Starity

Miley Cyrus: „Inkább a fű, mint az alkohol”

12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 02. 20:45 #201
ganja
ganja
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 10
Csatolások: 0
Azonosító: 208024
azért mert füvezik miért cseszné el az életét ? xD
csak pár híres ember aki rendszeres marihuana fogyasztó : Michael Phelps minden idők legeredményesebb úszója, Julio César Chávez Jr világbajnok boxoló , Arnold Schwarenegger világhírű testépítő,színész,volt Kaliforniai kormányzó ,nos ha ők mind alkoholt ittak volna fű helyett ,most pont ugyan ott tartanának ,mint ti biggrin.gif sehol...
2013. augusztus 02. 21:21 #202
flóranekem8
flóranekem8

Státusz160408
Hozzászólás: 1544
Csatolások: 2
Azonosító: 187732
Jólvan, ezt nagyon fontos volt kijelenteni a 9-10 éves rajongói korosztálynak...
2013. augusztus 02. 22:52 #203
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.08.02. 17:42)
Huhh, az biztos, hogy vannak némi nemű hiányosságok a tudástáradban! rolleyes.gif Nagyon nagy butaságokat írtál le, és, ha megengeded, akkor kijavítanálak, hogy az itt lévő banda legalább ne tömérdek hülyeséget olvassa. Kérem szépen a cigit is túl lehet adagolni, mint mindent egyébként. A cigi a kátrány mellett tudniillik tartalmaz nikotint is, amit biza túl lehet adagolni, és bele is lehet halni. Gondolom, ha a fűből is elszív valaki egy x mennyiséget, az olyan szinten kivonja a szervezetéből az oxigént, hogy egy idő után megfullad. Egyébként az oxigénhiányos állapottól lesznek a füvesek elkábultak és elbódultak - a széndioxid mellett felhalmozódik a szénmonoxid is, ami ugyebár egy mérgező vegyület. Úgyhogy nem elkeseríteni akarok senkit sem, de a túlzott fű fogyasztása is okozhat halált. Az alkoholhoz meg csupán annyit tudok fűzni, hogy ebben is tévedsz! Az alkoholt a szervezet ecetsavvá alakítja, amit a  úgymond nem tud feldolgozni. Ha túl sok ecetsav halmozódik fel, és a véralkoholszint a csillagokat verdesi, akkor megjelenik a szervezet védekező mechanizmusa - a hányás. Egyszerűen, ha elfogyasztottad azt a mennyiséget, amennyit a szervezeted elbír és még jobban pumpálod az alkoholt, akkor refkexszerű reakcióként, elvileg kihányod. Akkor van gáz, ha a szervezet feldolgozni próbálja és az adott alkoholmennyiség nem távozik sehogy sem. Így valóban detoxba lehet kerülni, ám az baromira emberfüggő, hogy ki mennyitől kap alkoholmérgezést. Én nagyon pia ellenes vagyok, és még a vérszegénységem lévén is képtelen vagyok meginni fél deci vörösbort. Szóval 4-5 felestől lehet, hogy már kórházba kéne vinni, ám ezzel szemben a párom évekkel ezelőtt a vodkát vedelte abszinttal a haverokkal és köszöni szépen minden rendben van. De átlagban, aki néha iszik és a szervezete hozzá van szokva, azért jó pár litert kell meginnia és magában is kell tartania, szóval annyira azért nem egyszerű alkoholmérgezést kapni. Az meg alapból ostobaság, hogy a fű nem olyan veszélyes, mint az alkohol. Ha tudnál bármit is a drogokról, akkor tudnád, ahogyan habibi írta, a fű készíti elő a kemény drogokat (kokain, heroin, crack, speed stb.) Egyébként meg a hallucinációt és kábulást okoz, tehát KÁBÍTÓszer - gondolom, nem véletlenül tiltott szer, de biztos nem olyan veszélyes, mint az alkohol. Ha te mondod! ohmy.gif Egyébként mindenki tudja (te talán nem), hogy az általad említett alkohol és cigaretta is drog, csak csupán a könnyű drogok táborát erősíti. Szerintem nézz utána a könnyű drogoknak és a kemény drogoknak, mert kulcsfontosságú hiányosságokat véltem felfedezni. Anno egy másik nick alatt írtam ide egy cikket a drogokról, de érdekes, most nem találom - lehet, hogy törölték? Pedig, ha azt el tudtad volna olvasni, akkor lényegesen több információra tudtál volna szert tenni.

Ez így korrekt!

Teszem hozzá anno egyszer-egyszer vizipipáztam, de soha többé.
Simán megtudok olyan mennyiségű piát inni, amitől 5 másik ember már rég a padlót fogna és kifestené borsós-répásra a legközelebbi falfelületet majd irány a detox, alkati kérdés a dolog, de nem szívesen tesztelem eme képességem, pedig jó pofa nézni a sok részeg embert. biggrin.gif

De a vizipipától simán földhöz tudok vágódni, olyan szinten, hogy akár 40-60 perc vizipipázástól 4-5 óra masszív alvásba török ki, próbálom túlélni azt a rohadt fejfájást. Ez én lennék, más lehet, hogy ezt bírja jobban.
És persze vannak még olyanok, akik szerint a vizipipa is tők cool és veszélytelen dolog.

De mint korábban talán már kifejtettem, volt már dolgom mariskás emberkével és Isten igazából olyan érzésem volt az emberrel kapcsolatban, mintha töltött fegyver lenne a kezében. Kiszámíthatatlan, vigyorog meg röhög, de bármelyik pillanatban képes valami iszonyat baromságra, amit meg is tett volna természetesen, ha a józan ész meg a nyers erő be nem rántja az ablakpárkányról, nem mellesleg a fű iránti FÜGGŐSÉGE lopásra sarkalta a gyereket, és fél év után már jöttek a durvább dolgok.

Biztos van olyan, aki szerint ez egyedi eset stb.stb. Én ezt tapasztaltam és a legjobb tanulópénz az, amit valaki más fizet ki. Nekem két éven keresztűl kellet néznem a gyerek leépülését. Ne mondjátok nekem, hogy veszélytelen, a fű is ugyanúgy szét cseszi a szociális képességeket, mint az alkohol. De akkor volt a legkezelhetetlenebb a gyerek, ha elvonási tónetei voltak. Szóval fűvel kezdte és durvább lett a vége, én egyensen következtetek, megunta a fűvet, durvább kellet neki. Ennyi, egyszerű, mint a faék és a végeredmény a társadalom legalja.

Higyétek el, nem a levegőbe beszél az értelmesebbike a kábszerekkel kapcsolatban.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. augusztus 03. 00:17 #204
ganja
ganja
új tag
wrestlingfan szerintem a haverod nem füvet szívott ,hanem szintetkius füvet vagyis herbált ,na az okoz olyan mértékű függőséget ,hogy lopásra készteti az embert ,az kannabinoidok kevésbé addaktívak ,mint mondjuk a koffein ,magyarul nehezebb rászokni ,mint az energiaitalra és tény ,hogy vannak akik keményebb dolgokra váltanak ,de ez nem a fű hibája ,ők ha nem létezne fű ,akkor rá szoknának ,sőt a ha ezt az elméletet nézzük ,akkor a csoki a legnagyobb kapudrog hisz mindeni azzal kezdi smileeee.gif
2013. augusztus 03. 12:00 #205
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Meg még büszke is magára...Gratulálok neki
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. augusztus 03. 21:46 #206
- törölt felhasználó -    
Emberek, az normális, hogy én már szavakat sem találok erre az utolsó kis izére?! blink.gif És íme, egyesek még mindig ŐT tartják a példaképüknek, akik - csak úgy megjegyzem - lehetnek 10-12 évesek. omg.gif És tudom, hogy Miley nem olyan hülye, hogy ezt nem tudja fölfogni. Ezzel akar példát mutatni? Úristen. Nem hiszem el, hogy mi lett belőle. Egy utolsó, semmirekellő szemétláda. És akkor még erre büszke is. Nem tudom, hogy ilyenkor hol van neki apuci meg anyuci, esetleg a testvérei, vagy éppen a PÁRJA, Liam! Nem hiszem el, hogy ők ezt normálisnak találják. Undorom már csak a látványától is, pedig régebben egy életet jelentett nekem ez a lány.. Felfoghatatlan.
2013. augusztus 04. 00:08 #207
ganja
ganja
új tag
abban igazad van h nem kéne ,hogy ratyi amcsi sztárok legyenek a gyerekek példaképei biggrin.gif ,de mileynek ,meg abban van igaza ,hogy a gyilkos alkholol helyett ,ami családokat tett tönkre embereket ölt meg és nyomorított meg inkább füvezz ...
2013. augusztus 04. 09:00 #208
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Inkább befoghatná már, jó időre, mert csak hülyeségeket nyilatkozik úton útfélen. Gondolkozhatna, mielőtt birkaságokat jelent ki. Annyira ostoba ez a csaj, hogy az már nekem fáj.
2013. augusztus 04. 10:47 #209
Muffin00
Muffin00
DEADINSIDE

StátuszTHINK BEFORE YOU SPEAK.!
Hozzászólás: 1246
Csatolások: 5
Azonosító: 184856
szerintem mondjuk az alkohol kevésbé káros mint a fű de avval sincs semmi gond!! nme fog belehalni senki! én nagyon imádom Miley-t, a példaképem és az is marad!smileeee.gif<33*-*
2013. augusztus 04. 13:47 #210
ganja
ganja
új tag
muffin krvára károsabb az alkohol mint a fű de mind1 halj meg hülyén
2013. augusztus 04. 14:39 #211
Chachi_G.124
Chachi_G.124
사랑 ♥

StátuszExotic Szív, Exotic Lélek, Exotic leszek, amíg csak élek! ♥
Hozzászólás: 1398
Azonosító: 198980
Jézusom, hogy megváltozott, még régen normálisan viselkedett, normális ruhákban járt-kelt az utcán, nem drogozott. Mi lett veled Miley??
2013. augusztus 04. 14:41 #212
Chachi_G.124
Chachi_G.124
사랑 ♥

StátuszExotic Szív, Exotic Lélek, Exotic leszek, amíg csak élek! ♥
Hozzászólás: 1398
Azonosító: 198980
Muffin00 szerintem meg mindkettő veszélyes! Nézz rá Miley-ra és észreveszed!!
2013. augusztus 04. 16:57 #213
miley98
miley98
visszatérő vendég

Státusz'Hogyha senki sem utál, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz!'
Hozzászólás: 375
Azonosító: 165455
Sztem meg inkabb alkohol
2013. augusztus 04. 17:27 #214
DorcsiNegró
DorcsiNegró
visszatérő vendég

StátuszI Lovee you^^ ♥♥
Hozzászólás: 248
Azonosító: 205245
Hadd mondjon amit akar! Ő élete!! Miley forever ♥
2013. augusztus 04. 21:09 #215
ganja
ganja
új tag
csak annyit írkáltok ide bmeg h csak az alkohol csak az alkohol átbaszta a csicska média az agyatok,na linkeljetek egy normális kutatásról linket ,ami be bizonyítja h kevésbé ártalmas minta fű hajrá!
2013. augusztus 05. 11:11 #216
csibu
csibu
visszatérő vendég
Hozzászólás: 445
Azonosító: 183631
Teljesen elzűllött.
2013. augusztus 05. 20:30 #217
- törölt felhasználó -    
Jó. Ez aztán a példamutatás. Komolyan, csak gratulálni tudok. Tegye tönkre az életét nyugodtan, hadd sajnálják majd a rajongói, mikor idő előtt meghal.
2013. augusztus 05. 21:22 #218
vodka-and-louboutins
vodka-and-louboutins
új tag

StátuszEvery touch becomes infectious..
Hozzászólás: 70
Azonosító: 207754
wrestlingfan teljesen igazad van!
2013. augusztus 06. 00:58 #219
ganja
ganja
új tag
fogjátok már fel h a fűtől nemlehet meghalni úristen mekkora balfasz gyűlekezet ez az oldal ,nem csodálkozom h itt tart ez az ország
2013. augusztus 06. 11:00 #220
Kriszta5
Kriszta5

StátuszFogadd el magadat olyannak amilyen vagy!!!
Hozzászólás: 1235
Azonosító: 203214
Én egyiket sem választanám!!
12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok