Selena Gomez másnaposan tántorgott
2013. augusztus 02. 02:15
|
|
JessxL0Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 420 Csatolások: 114 Azonosító: 135665 offline
|
21 éves lett. FELNŐTT! Nem csoda, hogy bulit csapott és másnapos volt. De NEM a másnaposság miatt "esett ki" az autóból. (Amúgy, még az sem tisztázott, hogy másnapos volt vagy fáradt, mivel ő mondja, hogy "Sorry, I´m so tired."). Ha mindenki kinyitná a gyönyörű szemét, akkor látná, hogy NEM esett ki, hanem lehajolt valamiért, ami kiesett a kezéből vagy az autóból. És azzal, hogy "széthullott állapotban sétált tovább" sem értek egyet, mert nem úgy néz ki, mint aki másnaposan tántorogna be, magától is szépen be tudott menni, kíséret nélkül.
Igen, Selenator vagyok, és nem bírom, hogy folyton valaki lemondja csak azért, mert a Starity-n van egy cikk, ami elferdíti a valóságot. Most már tudom, mit éreznek a Smilerek és Belieberek, mikor egy állításuk szerint "hamis" cikk jelenik meg (nem mondom, hogy mind, de van, ahol tényleg kiforgatják mások szavait), ahol kedvenc sztárjukat elhordják a sárga földig. Igen, én is kifejtem véleményem egy-két cikknél, ami nem a kedvenc sztáromról szól, de úgy néz ki, mintha egyes emberek csak azért kattintanának egy-egy cikkre, hogy lemondják a sztárokat. Pl. ott van az 1D. Nem a kedvenceim, sőt..de, ha megjelenik róluk egy cikk, rá se kattintok, mert nem érdekel. És ha valaki nekem esik azza, hogy csak azért írom ezt, mert Selena rajongó vagyok és esetleg nem látok ki a rózsaszínű felhőcskék mögül, nem érdekel!! Selenator vagyok, az is maradok és a véleményem attól szintén ugyanaz marad.
Igen, Selenator vagyok, és nem bírom, hogy folyton valaki lemondja csak azért, mert a Starity-n van egy cikk, ami elferdíti a valóságot. Most már tudom, mit éreznek a Smilerek és Belieberek, mikor egy állításuk szerint "hamis" cikk jelenik meg (nem mondom, hogy mind, de van, ahol tényleg kiforgatják mások szavait), ahol kedvenc sztárjukat elhordják a sárga földig. Igen, én is kifejtem véleményem egy-két cikknél, ami nem a kedvenc sztáromról szól, de úgy néz ki, mintha egyes emberek csak azért kattintanának egy-egy cikkre, hogy lemondják a sztárokat. Pl. ott van az 1D. Nem a kedvenceim, sőt..de, ha megjelenik róluk egy cikk, rá se kattintok, mert nem érdekel. És ha valaki nekem esik azza, hogy csak azért írom ezt, mert Selena rajongó vagyok és esetleg nem látok ki a rózsaszínű felhőcskék mögül, nem érdekel!! Selenator vagyok, az is maradok és a véleményem attól szintén ugyanaz marad.
2013. augusztus 02. 10:14
Meg amikor átvette az ajándékot akkor is lehetett látni hogy minden rendben.
2013. augusztus 02. 10:57
ennyi simán belefér, hiszen azelőtti nap volt a bulija, és szerintem elég nehéz lett volna, nem innia
x
2013. augusztus 02. 11:02
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
Jaj..egyszer 21 éves az ember most miért lenne baj ha egy kicsit több alkoholt ivott a szülinapján
2013. augusztus 02. 11:37
Jó,az ember egyszer lesz huszonegy éves. Az,hogy másnapos volt,egy dolog. Ezért nem kell rögtön ugrani.
Egyébként,most lett hivatalosan felnőtt,tehát már papíron is csinálhat ilyeneket..
Egyébként,most lett hivatalosan felnőtt,tehát már papíron is csinálhat ilyeneket..
2013. augusztus 02. 11:43
|
|
s.z.i.l.v.i.a91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 197232 offline
|
Csatlakozom a többiekhez
Egyszer lesz 21 az ember
2013. augusztus 02. 11:48
Ti tényleg elhiszitek azt a hülyeséget, hogy az emberek józan állapotukban így vesznek fel egy elejtett tárgyat?? Ezen besírtam.
Ha mindenki úgy hajolna le a kulcsáért hogy közben kiesik az autóból és dob egy puszit a földre, jól néznénk ki.
2013. augusztus 02. 12:02
|
|
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline
|
Szeretem Selenát, de nekem nem úgy tűnik, hogy lehajolt valamiért.
2013. augusztus 02. 12:28
|
|
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline
|
Ott lent volt valami rózsaszín kis izé.. azért hajult le.
Meg ha volt is benne, akkor is.. felnőtt lett!
Ennyi belefér
2013. augusztus 02. 13:09
|
|
Dóriiiiiiiiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 193596 offline
|
És akkor mi van? Ő is ember. Megérdemli.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: