Meg a Phoenix is..de az nincs itt.
A legsikeresebb videoklipek: Fall Out Boy
2013. augusztus 01. 18:03
Szeretem ezt a bandát nagyon. Azok közül, amik itt vannak a Thnks fr th mmrs és a My songs know what you did in the dark a kedvencem.
2013. augusztus 01. 19:48
|
|
Emily Burtonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 196452 offline
|
Nagyon imádom őket a kedvenc együttesem minden számukat imádom de a kedvenceim a : Sugar, We’re Goin Down és a Dance Dance Meg az I Don't care
2013. augusztus 01. 20:28
|
vivi98vankovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.08. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 179769 offline
|
Kedvenceeeeeeeeeeeek!!!!!!
<3 a 2.-at nem ismerem, de a többinek már szinte kívülről fújom a szövegét.
2013. augusztus 02. 12:52
|
|
Boogiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.08. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 182925 offline
|
URISTEEEN! :DDDD Egyszerűen zseniálisak! Lenn van az összes megjelent számuk.. nagyon tetszett hogy a stílus ahonnan indultak mivé vált mostanra. Imádom a stílusukat és ahogy évről évre újjat tudnak vinni a számaikba.. Szeretem a Videóklippek felépítését, és hogy egyszerűen K*RVÁRA TEHETSÉGESEK! FOB fan vagyok, és rohadtul imádom őket!
2013. augusztus 02. 16:23
|
|
WWE DorkaFallen Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.09. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 99 Azonosító: 177495 offline
|
Először is gratula a cikkhez, nagyon jó lett.
Én szeretem a Fall Out Boy-t. Minden nap hallom a zenéjüket de nem azért mert én hallgatom hanem azért mert a nővérem éjjel-nappal azt hallgatja..
Szerintem nagyon tehetséges a négy fiú. Joe nagyon hülye, főleg az I Don'T Care-ben. Nagyon nagy... Ez nem sértésből mondom.... Pete, Patrick és Andy meg hozzák magukat... Nagyokat lehet nevetni egyes videó klipjeiken. Remélem sokáig együtt maradnak a fiúk. LET'S GO FOB... ♥
2013. augusztus 02. 18:32
Idézet (MaTeee @ 2013.08.01. 14:41)
Ők se a régiek már..
Eltelt 4 év, persze, hogy változtak. Andy levágatta a haját, Joe visszanövesztette, Patrick lefogyott (mert nem érezte jól magát a bőrében) Pete pedig leváltotta az emo stílusát. A hangzásuk is változott, másféle dalokat írnak, mert abban a stílusban, amit azelőtt képviseltek már nem tudtak újat mutatni, és kiégtek. Nem én mondtam, Pete. Annak ellenére, hogy már nem ugyanúgy néznek ki, ugyanazok az emberek maradtak. Pete még mindig grimaszol, és idétlenkedik a színpadon, Joe-val egyetemben, aki csinál olyan dolgokat, amiktől még mindig röhögőgörcsöt kapok. Kicsit felnőttesebbek lettek, Patrick megnősült, Pete gyereket nevel, Joe is megnősült, szóval már nem azok a hülye gyerekek, akik eddig voltak, de emberileg egyáltalán nem változtak. Szerintem ez a legfontosabb.
De egyébként szerintem a mostani stílusuk is nagyon illik rájuk, és mindent beleadtak az új albumba, úgyhogy nem tudok panaszkodni.
2013. augusztus 25. 20:53
My Songs Know What You Did In The Dark az örök kedvenc. Legjobb zenekar ami csak létezik. Imádom őket.
2013. szeptember 22. 09:52
|
|
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline
|
I Luv Pete Wentz <3 Imádom őőőket
♥
2013. október 12. 18:28
I DON'T CARE!!!!!!!!!!!!
Ja de azon kívűl amik itt vannak ezen az oldalon nekem a thnks fr th mmrs meg a my songs know what you did in the dark!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja de azon kívűl amik itt vannak ezen az oldalon nekem a thnks fr th mmrs meg a my songs know what you did in the dark!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. november 09. 14:48
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Köszi a cikket, nagyon jó lett!
Imádom ezt a bandát. Azt hiszem hivatalosan is ők az új kedvenceim.
Nincs egy darab rossz daluk sem, a klipjeik mind jók, az új albumukat pedig egyenesen imádom.
Nem mellesleg Patrick-ből igen helyes gyerek lett így a visszatérésükre..
Szerintem a Just One Yesterday a legjobb daluk.
Imádom ezt a bandát. Azt hiszem hivatalosan is ők az új kedvenceim.
Nincs egy darab rossz daluk sem, a klipjeik mind jók, az új albumukat pedig egyenesen imádom.
Nem mellesleg Patrick-ből igen helyes gyerek lett így a visszatérésükre..
Szerintem a Just One Yesterday a legjobb daluk.
2013. november 19. 17:27
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
FOB
2013. december 15. 11:04
nekem a just one yesterday a kedvencem. imádom őket (:
2014. április 03. 19:40
|
|
rekuska866új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.09. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 220927 offline
|
Jó válogatás, tényleg ezek a legjobb dalaik, mondjuk betennék még ide egy kettőt!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: