kezd rohadtul irritálni, hogy mindennap róla, meg a gyökér Bieberről és az eltúlzott, kitalált "botrányaikról" kell olvasni, mert tehetség hiányában máshogy képtelenek fent maradni...
Miley Cyrus: „Inkább a fű, mint az alkohol”
2013. augusztus 01. 18:31
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
aha, tök jó, hogy felvállalja, legalább nem olyan álszent mint a mai celebecskék 99%-a. kár, hogy ebben is csak az vezérli, hogy minden róla szóljon. ne mondja már hogy olyan sok gondja van az életben, hogy a drogokhoz kelljen menekülnie, pff...
kezd rohadtul irritálni, hogy mindennap róla, meg a gyökér Bieberről és az eltúlzott, kitalált "botrányaikról" kell olvasni, mert tehetség hiányában máshogy képtelenek fent maradni...
2013. augusztus 01. 18:31
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Ez már nem normális,úgy beszél mintha drog nem lenne káros
2013. augusztus 01. 18:44
|
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline
|
Pf...én már a 6 éves tesómnak is azt adok,inkább mint hogy másnapos legyen.Egy igazi példakép van közöttünk!
2013. augusztus 01. 18:46
|
|
barbie girl33új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 207888 offline
|
Szerintem sokkal jobb volt a régi hosszúhajú Miley nem tom mi lett belőle ez olyan ízléstelen haj na meg az a We cant stop amit énekel jó a zene maga a zene nagyon jó de az a klipp ami van hozzá egyszerűen förtelmes most nem arról a részről beszélek amelyikbe a macikkal táncol hanem arra hogy ott twerk-ezik a képernyőn és ez olyan undi :/
2013. augusztus 01. 18:47
|
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline
|
És mindjárt jönnek a fanok a szokásos magyarázattal hogy májlika felnőtt.Máshogy fogalmaznék...májlikának fel kéne nőnie.
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. augusztus 01. 18:47
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Hát gratulálok neki! ink egyiket sem kéne!
2013. augusztus 01. 18:50
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Ha én ilyent mondtam volna, főleg a TV-ben akkor édesapám akkorát lekevert volna, hogy egy hónapig azt emlegetném, de Miley még büszke is rá.
Nem értem, hogy ilyenkor hol vannak a szülők.. Nagyon örülök, hogy az én kedvenceim nem ilyenek, sőt a legtöbben úgy védik a magánéletüket, hogy csak na, de Miley mostanában eléggé polgárpukkasztó, vergődik jobbra-balra, DE szerinte ő már felnőtt.*tapstaps* Az élete lassan mindenki számára egy nyitott könyv lesz..
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. augusztus 01. 18:58
Gyerünk májlifan kislányok! Drogra fel! Hallottátok mit mondott a drága! xDD
nem értem miért baj, ha a tévé előtt beszél erről, vagy hogy egyáltalán drogozik. az ő élete az ő döntései. mellesleg, ha okosan csinálja függő sem lesz. félreértés ne legyen, soha nem drogoztam, és Miley fan sem vagyok, de nm ertem miért van.mindenki fennaakadva azon h drogozik vagy h milyen a haja. A drog olyan mint az alkohol, ha kicsit használsz belőle nem leszel függő. a haj pedig nagyon jól áll neki.
|
pinkmariposa88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.10. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 203526 offline
|
hova tűnt a régi Miley? nem azzal van bajom, hogy felnőtt, hanem hogy milyen módon...
2013. augusztus 01. 19:01
Ez a nő nem normális ... és még példakép. Aha , jó .
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.