30 napos dalkihívás
2013. augusztus 09. 13:55
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
2013. augusztus 09. 14:21
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
9. nap: egy dal amiről valaki eszedbe jut
Talán csak egyetlen egy dal van, amiről valaki eszembe jut. Valahogy a dalokat nem szoktam emberekhez párosítani, ám a húgom förmedvényeit hallgatván tényleg a húgom szokott eszembe jutni, ám egy olyan dalt választottam, amit nagyon kevesen ismernek, nagyon kevesen hallottak, sőt talán még az előadóról sem hallott senki sem. Ez az Ivyrise - Line up the stars szerelmes balladája lenne, amit akárhányszor hallgathatok meg akárhány év múlva, biztos, hogy a párom fog eszembe jutni róla. Tetszik a szám mondanivalója, a rejtett líraiság a dalszövegben és a frontember hangját is hihetetlenül kellemes hallgatni. A klip pedig csak ráadás, hogy gyönyörű és szívszorongató története van.
Egyébként ők maguk is britek, s az első példa arra, hogy ezek az egydés meg litlömikszes nyomiságok elnyomják az ilyen kaliberű bandákat. Basszus, milyen befutottak lehetnének, ha lenne lehetőségük feltörni az élre!
Talán csak egyetlen egy dal van, amiről valaki eszembe jut. Valahogy a dalokat nem szoktam emberekhez párosítani, ám a húgom förmedvényeit hallgatván tényleg a húgom szokott eszembe jutni, ám egy olyan dalt választottam, amit nagyon kevesen ismernek, nagyon kevesen hallottak, sőt talán még az előadóról sem hallott senki sem. Ez az Ivyrise - Line up the stars szerelmes balladája lenne, amit akárhányszor hallgathatok meg akárhány év múlva, biztos, hogy a párom fog eszembe jutni róla. Tetszik a szám mondanivalója, a rejtett líraiság a dalszövegben és a frontember hangját is hihetetlenül kellemes hallgatni. A klip pedig csak ráadás, hogy gyönyörű és szívszorongató története van.
Egyébként ők maguk is britek, s az első példa arra, hogy ezek az egydés meg litlömikszes nyomiságok elnyomják az ilyen kaliberű bandákat. Basszus, milyen befutottak lehetnének, ha lenne lehetőségük feltörni az élre!
2013. augusztus 09. 14:44
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
9. nap: Egy dal amiről valaki eszedbe jut
Calvin Harris ft. Ellie Goulding - I Need Your Love. Akárhányszor hallgattam, de csak ha még dúdoltam is, tuti, hogy szembejött velem Ő, szóval mostanában csak négyfal közt szoktam hallgatni.
Calvin Harris ft. Ellie Goulding - I Need Your Love. Akárhányszor hallgattam, de csak ha még dúdoltam is, tuti, hogy szembejött velem Ő, szóval mostanában csak négyfal közt szoktam hallgatni.
2013. augusztus 09. 15:10
Bruno Mars - Locked Out Of Heaven
Bruno Mars - Locked Out Of Heaven
2013. augusztus 09. 15:55
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Placebo - Protège Moi
a plátói szerelmek csodái: hiába nőttem fel, és élek kapcsolatban, még a mai napig üldöz az emléke, hiszen ő tényleg egyfajta lelkitárs volt a számomra, még ha azt sem tudta, hogy létezem...
Placebo - Protège Moi
a plátói szerelmek csodái: hiába nőttem fel, és élek kapcsolatban, még a mai napig üldöz az emléke, hiszen ő tényleg egyfajta lelkitárs volt a számomra, még ha azt sem tudta, hogy létezem...
2013. augusztus 09. 16:20
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
9. nap
Amiről valaki eszembe jut.
Avenged Sevenfold - So far away
Amiről valaki eszembe jut.
Avenged Sevenfold - So far away
2013. augusztus 09. 17:43
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Húú, jól lemaradtam, bele is pirultam a szégyenbe!
5. nap Egy dal, ami megríkat
Cage The Elephant - Shake Me Down, illetve Kodaline - All I Want.
Utóbbi inkább videóval együtt teszi az emberre a legnagyobb hatást, de magában a szöveg, a dallam, az énekes hangja mind nagyon meghatóak szerintem.
6. nap Egy dal, ami megnevettet
Bármelyik Monty Python-dal, amit valaha hallottam.
7. nap Egy dal, amit utálok
Ide nem tudok sajnos mit írni, mert nem szoktam olyan dalokat hallgatni, amit nem szeretek. Ez mondjuk elég értelmetlenül hangzik, de hiába hallok rádiós szemetet, akkor se hagy bennem olyan mély nyomot, hogy utáljam. Sokszor kell egy dalt meghallgatni, hogy aktívan utáljad.
8. nap Egy dal, ami folyton beleragad a fejembe
Vampire Weekend - Diane Young
Annyira fülbemászó, nem győzöm dudorászni magamban.
9. nap Egy dal, ami eszembe juttat valakit
Sebő Együttes - Hallod-e te sötét árnyék (Orbán Ottó verse)
Anyukám jut erről eszembe, mert egyszer azt mondta, hogy azt szeretné, ha ez szólna a temetésén. Akkor nagyon elszomorodtam, mert rám nehezedett a gondolat, hogy egyszer nem lesz majd anyukám.
5. nap Egy dal, ami megríkat
Cage The Elephant - Shake Me Down, illetve Kodaline - All I Want.
Utóbbi inkább videóval együtt teszi az emberre a legnagyobb hatást, de magában a szöveg, a dallam, az énekes hangja mind nagyon meghatóak szerintem.
6. nap Egy dal, ami megnevettet
Bármelyik Monty Python-dal, amit valaha hallottam.
7. nap Egy dal, amit utálok
Ide nem tudok sajnos mit írni, mert nem szoktam olyan dalokat hallgatni, amit nem szeretek. Ez mondjuk elég értelmetlenül hangzik, de hiába hallok rádiós szemetet, akkor se hagy bennem olyan mély nyomot, hogy utáljam. Sokszor kell egy dalt meghallgatni, hogy aktívan utáljad.
8. nap Egy dal, ami folyton beleragad a fejembe
Vampire Weekend - Diane Young
Annyira fülbemászó, nem győzöm dudorászni magamban.
Sebő Együttes - Hallod-e te sötét árnyék (Orbán Ottó verse)
Anyukám jut erről eszembe, mert egyszer azt mondta, hogy azt szeretné, ha ez szólna a temetésén. Akkor nagyon elszomorodtam, mert rám nehezedett a gondolat, hogy egyszer nem lesz majd anyukám.
2013. augusztus 09. 18:41
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Eminem ft. Dido - Stan
Eminem ft. Dido - Stan
2013. augusztus 09. 18:45
|
|
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1724 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline
|
8. nap: egy dal ami folyton beleragad a fejedbe
Imagine Dragons-Radioactive
Imagine Dragons-Radioactive
9 felhasználónak tetszik:
patrícia4,
MadHatter,
VampireBella,
coke.,
Alison Lerman,
MissAjsa.,
Appalache,
Jody,
icarlyluv
2013. augusztus 09. 20:49
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
9. nap
Christina Aguilera - Hurt
Christina Aguilera - Hurt
8 felhasználónak tetszik:
TizzyHeart,
coke.,
MadHatter,
patrícia4,
Seherezade1050,
Beyla,
barbyyy,
Jody
2013. augusztus 09. 22:40
|
|
LeahRyanSverige♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 2317 Csatolások: 601 Azonosító: 142308 offline
|
P. Mobil - Ha újra kezdeném (meg úgy az összes P.Mobil szám...)
P. Mobil - Ha újra kezdeném (meg úgy az összes P.Mobil szám...)
2013. augusztus 10. 07:33
|
|
Seherezade1050Straw Hat Pirate |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 26818 Csatolások: 137018 Azonosító: 170292 offline
|
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.