30 napos dalkihívás
2013. augusztus 07. 13:55
|
|
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1724 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline
|
6-nap Carboonfols-Donkey
2013. augusztus 07. 15:22
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
7. nap: egy dal amit utálsz:
Az összes Selenácska Bibörke és a többi "zenének"nevezett nyávogást aminek semmi érteleme!
Az összes Selenácska Bibörke és a többi "zenének"nevezett nyávogást aminek semmi érteleme!
2013. augusztus 07. 18:12
7. nap: egy dal amit utálsz
Túl sok olyan dal van, amit ki nem állhatok, így sajnos most nem tudok egy konkrét címet fölsorolni.
Túl sok olyan dal van, amit ki nem állhatok, így sajnos most nem tudok egy konkrét címet fölsorolni.
2013. augusztus 07. 20:04
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Tuti én is közutálat tárgya leszek, bár annyian írtátok itt bíbőr bébijét, hogy nem szeretnék beállni a sorba, ám meg kell hagyni, hogy idegesítő egy dal, az biztos. Ám az én választásom Bella Thorne - TTYLXOX számára esett. Katasztrófa. Az még hagyján, hogy a kiscsaj rázza magát a klipben és egy értékelhető hangocska sem jön ki a torkán, de ez a dalszöveg...
Ritka sz*r szám, ritka sz*r előadóval és ritka sz*r hanggal.
Tuti én is közutálat tárgya leszek, bár annyian írtátok itt bíbőr bébijét, hogy nem szeretnék beállni a sorba, ám meg kell hagyni, hogy idegesítő egy dal, az biztos. Ám az én választásom Bella Thorne - TTYLXOX számára esett. Katasztrófa. Az még hagyján, hogy a kiscsaj rázza magát a klipben és egy értékelhető hangocska sem jön ki a torkán, de ez a dalszöveg...
2013. augusztus 07. 21:01
|
|
LeahRyanSverige♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 2317 Csatolások: 601 Azonosító: 142308 offline
|
Amelyik zenét nem szeretem, annak nem tudom a címét.
Ezt valamiért nem igazán szeretem, de tudom a címét.
Amelyik zenét nem szeretem, annak nem tudom a címét.
Ezt valamiért nem igazán szeretem, de tudom a címét.
1 felhasználónak tetszik:
Miti
2013. augusztus 07. 23:05
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Nos, én is írhatnám a Baby-t és ehhez hasonlókat, de azok csak simán idegesítenek, viszont van egy viszonylag régi dal, ami egyszerűen sérti a fülemet. Hát ez a zeneszám Samantha Fox - Touch Me lenne. Kiskorom óta képtelen vagyok túllépni azon, hogy tácsmí-tácsmí.
Valahogy az énekesnő hangja is irritálja a fülemet, a zenével együtt, pedig én általában nagyon szeretem a nyolcvanas évek popzenéjét, de ez a Touch Me nem megy le a torkomon, főleg ez a bugyuta dalszöveg nem. Szoktak is piszkálni vele a heverjaim. Elkezdik nekem énekelni.
Nos, én is írhatnám a Baby-t és ehhez hasonlókat, de azok csak simán idegesítenek, viszont van egy viszonylag régi dal, ami egyszerűen sérti a fülemet. Hát ez a zeneszám Samantha Fox - Touch Me lenne. Kiskorom óta képtelen vagyok túllépni azon, hogy tácsmí-tácsmí.
2013. augusztus 07. 23:22
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
7. nap
Rengeteg dal van amit utálok, de talán amit legjobban az ez a szám.
Rengeteg dal van amit utálok, de talán amit legjobban az ez a szám.
2013. augusztus 08. 08:23
8.Nap: Robin Thicke – Blurred Lines
Seherezade1050
2013. augusztus 08. 08:40
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
2013. augusztus 08. 09:07
|
|
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline
|
7. nap: egy dal amit utálsz:
Kállay Saunders - My Baby ( Hirtelen a sok közül ez ugrott be )
Kállay Saunders - My Baby ( Hirtelen a sok közül ez ugrott be )
Shawool Lilla
2013. augusztus 08. 10:00
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
8. nap: Egy dal ami folyton beleragad a fejedbe?
Guns N' Roses ~ You Could Be Mine
Folyamat azon veszem észre Magam hogy ezt dúdolom. "...When I come home late at night don't ask me where I've been. Just count your stars I'm home again..."
Guns N' Roses ~ You Could Be Mine
Folyamat azon veszem észre Magam hogy ezt dúdolom. "...When I come home late at night don't ask me where I've been. Just count your stars I'm home again..."
2013. augusztus 08. 10:10
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
8. nap: egy dal ami folyton beleragad a fejedbe:
Tarjus-Victim Of Ritual,Ensiferum-One More Magic Potion
Minden egyes órában egymás után dúdolom vagy a jobbik eset éneklem ezt a 2 dalt a VOR pedig pontosan egy imádnivaló fülbemászó dal
Tarjus-Victim Of Ritual,Ensiferum-One More Magic Potion
Minden egyes órában egymás után dúdolom vagy a jobbik eset éneklem ezt a 2 dalt a VOR pedig pontosan egy imádnivaló fülbemászó dal
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.