Zendaya Coleman: „Fiús lány vagyok”
2013. augusztus 01. 19:53
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Szerintem ez stílus kérdése is. Páldául én inkább lányosabb vagyok. Soha nem vennék fel melegítőnadrágot, de ahogy mondtam, stílus kérdése. Kinek mi tetszik.
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. augusztus 01. 20:22
|
LLiillllaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.21. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 206774 offline
|
A stílusát egyszerűen imádom :-*
2013. augusztus 01. 20:31
|
|
SztárForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 207908 offline
|
Imádom a stílusát
2013. augusztus 01. 20:37
|
|
Noémi16~ Moonwalker ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 981 Csatolások: 17 Azonosító: 181664 offline
|
Én nem fogok melegítőben suliba menni, még ha ő mondja sem. Nem azért mert divat-megszállott vagyok, nem foglalkozok azzal egy óráig hogy hogy nézek ki, csak hát suliba azért..... Főleg magassarkúval....
Elody
2013. augusztus 01. 20:43
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Isten bocsássa meg bűnömet, de erről a csajról előbb jut eszembe a "plázap*csa" kifejezés, mintsem a fiúslány. Nem csak ízlésficammal áldotta meg a sors, de úgy látszik a fiúslány definíciójával sincs teljesen tisztában. Én speciel teljesen átlagosan öltözködöm - semmi kihívó ruha, csak szimpla nadrág, egy normális póló és egy normális kardigán egy balerina cipővel. Ám mégis fiúslánynak tartom magamat, mert nem igazán érdeklődöm a lányos dolgok iránt: utálok vásárolni (nekem az kín szokott lenni, ha pont ott vagyok anyum mellett, aki kitalálja, hogy megyünk vásárolni), nem vágyálmom havonta felújítani a ruhatáramat, nincs ötvenezer cipőm és nincs még ötvenezer táskám, sőt valahogy nem is érdekelnek. Romantikus filmek helyett sokkal inkább az akciófilmeket szeretem, amiben jó sokat lövöldöznek, és van benne izgulós eksön. Rajongok a fegyverekért - imádom őket! Nekem az a vágyálmom, hogy egyszer lehessen egy saját kilenc millisem és egy fegyvertartásim, amikkel kijárhatok a lőtérre lövöldözni. Nálam ez meríti ki a fiúslány fogalmát, és nem a melegítővel párosított magas sarkú topánka.
2013. augusztus 01. 20:54
|
|
sipoczannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 197949 offline
|
Beyla-nak teljesen igaza van.. 1. én szeretem Zendayat és a stílusát is bírom de az hogy melegítőgatyát suliba.. méghozzá magassarkúval -.- 2. nem hiszem hogy annyira fiús lány lenne.. az öltözködése és a viselkedése is messze kerüli ezt a fogalmat...
Beyla
2013. augusztus 01. 21:00
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
köszii
jó tippek
2013. augusztus 01. 21:15
Melegítő magassarkúval? Biztos, hogy Riri inspirálta, és nem a teniszvilág Lady Gagája, Bethanie Mattek-Sands?
2013. augusztus 01. 21:23
Istenem alapjáraton nem érdekelnek az ilyen cikkek de úgy érzem ide muszáj írnom. Ez a csaj minden csak nem fiús! Nálam a fiús-lány fogalma eléggé mást jelent, róla előbb jut eszembe egy divatr*banc. Még, hogy ő ad tippeket? Na ne már..és itt megállok mielőtt felhúznám magam, szerintem ez is épp eléggé böki a fanocskák csőrét valamint teljesen osztom Beya véleményét...
Beyla
2013. augusztus 01. 21:32
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
A fiús lány kinézetet úgy értette, hogy laza. Emberek.. ennyire azért ne... Én is egyébként szeretném felfrissíteni a szekrényemet, lehetőleg minél lazábbal, és egyben csajosabbakkal.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.