egyiksem jo.... de orvosok is mondjak, hogy alkohol a legveszelyesebb.
Am azert ennyire nem nyilvanitanam ki,h szivok..
Miley Cyrus: „Inkább a fű, mint az alkohol”
2013. augusztus 11. 14:18
|
|
Dodoxpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 208248 offline
|
pont nem izgat h Miley drogozik vagy iszik.... mindkettő káros
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. augusztus 12. 11:53
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
hát én egyiket sem választanám
Charlotte Benning
2013. augusztus 14. 21:13
|
|
Analyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.15. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 197903 offline
|
Miley elszált magától. Jaj én már nagy kislány vagyok ám! hát akkor sem igy kéne elő adni. ls némely megjelenése kicsit fruskás.
Charlotte Benning
2013. augusztus 16. 14:29
Értelmes a csaj majd keresek egy két vidit, ahol beállva filmezik... -.-
Charlotte Benning
2013. augusztus 21. 23:19
Nos akkor XDDD :
A fű, az nem drog hanem növény, szóval én nem drog diller vagyok hanem kertész, vágod?
A fű, az nem drog hanem növény, szóval én nem drog diller vagyok hanem kertész, vágod?
Charlotte Benning
2013. augusztus 29. 03:17
LOL ilyeneket fél perc alatt kábé kétszázat ki tudnék találni..itt is van egy..."A One Direction azt nyilatkozta a Blikknek hogy imádják a homofób idézeteket és utálják a négereket. Nos, kedves rajongók gondolkozzatok el."...félreértés ne essék nincs bajom a One Directionnel, sőt bírom is őket, csak pont ők jutottak eszembe..de ez mindegy is a lényeget remélem értitek.
2013. augusztus 29. 09:26
Újabb bizonyítéka egy semmit sem érő volt tiniceleb értelmi képességeinek. Ha az én lányom lenne, letagadnám, hogy az én vérem.
2013. december 19. 14:25
xd! Inkább a fű mint az ivás! Hadd mondjak valamit! Inkább egyik se! Akkor inkább energiaitalt igyon!
2015. augusztus 19. 18:28
Miért ilyenekről beszél??? Miért nem tud olyanokról beszélni mint Selly vagy Ari vagy minden más meginterjúvolt sztár??!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.