Miley Cyrus: „Inkább a fű, mint az alkohol”
2013. augusztus 01. 18:08
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
szerintem meg egyikse
2013. augusztus 01. 18:09
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
De már legális lett Amerikában, nem?
Mindegy, nekem nem kell, annyit tudok.
2013. augusztus 01. 18:13
Nem,mintha bármelyik is jobb lenne, de úgy gondolom,hogy akkor inkább alkoholt fogyasszon..
Nem mellesleg Gratulálok Miley-nak. Fiatal lányokból áll a rajongói tábora,és ilyen példát mutat nekik. Apuka és anyuka is büszke lehet,jól nevelték.. -.-
Nem mellesleg Gratulálok Miley-nak. Fiatal lányokból áll a rajongói tábora,és ilyen példát mutat nekik. Apuka és anyuka is büszke lehet,jól nevelték.. -.-
2013. augusztus 01. 18:18
|
|
JessiePrescottvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 207611 offline
|
Hát... Nem szégyellős ezt bevallani. Egy részben jó, hogy őszinte de ezzel megint elítélik sokan.
2013. augusztus 01. 18:22
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Én nem lennék ennyire büszke arra,hogy drogozok. Sőt! Úgy beszél a drogról,mintha az lenne a legjobb dolog a világon. Borzalmas,hogy mi lett belőled Miley!
2013. augusztus 01. 18:24
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
Ahogyan Beyla is írta előttem annyira örülök, hogy az én kedvenceim nem ilyenek. Hogy ők érett (vagy értebb) gondolkodással bírnak, mint Miley. Azt hittem, hogy a bugyiban járkálása után már nincs lejjebb de rá kellett jönnöm, hogy igen is van. De csak annyi a bökkenő, hogy ő is azt állítja magáról, hogy felnőtt érett nőszemély (vagy mi) lett amikor nem. Szerintem nincs tisztába azzal, hogy néha gondolkodni is kéne mielőtt kijönnek a kis szavak a száján. De most is felteszem a kérdést amit nála sokszor szoktam: hogyan bírja Liam? Vagy ilyenkor hol vannak a szülei? Az én anyukám (ha annyi idős lennék, mint Miley bár annyinak se kéne lennem szerintem
) ilyenkorra már rég kitett volna otthonról vagy adott volna egy akkorát, hogy a fal se fogott volna meg. Ő azt is kijelentette, hogy ha netalántán börtönbe kerülnék akkor ne számítsak arra, hogy kivált majd engem mivel magamnak kerestem a bajt így én is másszak ki belőle Miley szülei szerintem mondtak volna neki egy ejnye bejnyét aztán le van rendezve a nevelés. Szerintem nem úgy kéne gondolkodnia egy szülőnek ahogyan azt ők teszik. Hogyan engedhetik ki őt ilyen ruhákban (már ha ezeket lehetne annak hívni)? Ha én így kilépnék az ajtón és utcára mennék ahogyan ő szokott az első bokorban megerőszakolnának szerintem.
Szóval szégyen, hogy mit meg nem enged magának manapság...
2013. augusztus 01. 18:26
engem egyre egyre egyre jobban
kiábrándított magával a botrányaival, ezentúl én ezeken meg sem lepődöm, egy kefefejű drogos kis ribi lett, hát mit lehet tőle várni nem igaz ?
kiábrándított magával a botrányaival, ezentúl én ezeken meg sem lepődöm, egy kefefejű drogos kis ribi lett, hát mit lehet tőle várni nem igaz ?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: