ő legalább nem az utcán tántorgott hanem egyből bement a hotelba....
Selena Gomez másnaposan tántorgott
2013. augusztus 01. 12:40
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
Hát szerintem csak azt látta , hogy a betonnak egy ölelésre van szüksége ...
jaaaj könyörgöm ki az úr isten nem esik el legalább egyszer másnaposan??
2013. augusztus 01. 12:55
|
|
MimiBestfriendúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 202120 offline
|
ilyennek sem láttam még Selenát,de legalább nem durvább dolog történt
2013. augusztus 01. 12:57
Érdekes... ha más sztárral történik ilyen, Seleníta rajongói leszólják - ha viszont az ő kedvencükről van szó, akkor nagylány. Érdekes, nem?
Egyet kell értsek ciellel, mert szerintem is undorító, ha egy nő részeg, pláne, hogy egy olyan emberről van szó, aki teszi a jókislányt egyfolytában. Ráadásul hülyeség ennyit inni, főleg, h valószínűleg életében nem ivott még egy korty alkoholt sem. Ez az eset is bizonyítja: amilyen álszent a híresség, olyanok a rajongói is
És akinek nem inge, ne vegye magára, én sem hordom másét
Egyet kell értsek ciellel, mert szerintem is undorító, ha egy nő részeg, pláne, hogy egy olyan emberről van szó, aki teszi a jókislányt egyfolytában. Ráadásul hülyeség ennyit inni, főleg, h valószínűleg életében nem ivott még egy korty alkoholt sem. Ez az eset is bizonyítja: amilyen álszent a híresség, olyanok a rajongói is
2013. augusztus 01. 13:07
Azért ha belegondolunk, ezeknek a "sztároknak", akikért 10-12 évesek rajonganak, és tekintik a példaképüknek - mint például Selena -, azért bizonyos szinten nehéz, hiszen nekik is van magánéletük, és ha már itt volt a 21. születésnapja(nagykorú lett, ugye), akkor egyszer igazán berughat, ő baja. Azért nem egy alkoholistáról beszélünk. Viszont ezt látják a fiatal rajongói, ami ugyebár nem túl jó példa. Viszont akkor most hogy van? Selena-nak(és társainak) egész életében úgy kell élnie, hogy semmi rosszat nem csinálhat(most itt elsősorban olyan dolgokra gondolok, ami egyébként a velük egykorúaknál normális), mert lekapja egy fotós, a hír bejárja a világot, és az adott sztárt elkönyvelik egy botrányos valakinek!? Természetesen ők választották a sztárságot, viseljék a következményeit, de azért belegondolva nem lehet könnyű. (Nem mintha arra akarnám itt pazarolni a drága időmet, hogy Gomezt sajnálgassam). És azért mert egyszer így láttuk, még nem kell bántani, mindenkivel megeshet.(mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem támogatom a bulizós életmódot, és szerintem gusztustalanok a részeg nők, meg egyébként a részeg férfiak is...)
2013. augusztus 01. 13:16
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Hát...bulizott!!
2013. augusztus 01. 13:17
Jól tette:D legalább kiélvezte, és volt egy jó szülinapja.
2013. augusztus 01. 13:19
|
|
harmat2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 177919 offline
|
dajó
én is bebasznák a 21. szülinapomon... sőt.. xd
2013. augusztus 01. 13:21
A legelső reakcióm az volt, hogy biztos megint egy félrevezetős című cikk lesz, de rákattintottam a videóra, és eléggé lesokkolt...Ennyit a "Selena mindig édes-aranyos jókislány" szerepről. Lehet bulizni minden további nélkül, de senki ne mondja nekem azt, hogy a világ egyik legtermészetesebb dolga kiesni(!) az autóból, levágódni a földre, és úgy eltámolyogni a bejáratig segítséggel. Jó oké, még az sem lenne probléma, hogy rendesen felönt a garatra, de akkor már ne annyi esze legyen mint egy marék döglött molylepkének, hogy nyilvánosság előtt mutatkozik ilyen állapotban!
Mindenesetre Szeleníta - szépen szólva is - leitta magát a sárga földig.
Mindenesetre Szeleníta - szépen szólva is - leitta magát a sárga földig.
2013. augusztus 01. 13:24
|
|
Wiiii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 289 Csatolások: 4 Azonosító: 204087 offline
|
én ezt nem értem..... ha selena gomez részegen tántorog az utcán az oké semmi baj de ha pl. justin bieber vagy miley vagy mit tudom én az 1D vagy akárki csinálja ugyan ezt akkor az már szánalom? és az egy dolog hogy nagykorú, aki nagykorú és ugyan ez van vele az is már szánalmas...-.- hát komolyan mondom ti amúgy mindenkit csak kritizálni tudtok csak ezt a selenát véditek ki........#bocsiselenátorokdeezazigazság.....
ja és nem vagyok rátok kíváncsi ahogy engem itt oltotok de nekem ez a véleményem és el kell mindenkinek fogadnia..
ja és nem vagyok rátok kíváncsi ahogy engem itt oltotok de nekem ez a véleményem és el kell mindenkinek fogadnia..
2013. augusztus 01. 13:27
|
|
Tigris2011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 343 Csatolások: 330 Azonosító: 162608 offline
|
És mi van akkor ha egy kicsit be csitcsentett ??
2013. augusztus 01. 13:33
|
|
Nikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 194838 offline
|
IDIÓTA BARMOK!!!!EZEN A VIDEÓN NEM SELENA ESIK EL HANEM LEEJTI A KULCSÁT!!!!EZ AZ OLDAL ÚGY HAZUDIK MINTHA KÖNYVBŐL OLVASNÁK!!!!EZ ELKÉPESZTŐ,SZÁNALMAS!!!!HOGY LEHETNEK AZ EMBEREK ENNYIRE ROSSZ INDÚLATÚAK!!!???ÉS A KÉT DOLOG NEM IS EGYMÁST KÖVETŐ NAPON TÖRTÉNT!!!MI AZ? HOGY LEITTA MAGÁT A SÁRGA FÖLDIG!!!ÚGY ITÉLKEZTEK, HOGY UTÁNNA SE NÉZNÉTEK!!!!!-.-
2013. augusztus 01. 13:35
Na, ő is szülihetet tartott, mint Trina Vega a Victoriousban?
"Selena Gomez egy cigánytémájú bulival ünnepelte meg születésnapját, a partira rengeteg hastáncos volt hivatalos, sellők úszkáltak a medencében, tarotkártya-olvasók és hennafestők is részt vettek."
Áh, ez inkább indiai témájú volt. Ha cigánytémájú lett volna, nem ilyen paparazzi videó készült volna, hanem néhány nap múlva kiszivárgott volna egy videó a bennfentestől, amint Selena az Aranyesőt énekli bébi-dubstep feldolgozásban
És a bennfentes is úgy nyilatkozott volna, hogy: "Szólt a bazseva, Selenita ropta rá, mondom, Dik, gyere táncolj cigánylááány, hop-hop-hop :DDD
"Selena Gomez egy cigánytémájú bulival ünnepelte meg születésnapját, a partira rengeteg hastáncos volt hivatalos, sellők úszkáltak a medencében, tarotkártya-olvasók és hennafestők is részt vettek."
Áh, ez inkább indiai témájú volt. Ha cigánytémájú lett volna, nem ilyen paparazzi videó készült volna, hanem néhány nap múlva kiszivárgott volna egy videó a bennfentestől, amint Selena az Aranyesőt énekli bébi-dubstep feldolgozásban
2013. augusztus 01. 13:41
amúgy mit kell ezen kiakadni? igen. bulizott egyet. igen ivott egy kicsit. ennyi. mellesleg nem szeretem ezt a nőt,de nem szeretem,ha az emberek megítélik amikor lehet ők maguk sokkal rosszabbak! -.-"
2013. augusztus 01. 13:58
Na ezen annyit röhögtem...
Jézusom másnapos mi lesz velünk és az emberiséggel, júúj!
Hát ennek aztán nagy hírértéke volt, és ez:
"Selena egész este táncolt. Mindenki nagyon jól érezte magát!” – árulta el egy bennfentes. Ahhoz nem kell "benfentesnek" lennie valakinek hogy ezt tudja mert szerintem tök egyértelmű hogy vki jól érzi magát a szülinapján.
"Selena egész este táncolt. Mindenki nagyon jól érezte magát!” – árulta el egy bennfentes. Ahhoz nem kell "benfentesnek" lennie valakinek hogy ezt tudja mert szerintem tök egyértelmű hogy vki jól érzi magát a szülinapján.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: