pontosan nem tudom, azt tudom, hogy egy magyar rock együttes száma volt, de pontosan nem emlékszem.
30 napos dalkihívás
2013. augusztus 19. 21:45
19. nap: a legjobb barátod kedvenc dala
pontosan nem tudom, azt tudom, hogy egy magyar rock együttes száma volt, de pontosan nem emlékszem.
már rég volt amikor megmutatta.
2013. augusztus 19. 22:01
19. nap - a legjobb barátod kedvenc dala: gőzöm nincs. xD
2013. augusztus 19. 23:52
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
19. nap: a legjobb barátod kedvenc dala
Hogy őszinte legyek, nekem a párom a legjobb barátom, és fogalmam sincs, hogy jelenleg melyik a legkedvencebb dala. Tuti, hogy egy Billy Talent szám lesz, de, hogy melyik... az egy nagyon jó kérdés. Általában csak énekelni szokta őket, de a címüket sosem mondja.
Hogy őszinte legyek, nekem a párom a legjobb barátom, és fogalmam sincs, hogy jelenleg melyik a legkedvencebb dala. Tuti, hogy egy Billy Talent szám lesz, de, hogy melyik... az egy nagyon jó kérdés. Általában csak énekelni szokta őket, de a címüket sosem mondja.
2013. augusztus 20. 00:20
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
20. nap: egy dal a kedvenc albumodról
számomra az örök kedvenc a Jonas Brothers Little Bit Longer albuma marad, arról pedig a kedvenc dalom a When You Look Me in the Eyes (igaz, hogy ez a szám a korong bónusz száma), mai napig rengetegszer meghallgatom
számomra az örök kedvenc a Jonas Brothers Little Bit Longer albuma marad, arról pedig a kedvenc dalom a When You Look Me in the Eyes (igaz, hogy ez a szám a korong bónusz száma), mai napig rengetegszer meghallgatom
2013. augusztus 20. 00:30
|
|
Seherezade1050Straw Hat Pirate |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 26818 Csatolások: 137018 Azonosító: 170292 offline
|
Nekem a kedvenc albumom Lady Gagától a The Fame Monster, arról pedig a Bad Romance örök kedvenc.
Nekem a kedvenc albumom Lady Gagától a The Fame Monster, arról pedig a Bad Romance örök kedvenc.
2013. augusztus 20. 07:50
Nekem örök kedvenc a Headstrong, Tizzytől. Kedvenc dalom az albumról pedig a Not Like That, de ám mindegyiket imádom.
Nekem örök kedvenc a Headstrong, Tizzytől. Kedvenc dalom az albumról pedig a Not Like That, de ám mindegyiket imádom.
2013. augusztus 20. 11:10
Hm... van több kedvenc albumom, de akkor a One Direction-Take Me Home-ot mondanám, arról pedig a Little Things-et.
Hm... van több kedvenc albumom, de akkor a One Direction-Take Me Home-ot mondanám, arról pedig a Little Things-et.
2013. augusztus 20. 11:13
|
|
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline
|
16. nap: az utolsó dal amit hallottál
pontosan nem emlékszem,de vagy Tarja-Passion And The Opera ( Warm Up 2007) vagy Metallica-I Disappear
pontosan nem emlékszem,de vagy Tarja-Passion And The Opera ( Warm Up 2007) vagy Metallica-I Disappear
1 felhasználónak tetszik:
Jody
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.