Zendaya Coleman: „Fiús lány vagyok”
2013. augusztus 01. 21:48
Szerintem inkább laza, mint fiús lány
Miért lenne ő tinir*banc? Azért, mert csinosan öltözködik, és kisminkeli magát? Ha az ember, szeretne, egy kicsit csinosan kinézni, mert éppen olyan kedve van, és felvesz magassarkút, kicsit kisminkeli magát, attól ő már r*banc?
2013. augusztus 01. 21:55
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Még egy fantasztikus példa, hogy fiús lányok nemzedéket neveljenek az emberekből... miért nem lehet egy lánynak lányosan öltöznie?
Ja, és szedesse ki a szemöldökét. A melegítőnadrág magassarkúval pedig elég nagy ízlésficamra utal.
Ja, és szedesse ki a szemöldökét. A melegítőnadrág magassarkúval pedig elég nagy ízlésficamra utal.
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. augusztus 01. 22:11
|
|
Csenguszzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.06. Hozzászólás: 270 Csatolások: 1 Azonosító: 205365 offline
|
Hát köszönjük
szerintem ha nem tudtam volna meg akkor szomorú lettem volna
2013. augusztus 01. 22:17
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Fiús lány? Hahahahahahaha ha. Ha.
News flash: attól, hogy szereted a melegítőnadrágot, mert kényelmes, még nem leszel fiús lány. Csak egyszer találkozna velem, akkor felvilágosulna.
News flash: attól, hogy szereted a melegítőnadrágot, mert kényelmes, még nem leszel fiús lány. Csak egyszer találkozna velem, akkor felvilágosulna.
2013. augusztus 01. 22:24
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Ez a melegítő, magassarkú dolog most lepipálta a szandál+zokni kombót. De komolyan. Szerintem inkább húznék fel egy szemeteszsákot, mint hogy melegítőt vegyek fel magassarkúval.
Egyébként meg eddig baromira nem tűnt fel, hogy ő fiú lány lenne. Szeritem az nem itt kezdődik.
Egyébként köszönjük a hasznos tippeket, de nem biztos, hogy mindenkinek arra van pénze, hogy az új tanév előtt leváltsa az egész ruhatárát...
Egyébként köszönjük a hasznos tippeket, de nem biztos, hogy mindenkinek arra van pénze, hogy az új tanév előtt leváltsa az egész ruhatárát...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 01. 23:48
Amikor elolvastam a melegítő magassarkú el is gondoltam Zendayán
Szinte igyekeztem visszatartani a hányást. Amúgy látom nem nekem nem tűnt fel, hogy ő fiús-lány.
2013. augusztus 02. 09:53
A suliban a tanulás a lényeg, nem az hogy milyen ruhában mész, de szerintem Zendayának tényleg jó stílusa van. A 2. nyilatkozatával teljesen egyet tudok érteni.
2013. augusztus 02. 10:58
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
Szerintem Dayának nagyon szép a stílusa.
2013. augusztus 02. 11:00
Idézet
Első napra a suliba ne vedd fel rögtön a legújabb cuccaidat, inkább keverd a régit és az újat!
én így szoktam,amúgy is.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.