Selena Gomez másnaposan tántorgott
2013. július 31. 22:55
Hogy őszinte legyek most látom először Sel-t ilyen állapotban. Persze, ez engem picit meglepett mivel ez nekem szokatlan. De úgy gondolom, hogy ez bárkivel megtörténhet, és ezért nem csalódtam benne. Sokat ivott? Igen. Engem nem érdekel. <3
2013. július 31. 22:59
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Ez nem gáz!
Mármint nem példaértékű, de had bulizza már ki magát a szülinapján, az az esés meg tényleg nem volt igazi esés, ráadásul bunkó sem volt az emberekkel, a legnormálisabban kezelte a helyzetet.
Mármint nem példaértékű, de had bulizza már ki magát a szülinapján, az az esés meg tényleg nem volt igazi esés, ráadásul bunkó sem volt az emberekkel, a legnormálisabban kezelte a helyzetet.
2013. július 31. 23:00
Jajj olyan gonosz vagyok , jót mosolyogtam mikor majdnem orra esett.
Egyébként , most mit mondjak. Én is biztos leszek ilyen állapotban , bevallom , legalább egyszer szeretnék is ...
Végül is , már felnőtt , és mikor nem ihatna ha nem most ? Amúgy én kifejezetten örülök ennek , hogy végre bele lehet kötni Selenába. (Akármennyire nem szeretem , aranyos volt mikor azt se tudta hol van , de azért köszöntgette az ajándékokat
)
Egyébként , most mit mondjak. Én is biztos leszek ilyen állapotban , bevallom , legalább egyszer szeretnék is ...
Végül is , már felnőtt , és mikor nem ihatna ha nem most ? Amúgy én kifejezetten örülök ennek , hogy végre bele lehet kötni Selenába. (Akármennyire nem szeretem , aranyos volt mikor azt se tudta hol van , de azért köszöntgette az ajándékokat
2013. július 31. 23:00
Idézet (TheDanush @ 2013.07.31. 22:58)
Büszke lehet magára, hogy 21 éves létére így leitta magát, remélem a feje csak úgy sajogót.
Miért lenne ez akkora nagy rosszaság? 35 évesen kell elkezdenie inni? Igen, másnapos volt, de ez nem csak a 21 év felettiek élik át.
2013. július 31. 23:02
|
eleanorjcaldervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 204298 offline
|
Ilyet!!ilyenekről miért kell cikket írni?én pedig tegnap csokifagyit ettem.Ki ír róla cikket?
2013. július 31. 23:03
Húha! Most aztán kövezzük meg! Nem tudom ti hol éltek, de szerintem a 16-25 éves korosztály ugyan így(hanem jobban) be szokott rúgni. Nincs ebben semmi rossz szerintem ez is hozzátartozik az élethez, főleg ha van mit ünnepelni akkor miért ne tehetné meg valaki?!
2013. július 31. 23:04
Hát ez nem az a tipikus orra esés volt holt részegen..de majdnem
2013. július 31. 23:06
És akkor mi van?
Ne játszuk itt a szendeszüzet, hogy ennyi évesen hogy merészelt inni..
2013. július 31. 23:06
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Elég nagy baj van veletek, ha azt gondoljátok, hogy ez természetes.
Undorító, mikor egy nő részeg!
Jó béna buli lehetett, ha be kellett rúgni ahhoz, hogy jól érezze magát.
Jó béna buli lehetett, ha be kellett rúgni ahhoz, hogy jól érezze magát.
2013. július 31. 23:09
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (ciel @ 2013.07.31. 23:06)
Miért, ha egy férfi részeg az teljesen elfogadható és normális? És én még azt hittem, hogy a 21. században élek egy olyan társadalomban, ahol női egyenjogúság van, de kösz, hogy gyorsan leromboltad naiv elképzeléseimet.
2013. július 31. 23:11
Ebben az egészben amúgy csak szerintem nincs semmi kivetnivaló? 21 éves, felnőtt nő, és ugyanúgy elengedheti magát (főleg a saját születésnapján), mint bárki más. Azzal meg szerintem értelmetlen jönni, hogy 'Háhá, a tökéletes, ártatlan jó kislány így-úgy'. Selena nem tökéletes, és igazándiból meglátásom szerint eddig se volt 'ártatlan, jó kislány'. Egyszerűen ilyen a természete, amit én személy szerint becsülök benne. Az meg, hogy ivott nem jelenti azt, hogy egyből alkoholista lesz, szóval szerintem nem kéne ennyire fennakadni a témán.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: