24. nap: egy dal ami a keresztneved első betűjével kezdődik
Hogy őszinte legyek, a nekem "v" betűvel kezdődik, ám nem igazán találtam valami olyasmit, ami passzolna vagy tényleg kedvelem. Úgy látszik az angol dalszövegekben nem igazán kedvelik a sima "v" betűt, de, ha mondani kellene valamit, akkor újabban egy Skillet számmal rukkolnék elő, a Vaporral.
25. nap: egy dal ami a vezetékneved első betűjével kezdődik
Ami a keresztnevem első betűjével kezdődik? Mivel a Skillet amúgy is nagyon nagy favorit, így tőlük választom a Monster dalocskát, amit amúgy is nagyon imádok.
26. nap: egy dal ami "you" szóval kezdődik
Áhh, egy abszolút kedvenc jön most, egy olyan, ami ezer éves dal, de egyszerűen képtelen vagyok betelni vele.
27. nap: egy dal ami felvidít
Elég sok dal van, ami mindig fel tud vidítani, vagy éppen megmosolyogtatni, ám amikor elmegy az életkedvem, akkor mindig meghallgatom Bon Jovitól az It's my life-ot, s máris teljesen másképp látom a világot. Hiszen az életem csak is az enyém, és csak én tudhatom azt, hogy milyennek szeretném.
28. nap: egy dal ami nagyon idegesít
Itt is szinte listát tudnék írni ezekről a zenei kreálmányokról, de ami legjobban idegesít, az Selena Gomez Love you like a love song számnak nevezett förmedvénye. Volt idő, amikor állandóan ismételte a rádió, én meg már hajat téptem kínomban. Kegyetlen idegesítő, és valaki még szereti is!
29. nap: egy dal (csak úgy válassz egyet!)
Csak úgy válasszak egyet? Rendben, akkor legyen a Skillettől (csak, mert olyan hatalmas rajongójuk vagyok
"Will you be there
As I grow cold
Will you be there when I'm falling down
Will you be there
My heart grows cold
Will you be there when I'm falling down"
30. nap: A kedvenc dalod (talán más lett, mint ami az első napon volt)
Hmmm... tényleg más lett.XD Bár a dalkihívás alatt számtalanszor Skillet balladákkal rukkoltam elő, ám most a One Republic All the right moves-ára voksolok.
Köszönöm szépen a topikot, egyszerűen fantasztikus volt, nagyon tetszett!

4 felhasználónak tetszik: