Ilyen bénán rappel Justin Bieber — videó
2013. augusztus 01. 23:29
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
basszátok már meg magatokat!! miért mindig csak a rosszat tudjál róéa írni? azt nem veszitek észre, hogy amíg ti itt utálatoskodtok, addig ő már xmillió beteg kisgyereknek segített?! ti hány rákos kisgyereknek segítettek már életetekben? kitalálom: 1-nek sem. mostmár igazán le lehetne szállni Justinról! tett ellenetek valamit, ami miatt állandóan csak utálkoztok? nem.
ő is csak egy ember! egy 19 éves kamasz.
NEKI IS VANNAK ÉRZÉSEI! igazán leakadhatnátok róla! sleep.gif és jöhetnek, a negatív hozzászólások, hogy én csak egy hülye Belieber vagyok, leszarom. szánalmasok vagytok...
utálók ti viszont aranyosak vagytok, hogy ennyit foglalkoztok Justinnal.wink.gif
#amúgymegminekjönideazakiutáljaJustinit?
Kedves OMB.18!
Az én anyukám a daganatos osztályon dolgozik! Én 15 évesen nyári munkán vagyok és amit szerzek pénzt, azt nem magamnak teszem el, hanem veszek azoknak a gyerekeknek belőle játékot vagy hasonlót. Ezt lassan 6 éve csinálom! Tehát sokkal több gyereken segítettem, mint a te Justinod!
Amúgy csak azért a rosszat tudják róla írni, mert ő nem csinál mostanában semmi jót! :S
ő is csak egy ember! egy 19 éves kamasz.
NEKI IS VANNAK ÉRZÉSEI! igazán leakadhatnátok róla! sleep.gif és jöhetnek, a negatív hozzászólások, hogy én csak egy hülye Belieber vagyok, leszarom. szánalmasok vagytok...
utálók ti viszont aranyosak vagytok, hogy ennyit foglalkoztok Justinnal.wink.gif
#amúgymegminekjönideazakiutáljaJustinit?
Kedves OMB.18!
Az én anyukám a daganatos osztályon dolgozik! Én 15 évesen nyári munkán vagyok és amit szerzek pénzt, azt nem magamnak teszem el, hanem veszek azoknak a gyerekeknek belőle játékot vagy hasonlót. Ezt lassan 6 éve csinálom! Tehát sokkal több gyereken segítettem, mint a te Justinod!
Amúgy csak azért a rosszat tudják róla írni, mert ő nem csinál mostanában semmi jót! :S
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 01. 23:37
Mercy06 ugyanezt akartam leírni. Utállom ha megelőznek.
2013. augusztus 02. 00:43
Hiszen senki se tökéletes.Azért a rappeléshez is tehetség kell,nem könnyű.Azért egy próbát megért,de szerintem nem fog máskor rappelni
2013. augusztus 02. 01:35
|
|
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline
|
Szerintem Eminem otthon ezt nézi végig vagy 50szer egy nap unalmában és jóót röhög rajta xDDDD én ezt tenném a helyébe mondjuk 5.jére már sírtam tőle.. az egész gyerek egy nulla. öcsii menjél haza barbizni
kretén vagy pasizni ugyis buzaa neeem!!
2013. augusztus 02. 07:04
|
|
Cicafülecskeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 199724 offline
|
Miért volt jó neki hogy leáslta Eminem slágerét?
VanessaVani
2013. augusztus 02. 07:39
|
|
bizsikeee222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193970 offline
|
Köztudott, hogy aki béna az manapság nem rappel jól. >,<
2013. augusztus 02. 07:55
|
|
s.z.i.l.v.i.a91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 197232 offline
|
Ez a gyerek egy valóravált rémálom -.-"
2013. augusztus 02. 07:59
Miért nem nyílik ki valamelyik koncertjén a színpadon egy csapó ajtó és rabolják el? ÖRÖKRE.
2013. augusztus 02. 08:02
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Szegény Eminem remélem nem hallotta ezt az "előadást". Nem hogy a nyomába sem ér, de ez egyszerűen borzalmas!
Szandiiii
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.