Selena Gomez másnaposan tántorgott
2013. augusztus 06. 13:09
|
|
dragon_lajdy_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 200907 offline
|
Szerintem részeg volt, de ez már csak nézőpont kérdése
2013. augusztus 06. 15:11
|
|
HeniiKeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 208221 offline
|
És mivan akkor ha egy kicsit be volt csípve?! 21 éves, nehogy már ne bulizhasson..
És mi az hogy ő a nagy példakép? -.-
Ettől függetlenül lehet példakép..
Sztem életében egyszer mindenki belesz rúgvaa..
És mi az hogy ő a nagy példakép? -.-
Ettől függetlenül lehet példakép..
Sztem életében egyszer mindenki belesz rúgvaa..
2013. augusztus 06. 16:19
gratula neki a nagy berúgásáért. legalább nem menjen ki egy sztár iylen állapotban az utcára, ha egy csomó kiscsaj pédaképnek tartja....
2013. augusztus 06. 16:54
Úristen XD Amúgy eléggé megjátszottnak tűnt, szerintem csak elejtett valamit vagy ilyesmi.
2013. augusztus 06. 19:44
|
|
pannuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 180253 offline
|
Eléggé erőltetett összeesés volt ez...de inkább maradjon ott ahol van,és miután kijózanodik akkor menjen el ahová akar...mondjuk nem nagyon érdekel már Selena...ezzel a Justinos sztorival megutáltatta velem magát..
2013. augusztus 06. 20:04
|
|
AshleyBornúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.06. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 208428 offline
|
Egyébként csak elejtette a kulcs csomóját, vagy valami hasonló.
De ha másnapos is volt, akkor sem kell ennek ekkora feneket keríteni. Végül is most már hivatalosan is felnőtt, és csak jól akarta magát érezni, azon a pár napon.
De ha másnapos is volt, akkor sem kell ennek ekkora feneket keríteni. Végül is most már hivatalosan is felnőtt, és csak jól akarta magát érezni, azon a pár napon.
2013. augusztus 06. 22:46
Eléggé fel van fújva ez a dolog...Ebben a korban ez majdnem minden hétvégén előfordul. :S
2013. augusztus 06. 23:19
Úristen... Most mi lesz? Selena Gomez másnapos! Ajj komolyan... Neki is megjár ennyi... Különben is hányszor látni őt így? Egyszer se. Kivételes alkalom volt, és Selena-t ismerve az utolsó. Fiatal, had élvezze...
2013. augusztus 07. 10:21
|
|
csenge19950309új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.06. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 208441 offline
|
Sok volt a vodka kevés a sör.
2013. augusztus 07. 10:25
Szerintem elejtette a kulcsát vagy kikötődött a cipőfűzője vagy leesett a karkötője. Vagy valami.
Nem hinném , hogy másnapos. De akkor is szinte soha sincs berúgva.
Nem hinném , hogy másnapos. De akkor is szinte soha sincs berúgva.
2013. augusztus 07. 12:50
|
|
s.z.i.l.v.i.a91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 197232 offline
|
Fanny25,az is meglehet
2013. augusztus 07. 12:58
|
|
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline
|
persze nem másnapos azért takarja az egész fejét a haja mi?
Még a hangján is lehet hallani hogy másnapos sőt el is mondják a videóban ha jól hallottam.
De hát na 21. szülinapot meg kell ünnepelni és legalább nyilatkozott és ha jól értettem ő maga mondta hogy nincs valami jól.
Egyébként ez a "szinte soha nincs berúgva" dolog elég szánalmas kifogás. Ezzel kb azt mondod hogy igaz hogy nincs berúgva mindig de azért piál rendszeresen.
Egyébként poénos videó.
Egyébként ez a "szinte soha nincs berúgva" dolog elég szánalmas kifogás. Ezzel kb azt mondod hogy igaz hogy nincs berúgva mindig de azért piál rendszeresen.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: