Selena Gomez másnaposan tántorgott
2013. augusztus 01. 00:08
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Alapjáraton nem rajongok Selenáért, és ezt a legtöbben tudják, de azt sem szeretem, ha hülyeségeket irkálnak, (kommentekre célzok).
Nem azért "esett el", mert részeg vagy másnapos volt, valójában ha megnézitek, nem is esett el, hanem lehajolt valamiért, amit elejtett. Hallatszik a csattanás is, meg látni, hogy ott van valami rózsaszín ki dolog mellette, gondolom a mobilja. Szóval nem kiborult a kocsiból, mint ahogy az egyesek írták.
Azt nem állítom, hogy teljesen józan volt, ő maga mondja is, hogy nincs jól, meg tényleg térdre esik, amikor lehajol, de azért érhetően beszélt, magától besétált, nem kellett támogatni.
Nem állítom, hogy jó dolog, az ivászat, de bizonyos szinten hozzátartozik a bulihoz. Szerintem is gusztustalan, ha egy lány ( persze fiú is) a sárga földig issza magát, ennek ellenére én is voltam már másnapos, nem brutálisan, de azért éreztem az estét. Néha-néha mindenki elengedheti magát, ráadásul szülinapja volt, és most komolyan ki ne akarná szeszes itallal megünnepelni a felnőtté válását? Szerintem ez teljesen normális.
A másik meg, hogy manapság fiatalabbak sokkal durvább bulikban vesznek részt. Voltam már olyan buliban, ahol rendesen ment a pia és a fű. Ráadásul nem egy nálam fiatalabb ismerősöm itta le magát annyira, hogy másnap fogalma sem volt róla, hogyan került haza. Nem azt mondom, hogy ezek jó dolgok, de sajnos átlagos dolgok. Selena is ember, csak rá egy kicsit több figyelem irányul, mint másokra.
Az első dolog ami szemetszúrt : Nina
Nem azért "esett el", mert részeg vagy másnapos volt, valójában ha megnézitek, nem is esett el, hanem lehajolt valamiért, amit elejtett. Hallatszik a csattanás is, meg látni, hogy ott van valami rózsaszín ki dolog mellette, gondolom a mobilja. Szóval nem kiborult a kocsiból, mint ahogy az egyesek írták.
Azt nem állítom, hogy teljesen józan volt, ő maga mondja is, hogy nincs jól, meg tényleg térdre esik, amikor lehajol, de azért érhetően beszélt, magától besétált, nem kellett támogatni.
Nem állítom, hogy jó dolog, az ivászat, de bizonyos szinten hozzátartozik a bulihoz. Szerintem is gusztustalan, ha egy lány ( persze fiú is) a sárga földig issza magát, ennek ellenére én is voltam már másnapos, nem brutálisan, de azért éreztem az estét. Néha-néha mindenki elengedheti magát, ráadásul szülinapja volt, és most komolyan ki ne akarná szeszes itallal megünnepelni a felnőtté válását? Szerintem ez teljesen normális.
A másik meg, hogy manapság fiatalabbak sokkal durvább bulikban vesznek részt. Voltam már olyan buliban, ahol rendesen ment a pia és a fű. Ráadásul nem egy nálam fiatalabb ismerősöm itta le magát annyira, hogy másnap fogalma sem volt róla, hogyan került haza. Nem azt mondom, hogy ezek jó dolgok, de sajnos átlagos dolgok. Selena is ember, csak rá egy kicsit több figyelem irányul, mint másokra.
Az első dolog ami szemetszúrt : Nina
2013. augusztus 01. 00:17
Megengedheti magának születésnapjakor,hiszen jól kell éreznie magát
2013. augusztus 01. 00:19
Egy hét folyamatos bulizás után csoda, hogy nem alszik napokig.
Ez a tántorgás nem sok embernek menne ennyi pia és tánc után. XD
2013. augusztus 01. 00:20
Ez a probléma a korán médiába került sztárokkal. Közel 20 éves korukra teljesen kezdnek kifordulni magukból.
2013. augusztus 01. 00:21
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Pff.. az itteni roma bulikról ne is beszéljünk. xd
21 éves, felnőtt akkor pedig mit várunk tőle? Neki is ki kell próbálni az életben a dolgokat, bár nem látom annyira másnaposnak. Lehet már előtte is kipróbálhatta az alkoholt. Engem nem zavar a dolog, hiszen már a 14 éves lányok többsége is ezt teszi, mert azt hiszik "nagylányok". Ez inkább aggasztóbb, mint ami Selenával a szitu.
21 éves, felnőtt akkor pedig mit várunk tőle? Neki is ki kell próbálni az életben a dolgokat, bár nem látom annyira másnaposnak. Lehet már előtte is kipróbálhatta az alkoholt. Engem nem zavar a dolog, hiszen már a 14 éves lányok többsége is ezt teszi, mert azt hiszik "nagylányok". Ez inkább aggasztóbb, mint ami Selenával a szitu.
2013. augusztus 01. 00:26
|
|
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline
|
tuira leejtet valamit mikor kinyitotta az ajtót de nem kérdés a másnaposság és az sem hogy mikor fölvette azt a rózsaszín dolgot előrezuhant
szerintem tök normális h 21 évesen ivott először és még volt benne annyi h beszéljen pár szót a rajongókkal is ezt is nagyon jól kezeli
2013. augusztus 01. 00:27
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Hát most 21 éves hagy rúgjon be ha akar ő dolga!Kicsit többet ivott a kelleténél ennyi ><
2013. augusztus 01. 00:28
Azzal teljes mértékben tisztában vagyok, hogy felnőtt, már nem gyerek, de a rajongói nagy részt kiskorúak, miből kifolyólag illene példát mutatnia.
2013. augusztus 01. 00:30
|
|
JessxL0Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 420 Csatolások: 114 Azonosító: 135665 offline
|
1. nem esett el! ha megnézitek, a földön semmi sincs, ám, ahogy száll ki valami rózsaszín kiesik a kezéből (kulcs, telefon, nemtudom), azt is lehet hallani, ahogy csattant. Nem mondom, hogy nem volt másnapos az 1 hét ünneplés után. Bocsánatot is kért, mondta, hogy nincs jól.
2. 21 éves lett, megengedheti magának, ő is csak ember. Nem arról híres, hogy minden 7végén mattrészeg.
2. 21 éves lett, megengedheti magának, ő is csak ember. Nem arról híres, hogy minden 7végén mattrészeg.
2013. augusztus 01. 00:30
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Omg...tényleg!
Valamit leejtett, látszik! Valami rózsaszín cucc, igen valószínű, hogy szájfény.
akkor semmi gond nincs Sel-lel!
2013. augusztus 01. 00:31
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Nem kéne túlozni, nem tántorgott részegen!
2013. augusztus 01. 00:40
Akkor ezek szerint a média kiszínezte egy kicsit a történetet!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: