Tök jó hogy leírtátok hogy Katy mit is nyilatkozott az ELLE (UK) magazinnak, viszont azt kihagytátok hogy mit mondott Robról és a kapcsolatáról.
Segítek:
'OK, so here's the proof there was never anything going on with me and Robert Pattinson. I fart in front of him. Properly fart. And I never, ever fart in front of a man I am dating. That's a rule.' It's typical Katy - a disarming way to difuse an awkward topic. 'He's my bud. I'm like his big sister. We just hang out.
Vagyis: "...Oké, itt van a bizonyíték, hogy soha SEMMI nem történt köztem és Rob között. Még pukiztam is előtte. Rendesen pukiztam! És soha nem pukiznék egy olyan pasi előtt akivel randizok. Ez szabály........Olyan vagyon neki mint egy nagy testvér. Csak együtt lógunk..."
Úgyhogy mielőtt menne itt a fikázása Kristennek nem ártana PONTOSÍTANI a cikket, vagy legalább utána nézni RENDESEN a dolgoknak.
Az meg hogy Kristen "megcsalta" Robot...hmm...mikor is volt? Tavaly?? Nem lehetne leszállni erről a témáról? Azóta történt egy két dolog Rob és Kristennel, elég jól megvoltak akár a Coachella fesztiválon (ahol megjegyzem ott volt Katy P. is) vagy pl a Maroon 5 Halloween partyn, akkor Prince koncerten is, de nem ragozom, mert gondolom totál hidegen hagy mindenkit hogy mi van. Csak és kizárólag utálni lehet Kristen-t. Hát persze..
Egyébként meg nem értem miért kellett a cikket úgy leírni hogy Kristen-t kb egy...féltékeny picsának nézze mindenki, amikor leszarja az egész médiát, és azt amit róla mondanak!
Soha egy árva szót nem mondott egyik amcsi újságnak sem, hogy mi volt/van/lesz Rob és közte. Azt meg hogy Katy-nek mit válaszolt erre az sms-re: 1. nem fogja senki megtudni 2. senkinek semmi köze hozzá... 3. nem teljesen mindegy mit válaszolt?
Na viszontlátásra!
UI:... és most kérem azokat a szépséges leveleket, hogy mekkora marhaságot írtam le...haha... oh, vagy akár ide is írhattok, szívesen olvasgatok pár levelet

0 felhasználónak tetszik: