt sem tudja, mit csináljon... unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Elody, ilus1996
2013. augusztus 01. 19:09 #82
Gurs
Gurs

Státusz10 years ago
Hozzászólás: 945
Csatolások: 8137
Azonosító: 193043
Mondom, hogy agyi problémái vannak, mert agyilag le van maradva. Most képzeli magát 16-nak. 40 évesen talán eléri a felnőtt kort.... Szánalmas...
2013. augusztus 01. 19:11 #83
- törölt felhasználó -    
5-6 évvel ezelőtt nem gondoltam volna hogy a mindenki kedvence Hannah Montanából ez lesz.. csak gratulálni tudok Miley! Jó uton halad hogy 5 év múlva drogtúladagolásba, vagy ilyesmibe meghaljon! "Példamutató" életet él! ohmy.gif
2013. augusztus 01. 19:13 #84
- törölt felhasználó -    
Ez már csak színtiszta figyelemhajhászat, semmi több. Ahogy itsjustme mondta, görcsösen próbálja meg elhitetni mindenkivel, hogy felnőtt, és közben magát csapja is becsapja vele. Később majd nem ilyen jó kedélyűen és büszkén beszél majd a függőségeiről.
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Elody, Nessuna
2013. augusztus 01. 19:15 #85
dorcsyful01
dorcsyful01
Hozzászólás: 701
Csatolások: 8
Azonosító: 139116
El nem tudom hinni, hogy egy éve még egy volt a legnagyobb kedvenceim közül. Hihetetlen, hogy mi lett belőle. Nem azt mondom, hogy akarom vissza a Hannah Montanás időszakát, és igen, tényleg az ő élete, de könyörgök, ne beszéljen folyton erről. Pont ő mondta a múltkor, hogy példaképnek tartja magát. Javítsatok ki, ha tévedek, de tudtommal a példaképek nem biztatják drogozásra a rajongóikat.
2013. augusztus 01. 19:18 #86
- törölt felhasználó -    
Na gratulálok drágaság...pucér képek, drog...nem baj semmi baj...figyelj a májad jól jönne annak aki arra vár a kórházban nem kell tönkretenned. Ne értse félre senki, nem a halálát kívánom. De attól hogy van pénz miért arra kell költeni? Jó tudom sok van de biztos van más is. Kíváncsi lennék hogy néz majd ki évek múlva...mint Lindsay Lohan....szépnek, aranyosnak indul, felviszi a hírnév a dolgát is már nem tud mit kezdeni....őszintén sajnálom
2013. augusztus 01. 19:18 #87
Directionergiirl
Directionergiirl
visszatérő vendég

StátuszA rajongók nem csak rajongók..Ők részei a családomnak-Zayn Malik
Hozzászólás: 365
Csatolások: 0
Azonosító: 197379
szánalom.és mégbüszke is rá -.-"
2013. augusztus 01. 19:18 #88
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
Ő élete hadd csinálja. De én is hiányolom nagyon a régi Mileyt.
2013. augusztus 01. 19:20 #89
dope200
dope200

StátuszIf the crocodile ate the enemy doesn't mean that it became your friend! - Goethe
Hozzászólás: 565
Csatolások: 141
Azonosító: 176332
Jesszusom, és én még valamikor szerettem! dry.gif
Most felpofoznám magamat is meg őt is.
itsjustme - jól megmondtad!! wink.gif
2013. augusztus 01. 19:23 #90
- törölt felhasználó -    
sem az alkohol, sem a drog nem jó, de Miley tudja mit csinál, ő csak őszinte magával.
2013. augusztus 01. 19:25 #91
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Istenem, mondd, mit ártottunk mi, hogy ilyen emberek élnek a Földön, mintszmájli-májli..?!?!?! sad.gifdry.gif
2013. augusztus 01. 19:28 #92
Nonca
Nonca
új tag
Hozzászólás: 5
Azonosító: 191835
legalabb nem csapja be sem magat sem a rajongoit :_
2013. augusztus 01. 19:29 #93
Nikaaa
Nikaaa
team free will
Hozzászólás: 1941
Csatolások: 2268
Azonosító: 124647
Szégyellem magam azért, hogy valaha is kedveltem ezt a figyelemhajhász libát *facepalm*
2013. augusztus 01. 19:35 #94
Fanni0325
Fanni0325
Miss Anonymus

StátuszA hit segít, hogy mindent más színben láss...
Hozzászólás: 1695
Csatolások: 7
Azonosító: 138041
Én a helyében nem lennék büszke arra, hogy drogozok! Az alkohol sem kifizetődő mód az örömszerzésre, a szívás meg végképp nem, mivel az italfogyasztásról terápia vagy elvonó segítségével le lehet szokni. Aki egyszer megízleli a drogot, onnan nem igazán van visszaút. Borzasztóan szégyenlem magam, hogy valaha is kedveltem Mileyt. Még néhány napja is megvédtem, hogy csak azért lett ilyen, mert ennyire ki akart törni a Hannah Montana árnyékából, bár mára már másképpen vélekedem. Szörnyű amit csinál! csalódtam benne. Ha így folytatja, úgy jár mint Lindsay, esetleg olyan iszonyú sorsa lesz, ahogy Amynek is. 27 évesen meghal! Apuci hol van, és Liam? Miért térítik észhez ezt a lányt?
2013. augusztus 01. 19:38 #95
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
Hozzászólás: 1616
Csatolások: 1
Azonosító: 185038
Iszonyat ronda ez a csaj.
2013. augusztus 01. 19:41 #96
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Nem jött még rá, hogy az ilyen kijelentéseivel nem azt bizonyítja, hogy felnőtt, hanem pont azt, hogy mennyire gyerek? Teszi ezeket a nagy nyilatkozatokat, hogy azt csinál, amit akar, őt mindenki hagyja békén, holott ezzel a viselkedésével csak fokozza az ellenszenvet másokban. Vagy talán rájött, hogy a dalaira amúgy nem lenne senki kíváncsi, és meg kell spékelni vetkőzéssel, drogozással meg ilyen nagyon laza szövegekkel, és akkor róla lesz szó a médiában? Mert nagyon úgy tűnik, hogy mással nem tud előrukkolni. Pedig azt hittem olyan zenész apával, mint Billy Ray, benne több tisztelet van a zene iránt, de hát úgy látszik tévedtem, és ő is ilyen médiakva, aki botrányokkal keresi a pénzét. Csak tűnne már el, csinálná csendben.
Azt meg végképp nem fogom fel, hogy ez egyes emberek szemében mért normális, és mért fogják a fiatalságra, meg hogy "egyszer mindent ki kell próbálni". Nem. Nem kell. Vagy ott tartunk már, hogy ezt kell csinálni ahhoz, hogy valaki ne lógjon ki a sorból?
1 felhasználónak tetszik: Elody
2013. augusztus 01. 19:45 #97
Tini Lady
Tini Lady
visszatérő vendég

StátuszBig girls don't cry.
Hozzászólás: 267
Csatolások: 76
Azonosító: 124167
Elásom magam azért, mert egykor szerettem és védtem őt a bántó megjegyzésketől. Oké, hogy ki akar törni a Disney kicsillaga szerepből, de eddig nem megy neki valami jól. Már nem azért, de akkor Deminek mért sikerült? Ő is a Disney egyik hercegnője volt, és igaz voltak problémái, de mégis nézzük meg hogy hol tart most. Boldog, és nem azért mert szív vagy iszik. Ez a viselkedés engem megbotránkoztat... Aztán majd ő is úgy jár, mint Amy vagy Lindsay. Nekem eddig tényleg nem volt bajom vele, még a We Can't Stop klipjén és szövegén is megpróbáltam szemet hunyni, sikerült is. De mikor olyan híreket olvasok nap, mint nap, hogy Miley pucérra vetkőzött, nem tagadta, hogy az ecstasy-ról énekelt és most ez. Én nem tudom mil ezs ebből a lányból később, de valakinek már rohadtul észhez kéne térítenie. Ez valami új dorogos duma, vagy mi? ha nem áll majd mesélheti a többi lecsúszott narkósnak az elvonóban a szomorú kis történetét... :/
2013. augusztus 01. 19:47 #98
- törölt felhasználó -    
OMG!!! Mi a szarnak kritizáljátok mindenki változik !!! hagyjátok már az ő élete az ő döntése!! ...
2013. augusztus 01. 19:49 #99
- törölt felhasználó -    
nem tudok ehhez mit hozzá fűzni..:s szégyen....
2013. augusztus 01. 19:51 #100
Judit2013
Judit2013
visszatérő vendég

Státusz#KeepFightingMichael #ForzaJules
Hozzászólás: 394
Azonosító: 198582
szép kis példakép...
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!