16. nap: az utolsó dal amit hallottál
Dolhai Attila - Romantika
30 napos dalkihívás
2013. augusztus 17. 00:20
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
17. nap Amire majd először akarok táncolni az esküvőmön!
Óó, ez nagyon könnyű, pont egy órája írtam a milyen zenét hallgatsz topicba! Már 3 éve kiválasztottam ezt a remekművet, és senki és semmi nem fog eltántorítani ettől a tervemtől!
Nelo - On top of love
Óó, ez nagyon könnyű, pont egy órája írtam a milyen zenét hallgatsz topicba! Már 3 éve kiválasztottam ezt a remekművet, és senki és semmi nem fog eltántorítani ettől a tervemtől!
Nelo - On top of love
2013. augusztus 17. 00:24
17. nap: a dal, amire először akarsz majd táncolni az esküvődön
Nem tervezek férjhez menni. Egyébként pedig ha lenne is esküvőm, biztosan nem a szokványos lenne.
Nem tervezek férjhez menni. Egyébként pedig ha lenne is esküvőm, biztosan nem a szokványos lenne.
2013. augusztus 17. 01:15
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
17. nap: a dal, amire először akarsz majd táncolni az esküvődön:
Ezen a témán énsem gondolkodok,és nemis tervezek egyhamar szóval daltsem tudnék választani,mivel nekem tutira metálos esküvőmlesz szóval...
,bár mondjuk egy Pohjoláraszivesen nyomnám a metálos haverokkal
Ezen a témán énsem gondolkodok,és nemis tervezek egyhamar szóval daltsem tudnék választani,mivel nekem tutira metálos esküvőmlesz szóval...
2013. augusztus 17. 09:29
17. nap: a dal, amire először akarsz majd táncolni az esküvődön
Nehéz kérdés, nagyon. De hirtelen a OneRepublic - Something I Need jutott eszembe, valahogy annyira megfogott a hangulata.
Nehéz kérdés, nagyon. De hirtelen a OneRepublic - Something I Need jutott eszembe, valahogy annyira megfogott a hangulata.
2013. augusztus 17. 09:43
17. nap: a dal, amire először akarsz majd táncolni az esküvődön:
ezen még nem gondolkodtam, szóval nem tudok dalt írni.
ezen még nem gondolkodtam, szóval nem tudok dalt írni.
2013. augusztus 17. 09:48
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
17. nap: a dal, amire először akarsz majd táncolni az esküvődön?
Rég eldöntöttem hogy nem megyek férjhez. Szóval ezt a napot kihagyom most kivételesen^^"
Rég eldöntöttem hogy nem megyek férjhez. Szóval ezt a napot kihagyom most kivételesen^^"
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. augusztus 17. 10:43
17. nap
Nem hinném, hogy lesz majd esküvőm, mellesleg sokáig nem is volt olyan dal amire azt mondtam volna, hogy erre szeretnék táncolni, de pár nappal ezelőtt megtaláltam azt a dalt,és azóta erre a napra vártam, hogy letudjam írni.Tehát a dal:
Nick Perito- The Green Leaves Of Summer (A Becstelen Brigantyk egyik zenéje)
Nem hinném, hogy lesz majd esküvőm, mellesleg sokáig nem is volt olyan dal amire azt mondtam volna, hogy erre szeretnék táncolni, de pár nappal ezelőtt megtaláltam azt a dalt,és azóta erre a napra vártam, hogy letudjam írni.Tehát a dal:
Nick Perito- The Green Leaves Of Summer (A Becstelen Brigantyk egyik zenéje)
1 felhasználónak tetszik:
Jody
2013. augusztus 17. 10:49
17. nap: A dal, amit majd amire először akarsz majd táncolni az esküvődön
Christina Perri ft. Steve Kazee - A Thousand Years /Part 2/
Christina Perri ft. Steve Kazee - A Thousand Years /Part 2/
2013. augusztus 17. 11:21
17. nap: A dal, amire először akarsz majd táncolni az esküvődön.
Crowded House - Don't Dream It's Over talán, mivel attól a daltól mindig rám jön a lassúzhatnék. Bár az igazat megvallva ezen még nem nagyon gondolkodtam, úgy érzem ráérek még.
Crowded House - Don't Dream It's Over talán, mivel attól a daltól mindig rám jön a lassúzhatnék. Bár az igazat megvallva ezen még nem nagyon gondolkodtam, úgy érzem ráérek még.
2013. augusztus 17. 11:30
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
17. nap: A dal, amire először akarsz majd táncolni az esküvődön
Egyelőre nem tervezek ilyesmit, de hogyha csoda folytán bekopogtatna James Dean, vele mindenképp ropnék egyet-kettőt:
U2 - Beautiful Day
Egyelőre nem tervezek ilyesmit, de hogyha csoda folytán bekopogtatna James Dean, vele mindenképp ropnék egyet-kettőt:
U2 - Beautiful Day
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.